میدونم ولی حرف زده شد برو ببین.الان اگه با قانون بود عدد به صفر میرسید.
خب من نبودم ینی روزی یکی ینی جی به 0 میرسید
..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]میدونم ولی حرف زده شد برو ببین.الان اگه با قانون بود عدد به صفر میرسید.[/div][/quote]
نه اگه خلاف قانون حرکت کنی 2 تا عقب میاد شما چندین بار خلاف کردین.
[quote][div][b]fvvf[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]میدونم ولی حرف زده شد برو ببین.الان اگه با قانون بود عدد به صفر میرسید.[/div][/quote]
خب من نبودم ینی روزی یکی ینی جی به 0 میرسید [/div][/quote]
ببین کا من به اونایی که خلاف کردن هشدار دادم دیدم به کارشون ادامه دادن من دادم امینم داد 0 نمیشدیم اکه دوس داری ببازیم بکو جون هی داری تکرار میکنی بقیه ببینن من 3 بار بیشتر این کارو نکردم نه اینه بقیه 100 بار
..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]میدونم ولی حرف زده شد برو ببین.الان اگه با قانون بود عدد به صفر میرسید.[/div][/quote]
نه اگه خلاف قانون حرکت کنی 2 تا عقب میاد شما چندین بار خلاف کردین.[/div][/quote]
ببین کا من به اونایی که خلاف کردن هشدار دادم دیدم به کارشون ادامه دادن من دادم امینم داد 0 نمیشدیم اکه دوس داری ببازیم بکو جون هی داری تکرار میکنی بقیه ببینن من 3 بار بیشتر این کارو نکردم نه اینه بقیه 100 بار
تنها تو نیستی با بقیه هم هستم من یه بار پست دادم تموم شد.ساغر هم خلاف کرده بود به عقب برگشتن.
[quote][div][b]fvvf[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]میدونم ولی حرف زده شد برو ببین.الان اگه با قانون بود عدد به صفر میرسید.[/div][/quote]
نه اگه خلاف قانون حرکت کنی 2 تا عقب میاد شما چندین بار خلاف کردین.[/div][/quote]
ببین کا من به اونایی که خلاف کردن هشدار دادم دیدم به کارشون ادامه دادن من دادم امینم داد 0 نمیشدیم اکه دوس داری ببازیم بکو جون هی داری تکرار میکنی بقیه ببینن من 3 بار بیشتر این کارو نکردم نه اینه بقیه 100 بار [/div][/quote]
تنها تو نیستی با بقیه هم هستم من یه بار پست دادم تموم شد.ساغر هم خلاف کرده بود به عقب برگشتن.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.