من و اعضای خانواده ام مولتی معرفی شدیم چطوری میشه این مشکل حل شه؟
در سرور 9 بازی میکنیم .از یک وای مکس ایرانسل استفاده می کنیم
سلام
شما به دلیل مشترک بودن آی پی ها مولتی شناخته شدید
امکان برگشتن اکانت ها خیلی سخته ولی بازم به تو پشتیبانی به پلیس بازی تیکت بدید و توضیح بدید
خب من مشگللم اینجاست که پشتیبانی پلیس بازی کجاست؟؟؟
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]barmakian[/b][/div][div][quote][div][b]گروه آتش[/b][/div][div]سلام مولتی اکانت یعنی چی[/div][/quote]
در سرور 9 بازی میکنیم .از یک وای مکس ایرانسل استفاده می کنیم[/div][/quote]
سلام
امکان برگشتن اکانت ها خیلی سخته ولی بازم به تو پشتیبانی به پلیس بازی تیکت بدید و توضیح بدید [/div][/quote]
در سرور 9 بازی میکنیم .از یک وای مکس ایرانسل استفاده می کنیم
سلام
امکان برگشتن اکانت ها خیلی سخته ولی بازم به تو پشتیبانی به پلیس بازی تیکت بدید و توضیح بدید
وقتی وارد بازی میشید پایین سمت راست یه گزینه پشتیبای هست.(عکس هدفون)
اونو بزنید.بعد ثبت تیکت جدید رو بزنید و مشکلتونو بگید
inera@att.net
[quote][div][b]barmakian[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]barmakian[/b][/div][div][quote][div][b]گروه آتش[/b][/div][div]سلام مولتی اکانت یعنی چی[/div][/quote]
در سرور 9 بازی میکنیم .از یک وای مکس ایرانسل استفاده می کنیم[/div][/quote]
سلام
امکان برگشتن اکانت ها خیلی سخته ولی بازم به تو پشتیبانی به پلیس بازی تیکت بدید و توضیح بدید [/div][/quote]
خب من مشگللم اینجاست که پشتیبانی پلیس بازی کجاست؟؟؟[/div][/quote]
وقتی وارد بازی میشید پایین سمت راست یه گزینه پشتیبای هست.(عکس هدفون)
اونو بزنید.بعد ثبت تیکت جدید رو بزنید و مشکلتونو بگید
سلام و خسته نباشید
من و چند تا از همکارام در یک شرکت کار میکنیم و در ان بازی فعال بودیم که اتصال ما به اینترنت از طریق سرور مرکزی و با یکIP انجام میپذیردمتاسفانه از طریق تیم نظارت بر بازی اکانت ما به عنوتن چند کاربره شناخته شده که این درست نیست و ما واقعا با یک اکانت بازی میکنیم ولی در یک شکت بزرگ مشغولیم اگر لازم باشه اثبات میکنم و من از این کار غیر منصفانه اصلا راضی نیستم
خواهش میکنم بجای این تصمیم اکانت مارو باز کنید و به ما فرصت اثبات بدهید که حق ناحق نشه
سلام و خسته نباشید
من و چند تا از همکارام در یک شرکت کار میکنیم و در ان بازی فعال بودیم که اتصال ما به اینترنت از طریق سرور مرکزی و با یکIP انجام میپذیردمتاسفانه از طریق تیم نظارت بر بازی اکانت ما به عنوتن چند کاربره شناخته شده که این درست نیست و ما واقعا با یک اکانت بازی میکنیم ولی در یک شکت بزرگ مشغولیم اگر لازم باشه اثبات میکنم و من از این کار غیر منصفانه اصلا راضی نیستم
خواهش میکنم بجای این تصمیم اکانت مارو باز کنید و به ما فرصت اثبات بدهید که حق ناحق نشه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.