سلام .
من 1 ماهی نیس که با سایت آشنا شدم و الان سایت میخواد سرور 10 رو راه اندازی کنه ! الان باید اونجا هم ثبت نام کنیم و دوباره از نو شهر بسازیم ؟ یا ... /
ممنون از راهنماییتون !
سلام .
من 1 ماهی نیس که با سایت آشنا شدم و الان سایت میخواد سرور 10 رو راه اندازی کنه ! الان باید اونجا هم ثبت نام کنیم و دوباره از نو شهر بسازیم ؟ یا ... /
ممنون از راهنماییتون !
اگه دوست داشته باشی میتونی ثبت نام کنی زوری نیست.اگرم ثیبت نام کنی باید از صفر شروع کنی.سرور ها هیچکدوم به هم ربطی نداری هر چی داشته باشی تو همون سرور محفوظه
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
اگه دوست داشته باشی میتونی ثبت نام کنی زوری نیست.اگرم ثیبت نام کنی باید از صفر شروع کنی.سرور ها هیچکدوم به هم ربطی نداری هر چی داشته باشی تو همون سرور محفوظه
داداش شما هر عکسی میزاری خفن تر از قبلی !
این مطلب در 1391/10/07 18:07:00 نوشته شده است و در 1391/10/07 18:07:24 ویرایش شده است .
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]اگه دوست داشته باشی میتونی ثبت نام کنی زوری نیست.اگرم ثیبت نام کنی باید از صفر شروع کنی.سرور ها هیچکدوم به هم ربطی نداری هر چی داشته باشی تو همون سرور محفوظه[/div][/quote]
داداش شما هر عکسی میزاری خفن تر از قبلی !8-)
نوکرم.البته خاب آلود هستم
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]اگه دوست داشته باشی میتونی ثبت نام کنی زوری نیست.اگرم ثیبت نام کنی باید از صفر شروع کنی.سرور ها هیچکدوم به هم ربطی نداری هر چی داشته باشی تو همون سرور محفوظه[/div][/quote]
[/div][/quote]
نوکرم.البته خاب آلود هستم:lol::lol::lol:
از سرور 9 سرعتش بیشتره.سرورای 6 ماهه از اون سروراییه که بدون سکه راحت میتونی 20 تا 25 تا شهر بسازی البته این تعداد برای کسیه که زیاد پاپ بازی هم بلد نیست
این مطلب در 1391/10/08 11:46:48 نوشته شده است و در 1391/10/08 11:47:15 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
از سرور 9 سرعتش بیشتره.سرورای 6 ماهه از اون سروراییه که بدون سکه راحت میتونی 20 تا 25 تا شهر بسازی البته این تعداد برای کسیه که زیاد پاپ بازی هم بلد نیست
[/quote
دمت گرم
بچه های تهران LIKE بدن
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]از سرور 9 سرعتش بیشتره.سرورای 6 ماهه از اون سروراییه که بدون سکه راحت میتونی 20 تا 25 تا شهر بسازی البته این تعداد برای کسیه که زیاد پاپ بازی هم بلد نیست[/div][/quote
دمت گرم;);)
نوکرم.البته خاب آلود هستم
آقا معلومه خواب آلودی .... نوشتی خاب آلود
به امو ها ظلم میشه
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]اگه دوست داشته باشی میتونی ثبت نام کنی زوری نیست.اگرم ثیبت نام کنی باید از صفر شروع کنی.سرور ها هیچکدوم به هم ربطی نداری هر چی داشته باشی تو همون سرور محفوظه[/div][/quote]
[/div][/quote]
نوکرم.البته خاب آلود هستم:lol::lol::lol:[/div][/quote]
آقا معلومه خواب آلودی .... نوشتی خاب آلود:lol::lol::lol::lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.