بدو جوابو بده
میام فارمت می کنم
خودمو می کشم
میرم خیابون داد میزنم امیر دود نامرده
جوابو بده
یعنی پلیس 8 سال طول میکشه اینو بفهمه
00
---
ماه
[quote][div][b]khozstan[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]میره یخ میخره مزاره زیر پاش خودشو دا
ر میزمه
[quote][div][b]سیب12[/b][/div][div] بدو جوابو بده :evil::evil::evil:
میام فارمت می کنم
:evil::evil::evil::evil: خودمو می کشم:evil::evil::evil::evil::evil:
میرم خیابون داد میزنم امیر دود نامرده
:evil::evil::evil::evil:
جوابو بده[/div][/quote]
[/div][/quote]
یعنی پلیس 8 سال طول میکشه اینو بفهمه :o:o:o:shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:[/div][/quote]
یک مرد میره توی یک اتاق کاملا خالی درو از داخل قفل میکنه.یک تناب کوچیک حدود 85 سانت داشته و یه قلاب هم به سقف وصل بوده.سقف هم خیلی بلند بوده.اون خودش رو اعدام میکنه.اون چجوری خودش رو اعدام کرده؟؟؟؟؟
توجه توجه
این حادثه اتفاق افتاده تو استان بوشهر پلیس هم متعجب مونده که مرده چجوری خودش رو اعدام کرده.
داداش اخه اینا چییه اینا مینویسید
سلام من محمد طاها هستم 14 ساله از مشهد
کلاس هشتمم بسیار آدم شوخ طبع و با جنبه ای هستم امید وارم جنبه ی شوخی های منو .
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]یک مرد میره توی یک اتاق کاملا خالی درو از داخل قفل میکنه.یک تناب کوچیک حدود 85 سانت داشته و یه قلاب هم به سقف وصل بوده.سقف هم خیلی بلند بوده.اون خودش رو اعدام میکنه.اون چجوری خودش رو اعدام کرده؟؟؟؟؟
توجه توجه
این حادثه اتفاق افتاده تو استان بوشهر پلیس هم متعجب مونده که مرده چجوری خودش رو اعدام کرده. [/div][/quote]
یک مرد میره توی یک اتاق کاملا خالی درو از داخل قفل میکنه.یک تناب کوچیک حدود 85 سانت داشته و یه قلاب هم به سقف وصل بوده.سقف هم خیلی بلند بوده.اون خودش رو اعدام میکنه.اون چجوری خودش رو اعدام کرده؟؟؟؟؟ توجه توجه این حادثه اتفاق افتاده تو استان بوشهر پلیس هم متعجب مونده که مرده چجوری خودش رو اعدام کرده.
ای بابا چرا هر کی تازه میاد تاپیک قدیمی میاره بالا
00
---
[quote][div][b]جنگاوران[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div]یک مرد میره توی یک اتاق کاملا خالی درو از داخل قفل میکنه.یک تناب کوچیک حدود 85 سانت داشته و یه قلاب هم به سقف وصل بوده.سقف هم خیلی بلند بوده.اون خودش رو اعدام میکنه.اون چجوری خودش رو اعدام کرده؟؟؟؟؟ توجه توجه این حادثه اتفاق افتاده تو استان بوشهر پلیس هم متعجب مونده که مرده چجوری خودش رو اعدام کرده. [/div][/quote] داداش اخه اینا چییه اینا مینویسید[/div][/quote]
ای بابا چرا هر کی تازه میاد تاپیک قدیمی میاره بالا
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.