سلام به همه ی دوستان عزیزی که در سرور 9 بازی می کنند یکی می خواهد فارمم کنه خواهش می کنم اگه می تونید به اندازه ی توانتون برام نیرو بفرستید
اینم نا مستعارم <<ناپلعون بناپارت>> اتحادking of kings
بیخیال دایی من هنوز نفهمیدم چرا با کفش رفتی رو فرش
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]omidchek[/b][/div][div]سلام به همه ی دوستان عزیزی که در سرور 9 بازی می کنند یکی می خواهد فارمم کنه خواهش می کنم اگه می تونید به اندازه ی توانتون برام نیرو بفرستید
اینم نا مستعارم <<ناپلعون بناپارت>> اتحادking of kings:mrgreen:[/div][/quote]
سلام به همه ی دوستان عزیزی که در سرور 9 بازی می کنند یکی می خواهد فارمم کنه خواهش می کنم اگه می تونید به اندازه ی توانتون برام نیرو بفرستید
جدی دیروز رفتم بخاطر اینکه کفش هام بندی با بند های پر دردسر کلید هام یادم رفته بود
تو نمیتونی مث من باشی
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]omidchek[/b][/div][div]سلام به همه ی دوستان عزیزی که در سرور 9 بازی می کنند یکی می خواهد فارمم کنه خواهش می کنم اگه می تونید به اندازه ی توانتون برام نیرو بفرستید
بیخیال دایی من هنوز نفهمیدم چرا با کفش رفتی رو فرش[/div][/quote]
جدی دیروز رفتم بخاطر اینکه کفش هام بندی با بند های پر دردسر کلید هام یادم رفته بود:mrgreen::mrgreen:
جدی دیروز رفتم بخاطر اینکه کفش هام بندی با بند های پر دردسر کلید هام یادم رفته بود
چه ربطی رو فرش رفتن داره
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]omidchek[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]omidchek[/b][/div][div]سلام به همه ی دوستان عزیزی که در سرور 9 بازی می کنند یکی می خواهد فارمم کنه خواهش می کنم اگه می تونید به اندازه ی توانتون برام نیرو بفرستید
بیخیال دایی من هنوز نفهمیدم چرا با کفش رفتی رو فرش[/div][/quote]
جدی دیروز رفتم بخاطر اینکه کفش هام بندی با بند های پر دردسر کلید هام یادم رفته بود:mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
چه ربطی رو فرش رفتن داره
دنیال یکی میگردم مولتی یوزر بازی کنیم امید پایه ای
این حرکت جواب نمی ده باور کن
ما که داریم بازی میکنیم جواب داده
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]دنیال یکی میگردم مولتی یوزر بازی کنیم امید پایه ای[/div][/quote]
این حرکت جواب نمی ده باور کن [/div][/quote]
دنیال یکی میگردم مولتی یوزر بازی کنیم امید پایه ای
این حرکت جواب نمی ده باور کن
بستگی داره کی بازی کنه
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]darksiders[/b][/div][div]دنیال یکی میگردم مولتی یوزر بازی کنیم امید پایه ای[/div][/quote]
این حرکت جواب نمی ده باور کن [/div][/quote]
ما که داریم بازی میکنیم جواب داده[/div][/quote]
بستگی داره کی بازی کنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.