بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]چی میگید شماها؟؟؟:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o:o:o[/div][/quote]
اینا حرفای تخصصیه که مهندسایی مثل من میفهمن.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]چی میگید شماها؟؟؟:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o:o:o[/div][/quote]
اینا حرفای تخصصیه که مهندسایی مثل من میفهمن.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
من فکر میکردم دارید دعوا میکنیدو و بهم فحش میدید:mrgreen:
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]چی میگید شماها؟؟؟:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o:o:o[/div][/quote]
اینا حرفای تخصصیه که مهندسایی مثل من میفهمن.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
من فکر میکردم دارید دعوا میکنیدو و بهم فحش میدید:mrgreen:[/div][/quote]
:shock::oops::oops::oops:
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]چی میگید شماها؟؟؟:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::o:o:o:o:o:o:o:o:o[/div][/quote]
من فکر میکردم دارید دعوا میکنیدو و بهم فحش میدید:mrgreen:[/div][/quote]
:shock::oops::oops::oops:[/div][/quote]
:shock::D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.