اه..داداش من چرابه بچه مردم توهین می کین؟؟؟!!!
این اتفاق می افته در صورتی که یک خانم وآقابا هم ازدواج کنن ،صاحب یه پسربشن بعدپدره بمیره پسره بزگ شه ازدواج کنه بعداونم صاحب یه پسربشه که نوه اون خانم باشه ..تااین جاخانمه شد مادربزرگ ...حالا اگه (پسراین مادربزرگمون)خانمش بمیره یااینکه ازش جداشه یاهراتفاق دیگه ای که باعث شه این آقابایک خانم دیگه که یک پسرداره ازدواج کنه بعدم اون پسر بامادر پدرخونده اش ازدواج کنه اونوقت مادربزرگه بانوه خودش هم چین نسبتی داره درضمن بچه شون پاکه پاکه!!!!!
سلام
چه * تو خریه!!!
واقعا درست میگی.دمت گرم
دقیقامنظورت کیه؟؟!!!
ه من عشق تعارف نکنید قبلا صرف شده قلیانم را بدهید تا خاطراتم را دود کنم!!
[quote][div][b]پادشاه پوریا[/b][/div][div][quote][div][b]se7enbagher[/b][/div][div][quote][div][b]sarah77[/b][/div][div][quote][div][b]alish1378[/b][/div][div]اون بچه هه حروم زاده است:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
اه..داداش من چرابه بچه مردم توهین می کین؟؟؟!!!
:evil:این اتفاق می افته در صورتی که یک خانم وآقابا هم ازدواج کنن ،صاحب یه پسربشن بعدپدره بمیره پسره بزگ شه ازدواج کنه بعداونم صاحب یه پسربشه که نوه اون خانم باشه ..تااین جاخانمه شد مادربزرگ ...حالا اگه (پسراین مادربزرگمون)خانمش بمیره یااینکه ازش جداشه یاهراتفاق دیگه ای که باعث شه این آقابایک خانم دیگه که یک پسرداره ازدواج کنه بعدم اون پسر بامادر پدرخونده اش ازدواج کنه اونوقت مادربزرگه بانوه خودش هم چین نسبتی داره درضمن بچه شون پاکه پاکه!!!!!:!:[/div][/quote]
سلام
چه خر تو خریه!!!
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
واقعا درست میگی.دمت گرم:D[/div][/quote]
دقیقامنظورت کیه؟؟!!!
آن کیست که همه ی پست هارو منحرف میکند؟
ارش و حسین تا مشخص نشدن پاسخ جواب ندن
منو یادت رفت نام ببری
خودت
ملتفتی؟
نه نیستی
زوده برات حریف شی
[quote][div][b]mohamad4614[/b][/div][div]آن کیست که همه ی پست هارو منحرف میکند؟
ارش و حسین تا مشخص نشدن پاسخ جواب ندن[/div][/quote]
منو یادت رفت نام ببری:lol:
خودت
شنیدین که میگن تا پول داری رفیقتم عاشق بند کیفتم؟=تو عصر پادشاهان میگن تا سرباز داری رفیقتم عاشق شهر تیپتم
[quote][div][b]ریچارد شیردل[/b][/div][div][quote][div][b]پادشاه پوریا[/b][/div][div]جواب چیستان رو بگید نه حرف های الکی.[/div][/quote]
خب جواب دادم دیگه:خودش[/div][/quote]
اون وقت خودش چیه؟
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.