سلام من میخواستم بدونم که برای غارت و حمله و دفاع باید چه سرباز هایی داشت به ترتیب بگین
دفاع:
حمله:
غارت:
و کدوم از نظر هر سه تا گزینه بالا بهترین هست و باید بیشتر استفاده بشه؟
دلت که صاف باشه
منتظر باش....
دهنت هم میشه
سلام من میخواستم بدونم که برای غارت و حمله و دفاع باید چه سرباز هایی داشت به ترتیب بگین
دفاع:
حمله:
غارت:
دفاع:
حمله:
غارت:
برای دفاع از شمشیری و نیزه دار نیزه دار قدرتش بیشتره.. و بین شوالیه و کماندار هم کماندار برای مقابله با سواره نظام و شوالیه برای پیاده نظام..
برای حمله شوالیه و شمشیرزن..
برای غارت کماندار.. چون ظرفیت حمل منابع از همه بیشتره.. البته مهاجر هم بفرستی دیگه بهتر..
و آخریش هم شوالیییه..
این مطلب در 1392/08/07 16:05:33 نوشته شده است و در 1392/08/07 16:06:05 ویرایش شده است .
...MaRYAM...
[quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div]سلام من میخواستم بدونم که برای غارت و حمله و دفاع باید چه سرباز هایی داشت به ترتیب بگین
دفاع:
حمله:
غارت:
و کدوم از نظر هر سه تا گزینه بالا بهترین هست و باید بیشتر استفاده بشه؟[/div][/quote]
برای دفاع از شمشیری و نیزه دار نیزه دار قدرتش بیشتره.. و بین شوالیه و کماندار هم کماندار برای مقابله با سواره نظام و شوالیه برای پیاده نظام..
برای حمله شوالیه و شمشیرزن..
برای غارت کماندار.. چون ظرفیت حمل منابع از همه بیشتره.. البته مهاجر هم بفرستی دیگه بهتر..
و آخریش هم شوالیییه..
خواهش میکنم.. دوست عزیز راهنمای عصر پادشاهان رو بخون همه چی واست روشن میشه..
...MaRYAM...
[quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div]ممنون که تجربه خودت رو بامن تقسیم کردی[/div][/quote]
خواهش میکنم.. دوست عزیز راهنمای عصر پادشاهان رو بخون همه چی واست روشن میشه..:arrow:
دفاع:
حمله:
غارت:
دفاع:نیزه وشمشیر
حمله:شوالیه
غارت:کمان
شما رو نمیدونم ولی من با کمان حال میکنم
به یاد آوای عزیز
[quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div]سلام من میخواستم بدونم که برای غارت و حمله و دفاع باید چه سرباز هایی داشت به ترتیب بگین
دفاع:
حمله:
غارت:
و کدوم از نظر هر سه تا گزینه بالا بهترین هست و باید بیشتر استفاده بشه؟[/div][/quote]
دفاع:
حمله:
غارت:
آره مثل منی
میدونی
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
اره میدونم!
[quote][div][b]temorlang22[/b][/div][div][quote][div][b]مهرشاد سرنام[/b][/div][div]سلام من میخواستم بدونم که برای غارت و حمله و دفاع باید چه سرباز هایی داشت به ترتیب بگین
دفاع:
حمله:
غارت:
شما رو نمیدونم ولی من با کمان حال میکنم[/div][/quote]
آره مثل منی:D
برای دفاع نیزه دار و کماندار........... حتی تو راهنمای بازی هم نوشته که این دوتا نیروی دفاعی هستن
حمله........ شمشیر زن و شوالیه
غارت........ فقط کماندار
ایدی ریدکال 7626478
ایدی یاهوو Binamonesh0n@yahoo.com
کل کل ممنوع دوست باشیم با هم
برای دفاع نیزه دار و کماندار........... حتی تو راهنمای بازی هم نوشته که این دوتا نیروی دفاعی هستن
حمله........ شمشیر زن و شوالیه
غارت........ فقط کماندار
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.