الان سوالت شبیه اینه که بگی: قلب بهتر است یا کلیه. خب عزیز من هر کدوم یه مزایایی دارن مثلا شوالیه قدرت هجومی بالاتری نسبت به شمشیر زن داره ولی برای ساخت به منابعش بیشتری نیاز داره و از نظر گندم خور نسبت 4 به 1 با شمشیر زن داره.
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]s.rahim.h[/b][/div][div]شوالیه یا شمشیر زن؟[/div][/quote]
الان سوالت شبیه اینه که بگی: قلب بهتر است یا کلیه. خب عزیز من هر کدوم یه مزایایی دارن مثلا شوالیه قدرت هجومی بالاتری نسبت به شمشیر زن داره ولی برای ساخت به منابعش بیشتری نیاز داره و از نظر گندم خور نسبت 4 به 1 با شمشیر زن داره.
مث مقایسه ی کماندار با نیزه دار میموونه.نسبت حمله و منابع شونو تغرییبا حساب کردم ولی میخواستم نظر بچه هارو بدونم.
خب نظرات متفاوته اگه طرف سبکش غارت باشه و دائما غارت کنه از شوالیه و کماندار استفاده میکنه اما اگه کسی تفننی غارت کنه همون شمشیر زن و نیزه دار بزنه بهتره
[quote][div][b]s.rahim.h[/b][/div][div]مث مقایسه ی کماندار با نیزه دار میموونه.نسبت حمله و منابع شونو تغرییبا حساب کردم ولی میخواستم نظر بچه هارو بدونم.[/div][/quote]
خب نظرات متفاوته اگه طرف سبکش غارت باشه و دائما غارت کنه از شوالیه و کماندار استفاده میکنه اما اگه کسی تفننی غارت کنه همون شمشیر زن و نیزه دار بزنه بهتره
مث مقایسه ی کماندار با نیزه دار میموونه.نسبت حمله و منابع شونو تغرییبا حساب کردم ولی میخواستم نظر بچه هارو بدونم.
بیشتر برا حمله میگم دادا
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]s.rahim.h[/b][/div][div]مث مقایسه ی کماندار با نیزه دار میموونه.نسبت حمله و منابع شونو تغرییبا حساب کردم ولی میخواستم نظر بچه هارو بدونم.[/div][/quote]
خب نظرات متفاوته اگه طرف سبکش غارت باشه و دائما غارت کنه از شوالیه و کماندار استفاده میکنه اما اگه کسی تفننی غارت کنه همون شمشیر زن و نیزه دار بزنه بهتره[/div][/quote]
بیشتر برا حمله میگم دادا
بیشتر برا حمله میگم دادا
پس بدون شک شوالیه و کماندار بهتره
داداش بین شوالیه و شمشیرزن گفتم برا حمله
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]s.rahim.h[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]s.rahim.h[/b][/div][div]مث مقایسه ی کماندار با نیزه دار میموونه.نسبت حمله و منابع شونو تغرییبا حساب کردم ولی میخواستم نظر بچه هارو بدونم.[/div][/quote]
خب نظرات متفاوته اگه طرف سبکش غارت باشه و دائما غارت کنه از شوالیه و کماندار استفاده میکنه اما اگه کسی تفننی غارت کنه همون شمشیر زن و نیزه دار بزنه بهتره[/div][/quote]
بیشتر برا حمله میگم دادا[/div][/quote]
پس بدون شک شوالیه و کماندار بهتره:mrgreen:[/div][/quote]
بیشتر برا حمله میگم دادا
شوالیه.
گفتم بادلیل بگو.(با معینم)
شوالیه سه و نیم برابر شمشیرزن منبع میخواد ولی قدرت حملش دو و نیم برابره بنظر خودم شمشیرزن از شوالیه بهتره
این مطلب در 1392/09/06 11:37:38 نوشته شده است و در 1392/09/06 11:40:17 ویرایش شده است .
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]s.rahim.h[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]s.rahim.h[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]s.rahim.h[/b][/div][div]مث مقایسه ی کماندار با نیزه دار میموونه.نسبت حمله و منابع شونو تغرییبا حساب کردم ولی میخواستم نظر بچه هارو بدونم.[/div][/quote]
داداش بین شوالیه و شمشیرزن گفتم برا حمله[/div][/quote]
شوالیه.[/div][/quote]
شوالیه سه و نیم برابر شمشیرزن منبع میخواد ولی قدرت حملش دو و نیم برابره بنظر خودم شمشیرزن از شوالیه بهتره
بیشتر برا حمله میگم دادا
شوالیه.
شما میزان حمل منابع شوالیه از شمشیرزن رو هم حساب کن
[quote][div][b]s.rahim.h[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]s.rahim.h[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]s.rahim.h[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]s.rahim.h[/b][/div][div]مث مقایسه ی کماندار با نیزه دار میموونه.نسبت حمله و منابع شونو تغرییبا حساب کردم ولی میخواستم نظر بچه هارو بدونم.[/div][/quote]
داداش بین شوالیه و شمشیرزن گفتم برا حمله[/div][/quote]
شوالیه.[/div][/quote]
شوالیه سه و نیم برابر شمشیرزن منبع میخواد ولی قدرت حملش دو و نیم برابره بنظر خودم شمشیرزن از شوالیه بهتره [/div][/quote]
شما میزان حمل منابع شوالیه از شمشیرزن رو هم حساب کن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.