پوستر قهرمانان سرور 8 تا 15. تو وبلاگ پوستر ها رو گزاشتن. من که عکس ندادم تا بخوان بزارن مهم نیس.
الان تو کدومشونی؟
هیچکدوم بابا
یه صندوق آرشیو کرده کلا
همون صندوقچه رو بلدی تو آرشیو کنی ...
حیف که نمیشه جوابتو بدم وگرنه مسدود میشم
ادامه تاپیک>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]پوستر قهرمانان سرور 8 تا 15. تو وبلاگ پوستر ها رو گزاشتن. من که عکس ندادم تا بخوان بزارن:D مهم نیس. [/div][/quote]
الان تو کدومشونی؟[/div][/quote]
هیچکدوم بابا
یه صندوق آرشیو کرده کلا:lol::lol::lol:[/div][/quote]
همون صندوقچه رو بلدی تو آرشیو کنی ... :|[/div][/quote]
پوستر قهرمانان سرور 8 تا 15. تو وبلاگ پوستر ها رو گزاشتن. من که عکس ندادم تا بخوان بزارن مهم نیس.
الان تو کدومشونی؟
هیچکدوم بابا
یه صندوق آرشیو کرده کلا
آووو چرا همه چی رو دعوا تلقی میکنی جنبه داشته باش ...
واقعیتی رو گفتم دیگه ...
S h a r v
حـسـیـن
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]پوستر قهرمانان سرور 8 تا 15. تو وبلاگ پوستر ها رو گزاشتن. من که عکس ندادم تا بخوان بزارن:D مهم نیس. [/div][/quote]
هیچکدوم بابا
ادامه تاپیک>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>[/div][/quote]
واقعیتی رو گفتم دیگه ...
الان تو کدومشونی؟
هیچکدوم بابا
یه صندوق آرشیو کرده کلا
واقعیتی رو گفتم دیگه ...
تو جنبه داری؟
تاپیکو منحرف نکن!
ادامه>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
بازم مثل همیشه آلمان قهرمان میشه
تبریک میگم قهرمانی با شکوه آلمانو
[quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]king ehsan2020[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]پوستر قهرمانان سرور 8 تا 15. تو وبلاگ پوستر ها رو گزاشتن. من که عکس ندادم تا بخوان بزارن:D مهم نیس. [/div][/quote]
هیچکدوم بابا
ادامه تاپیک>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>[/div][/quote]
واقعیتی رو گفتم دیگه ...[/div][/quote]
تو جنبه داری؟
تاپیکو منحرف نکن!
ادامه>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
عکسم میدادی نمیذاشتن
حیف دوس ندارم سر به سر بچه ها بزارم وگرنه حالتو میگرفتم. پوستر مهم نیس مهم اینه چهره خیلی ها تو سرور 15 موقع کتیبه رو شد
این همه ادعا سرور 15 میکردی کلا یه صندوق آرشیو کردی
پدرام باید بری تحقیق کنی ببینی این صندوقچه را از کجا آورده بعد برات جالب تر میشه ؛ نقره هم که از یه جای دیگه اومده
دوباره وقت حرص خوردن شزوع شد
[quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div][quote][div][b]famili[/b][/div][div][quote][div][b]d a n t e[/b][/div][div]پوستر قهرمانان سرور 8 تا 15. تو وبلاگ پوستر ها رو گزاشتن. من که عکس ندادم تا بخوان بزارن:D مهم نیس. [/div][/quote]
عکسم میدادی نمیذاشتن:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
حیف دوس ندارم سر به سر بچه ها بزارم وگرنه حالتو میگرفتم. پوستر مهم نیس مهم اینه چهره خیلی ها تو سرور 15 موقع کتیبه رو شد[/div][/quote]
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
این همه ادعا سرور 15 میکردی کلا یه صندوق آرشیو کردی:lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
پدرام باید بری تحقیق کنی ببینی این صندوقچه را از کجا آورده بعد برات جالب تر میشه ؛ نقره هم که از یه جای دیگه اومده :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.