بابا اخه من خودم میخوام دانشمند شم ولی ربطی به پول نداره که
بیشتر ادما میخوان معلم شن وولی بخاطر پول مگه؟نه بابا به هرشغلی علاقه داشته باشی عمل کن
با با من اصلا پولشو نمی خوام
من می خوام راجع به حیوانات تحقیق کنم و ازشون جحمایت کنم
من دوس داره برم تو جنگل منگلا حیوونا رو بگیرم راجع بهشون تحقیق کنم یه قسمتشو ببرم(قبلش بیهوشش می کنم تا درد نکشه) بعد برم راجع بهش تو ازمایشگاه تحقیق کنم( ولی بعدش ازادش می کنم)
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div]بابا اخه من خودم میخوام دانشمند شم ولی ربطی به پول نداره که
بیشتر ادما میخوان معلم شن وولی بخاطر پول مگه؟نه بابا به هرشغلی علاقه داشته باشی عمل کن[/div][/quote]
با با من اصلا پولشو نمی خوام
من می خوام راجع به حیوانات تحقیق کنم و ازشون جحمایت کنم
من دوس داره برم تو جنگل منگلا حیوونا رو بگیرم راجع بهشون تحقیق کنم یه قسمتشو ببرم(قبلش بیهوشش می کنم تا درد نکشه) بعد برم راجع بهش تو ازمایشگاه تحقیق کنم( ولی بعدش ازادش می کنم)
اولا
سلام
دوما
شما هنوز دوازده سالته و هنوز به بلوغ عقلی کاملی دست نیافتی که بتونی برای آینده تصمیم بگیری.(همه تو همین سن همینطورن)
پس منتظر باش تا به سن انتخاب رشته برسی.
سوما
توی انتخاب رشته دور فامیل یه خط قرمز بکش و از مادر و پدرت مشورت بخواه (چون توی این دنیا فقط پدیر و مادر هستن که خوبی هارو برای ادم میخوان)
چهارما باید تحقیق کنی که آیا این رشته پول توش هست؟
چون در حال حاظر یه خوانواده 4 نفره اگر 2 میلیون هم درآمد داشته باشه باز هم نمیتونه واقعا زندگی کنه.
باید شغلی که انتخاب میکنی به درامدش به نوع کارش به میزان حمایت از این کار در جامعه. به میزان درخواست این شغل,به تعداد افراد حاظر در این شغل و ... هزار تا چیز دیگه فکر کنی.
علاقه مهمه ولی همه چیز نیست.
باشه ولی یه مشکل دیکگه هم هست
پدر و مادرمن زیاد موافق نیستن
خوب شما همه شرایط دیگه این کارو قوبل کردین فقط مشکل پدر مادر شما هستن؟
اگر این سوال هارو جواب بدید من راه کار راضی کردن پدر و مادرتون رو میگم.
شغل ؟(یعنی در چه زمینه هایی باید کار کنید و کارتون چیه؟)
درآمد ماهیانه در این شغل ماهانه چقدر هست؟
کدوم سازمان هاو ادارات شمارو استخدام میکنن؟
چه مقدار در خواست برای این شغل هست ؟
خب جواب میدم
1_زیست شناسی
2_نمی دونم
3_ اداره های مربوط به محیط زیست
4_من نمی خوام زن بگیرم فقط پولش انقدری باشه بعد چند ماه چند میلیون تلمبار بشه برم حیوانات خارج از کشورم ببینم
دیدن حیوون مورد علاقم از نزدیک در دل جنگل (یعنی مار پیتون) ارزومه
[quote][div][b]hisbinam[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]hisbinam[/b][/div][div]اولا
سلام
دوما
شما هنوز دوازده سالته و هنوز به بلوغ عقلی کاملی دست نیافتی که بتونی برای آینده تصمیم بگیری.(همه تو همین سن همینطورن)
پس منتظر باش تا به سن انتخاب رشته برسی.
سوما
توی انتخاب رشته دور فامیل یه خط قرمز بکش و از مادر و پدرت مشورت بخواه (چون توی این دنیا فقط پدیر و مادر هستن که خوبی هارو برای ادم میخوان)
چهارما باید تحقیق کنی که آیا این رشته پول توش هست؟
چون در حال حاظر یه خوانواده 4 نفره اگر 2 میلیون هم درآمد داشته باشه باز هم نمیتونه واقعا زندگی کنه.
باید شغلی که انتخاب میکنی به درامدش به نوع کارش به میزان حمایت از این کار در جامعه. به میزان درخواست این شغل,به تعداد افراد حاظر در این شغل و ... هزار تا چیز دیگه فکر کنی.
علاقه مهمه ولی همه چیز نیست.
[/div][/quote]
باشه ولی یه مشکل دیکگه هم هست
پدر و مادرمن زیاد موافق نیستن:oops:[/div][/quote]
خوب شما همه شرایط دیگه این کارو قوبل کردین فقط مشکل پدر مادر شما هستن؟
اگر این سوال هارو جواب بدید من راه کار راضی کردن پدر و مادرتون رو میگم.
شغل ؟(یعنی در چه زمینه هایی باید کار کنید و کارتون چیه؟)
درآمد ماهیانه در این شغل ماهانه چقدر هست؟
کدوم سازمان هاو ادارات شمارو استخدام میکنن؟
چه مقدار در خواست برای این شغل هست ؟
[/div][/quote]
خب جواب میدم
1_زیست شناسی
2_نمی دونم
3_ اداره های مربوط به محیط زیست
4_من نمی خوام زن بگیرم فقط پولش انقدری باشه بعد چند ماه چند میلیون تلمبار بشه برم حیوانات خارج از کشورم ببینم
دیدن حیوون مورد علاقم از نزدیک در دل جنگل (یعنی مار پیتون) ارزومه
1انتخاب کن
منم همینو گفتم که واسه پول نه
همین که دانشمند شم چیزی اختراع کنم اکتشاف کنم ویا...
منم همینو می گم
من پول برام مهم نیست
من می خوام به حیوانات کمک کنم و راجع بهشون تحقیق کنم
چون حیوونا دارن منقرض میشن و من نمی خوام حیواناتی مثل ببر و شیر یا پلنگ یا کوسرو نسل های اینده نبینن و براشون افسانه بشه
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div]1انتخاب کن
منم همینو گفتم که واسه پول نه
همین که دانشمند شم چیزی اختراع کنم اکتشاف کنم ویا...[/div][/quote]
منم همینو می گم
من پول برام مهم نیست
من می خوام به حیوانات کمک کنم و راجع بهشون تحقیق کنم
چون حیوونا دارن منقرض میشن و من نمی خوام حیواناتی مثل ببر و شیر یا پلنگ یا کوسرو نسل های اینده نبینن و براشون افسانه بشه
کار درستی میکنی
واقعا ادمایی مثل تو کم پیدا میشن که واسه طبیعتشون خدمت کنن
منم میخوام چیزایی اختراع کنم که از نفت و گازو بنزین و... استفاده نشه وهوا الوده نشه و نفت و گازو بنزین و ...تموم نشه
تا حالا بن نشدم... خو خداروشکر تاحالا فوش ندادم...خو اینم خدارو شکر
تاحالا به مدیر پیام ندادم
کار درستی میکنی
منم میخوام چیزایی اختراع کنم که از نفت و گازو بنزین و... استفاده نشه وهوا الوده نشه و نفت و گازو بنزین و ...تموم نشه
کار درستی میکنی
مرسی
[quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div]کار درستی میکنی
منم میخوام چیزایی اختراع کنم که از نفت و گازو بنزین و... استفاده نشه وهوا الوده نشه و نفت و گازو بنزین و ...تموم نشه[/div][/quote]
مرسی
ه خیلی راه است
نگران نباش
خاطرات انیشتن و خوندی؟اونو از مدرسه اخراج کردن وگفتن:تو عقلت کمه ولی اون خودش خودشو باور داشت وبه موفقیت رسید
توهم میتونی
این مسعله رو می دونم و درسم خوبه و می دونم انیشتین تو خونه درس می خوند
ولی من شقل مورد علاقم زیست شناسیه
وقتی دانشگاه انتخاب رشته بخوام بکنم کل فامیل میگه هر چیزی به غیر از زیست
خیلی ناراحت کنندس زندگی اونا نیست که
بزار برسی دوم دبیرستان به بعد.
کتاب زیست شناسی دوم تجربی رو ببینی پشیمون میشی چه برسه به بعدش
این مطلب در 1392/09/05 19:20:18 نوشته شده است و در 1392/09/05 19:22:09 ویرایش شده است .
arash_s
[quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]اواتار1392[/b][/div][div]ه خیلی راه است
نگران نباش
خاطرات انیشتن و خوندی؟اونو از مدرسه اخراج کردن وگفتن:تو عقلت کمه ولی اون خودش خودشو باور داشت وبه موفقیت رسید
توهم میتونی[/div][/quote]
این مسعله رو می دونم و درسم خوبه و می دونم انیشتین تو خونه درس می خوند
ولی من شقل مورد علاقم زیست شناسیه
وقتی دانشگاه انتخاب رشته بخوام بکنم کل فامیل میگه هر چیزی به غیر از زیست
خیلی ناراحت کنندس زندگی اونا نیست که[/div][/quote]
بزار برسی دوم دبیرستان به بعد.
کتاب زیست شناسی دوم تجربی رو ببینی پشیمون میشی چه برسه به بعدش:D
فقط از خدا بخواه..
مظمئن باش اگه به صلاحت باشه این چیزی که میخوای و واقعا براش ارزش قائل باشی،بهش میرسی
از هیشکی هیچ توقع و درخواستی نداشته باش..فقط خیلی قوس و محکم از خدا بخواه..فقط خدا
این مطلب در 1392/09/05 19:51:10 نوشته شده است و در 1392/09/05 19:51:41 ویرایش شده است .
نقاب میزنم...
که حتما منو گم کنی
فقط از خدا بخواه..
مظمئن باش اگه به صلاحت باشه این چیزی که میخوای و واقعا براش ارزش قائل باشی،بهش میرسی;)
از هیشکی هیچ توقع و درخواستی نداشته باش..فقط خیلی قوس و محکم از خدا بخواه..فقط خدا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.