دوستان عزیز.اگه دو روز ازعمرتون باقی مونده باشه چیکار میکنید؟؟؟
من خودم میرم زن میگیرم{مدیر لطفا حذف نکن}
چه ادمی هستی تو!!!!!!!!!!
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]alitheking[/b][/div][div]دوستان عزیز.اگه دو روز ازعمرتون باقی مونده باشه چیکار میکنید؟؟؟[list]
[/list][/div][/quote]
چه ادمی هستی تو!!!!!!!!!!
یه کار دیگه هم میکنم میرم هرچی پول داشتم میدم عصر پادشاهان همش منابع و نیرو درست میکنم به هم اتحادیام هم میگم هرچی نیرو دارید بکوبید به نفر اول
.
یه کار دیگه هم میکنم میرم هرچی پول داشتم میدم عصر پادشاهان همش منابع و نیرو درست میکنم به هم اتحادیام هم میگم هرچی نیرو دارید بکوبید به نفر اول :twisted::mrgreen:
ادب را می اموزم از امام باقر (ع) هست این حدیث
لعنت به این وابستگی
[quote][div][b]alitheking[/b][/div][div]دوستان عزیز.اگه دو روز ازعمرتون باقی مونده باشه چیکار میکنید؟؟؟[list]
[/list][/div][/quote]
ادب را می اموزم از امام باقر (ع) هست این حدیث
زن میگیری؟؟!!
خخخخخخ
من خودم از هرکسی که فکرمیکردم ازردشم حلالیت میطلیبیدم..
تواون دوروز با همه مهربونی میکردم..
شاید یه بارم برا مامانم ظرف میشستم تا به دلش نمونه تو کل عمرم یه بار براش ظرف نشستم!
[/list][/div][/quote]
زن میگیری؟؟!!:shock:
خخخخخخ
من خودم از هرکسی که فکرمیکردم ازردشم حلالیت میطلیبیدم..
تواون دوروز با همه مهربونی میکردم..
شاید یه بارم برا مامانم ظرف میشستم تا به دلش نمونه تو کل عمرم یه بار براش ظرف نشستم! :?
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.