الان من خودم عضو چند تا از انجمنهای خارجی هستم.باور کنید خیلی طرحهای کلاسیکی واسه کاربراشون ارائه میکنن.
مثلا واسه بخشهای مختلف انجمن از بین کاربران فعال چند نفر رو بعنوان کاربر ارشد ,مدیر اون بخش میکنن. اینجوری همه سعی میکنن رقابت داشته باشن و این خودش باعث میشه انجمن سالمی داشته باشن.اینطوری علاوه بر اینکه از اسپم کم میشه همه سعی میکن پستهای مفید بزارن
این مطلب در 1392/07/21 23:25:17 نوشته شده است و در 1392/07/21 23:31:38 ویرایش شده است .
Подумайте + богатства = мощность
الان من خودم عضو چند تا از انجمنهای خارجی هستم.باور کنید خیلی طرحهای کلاسیکی واسه کاربراشون ارائه میکنن.
مثلا واسه بخشهای مختلف انجمن از بین کاربران فعال چند نفر رو بعنوان کاربر ارشد ,مدیر اون بخش میکنن. اینجوری همه سعی میکنن رقابت داشته باشن و این خودش باعث میشه انجمن سالمی داشته باشن.اینطوری علاوه بر اینکه از اسپم کم میشه همه سعی میکن پستهای مفید بزارن
فکر کنم با زیاد شدن سرورها دیگه باید سابقه بازی کاربران انجمن رو حذف کرد. چون الان اگه bingoo بخواد یه پست یک خطی بزاره یه صفحه جا بهش اختصاص بده. میگم بجای سرور از ستاره یا درجه یا مدال استفاده بشه.دوستان اگه نظری دارن میتونن بزارن.
لطفا از دادن اسپم خودداری کنید چون اینطوری موضوع پیگیری میشه.
ممنون
حذف نباید کرد چون اگه مدال باشه نمیدونیم طرف تو چه سرورهایی بوده که ، یا در پاسخ ها کاربرد داره که بدونیم طرف تو چه سرورهایی بوده ...
باید یه کم جم و جور ترش کنن ...
برای این هم نظری دارم. اصولا داخل هر انجمنی هر کاربر یک پروفایل داره که تمام مشخصاتش اونجا نوشته. اینجا هم پروفایل داریم اما قابل مشاهده برای سایرین نیست. من میگم تعداد سرورها و سایر مشخصاتش باید داخل پروفایلش باشه که دیگران بتونن ببینن
موافقم..
...MaRYAM...
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]فکر کنم با زیاد شدن سرورها دیگه باید سابقه بازی کاربران انجمن رو حذف کرد. چون الان اگه bingoo بخواد یه پست یک خطی بزاره یه صفحه جا بهش اختصاص بده. میگم بجای سرور از ستاره یا درجه یا مدال استفاده بشه.دوستان اگه نظری دارن میتونن بزارن.
لطفا از دادن [b]اسپم[/b] خودداری کنید چون اینطوری موضوع پیگیری میشه.
ممنون[/div][/quote]
حذف نباید کرد چون اگه مدال باشه نمیدونیم طرف تو چه سرورهایی بوده که ، یا در پاسخ ها کاربرد داره که بدونیم طرف تو چه سرورهایی بوده ...
باید یه کم جم و جور ترش کنن ...[/div][/quote]
برای این هم نظری دارم. اصولا داخل هر انجمنی هر کاربر یک پروفایل داره که تمام مشخصاتش اونجا نوشته. اینجا هم پروفایل داریم اما قابل مشاهده برای سایرین نیست. من میگم تعداد سرورها و سایر مشخصاتش باید داخل پروفایلش باشه که دیگران بتونن ببینن[/div][/quote]
موافقم..
فکر کنم با زیاد شدن سرورها دیگه باید سابقه بازی کاربران انجمن رو حذف کرد. چون الان اگه bingoo بخواد یه پست یک خطی بزاره یه صفحه جا بهش اختصاص بده. میگم بجای سرور از ستاره یا درجه یا مدال استفاده بشه.دوستان اگه نظری دارن میتونن بزارن.
ممنون
باهات موافقم شدیـــــــــــــــد!!
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]فکر کنم با زیاد شدن سرورها دیگه باید سابقه بازی کاربران انجمن رو حذف کرد. چون الان اگه bingoo بخواد یه پست یک خطی بزاره یه صفحه جا بهش اختصاص بده. میگم بجای سرور از ستاره یا درجه یا مدال استفاده بشه.دوستان اگه نظری دارن میتونن بزارن.
ممنون[/div][/quote]
باهات موافقم شدیـــــــــــــــد!!
اونا از نسخه ویبلتون استفاده میکنن
ولی ما از هیچ نسخه ای برای ساخت یه همچین چیزایی باید برنامه نویسان بازی بیان اینارو طراجی کنن طول میکشه
ما انتظار نداریم مسئولین 1 روزه اینکار انجام بدن. ما پیشنهاد دادیم یا به اصطلاح تلنگر زدیم که این برنامه هارو در آینده پیاده کنن.
[quote][div][b]heros_rad[/b][/div][div]اونا از نسخه ویبلتون استفاده میکنن
ولی ما از هیچ نسخه ای برای ساخت یه همچین چیزایی باید برنامه نویسان بازی بیان اینارو طراجی کنن طول میکشه [/div][/quote]
ما انتظار نداریم مسئولین 1 روزه اینکار انجام بدن. ما پیشنهاد دادیم یا به اصطلاح تلنگر زدیم که این برنامه هارو در آینده پیاده کنن.
میتونن مثلا بکننش سابقه بازی در 7 سرور فقط و دیگه اسمشون رو ننویسن
اینی که شما میگی همین الان هم هست.
[quote][div][b]aliasghar1378[/b][/div][div]میتونن مثلا بکننش سابقه بازی در 7 سرور فقط و دیگه اسمشون رو ننویسن[/div][/quote]
اینی که شما میگی همین الان هم هست.
ممنون
آره
در حال حاظر توی انجمن اکانت من سروراش این تعداده( دو روز دیگه بیشتر اکانت ها تعداد سروراشون میشه 15 به بالا و این مورد خودشو بیشتر نشون میده).وقتی پست میزارم جای بیشتری میگیره.قبلا هم خودم پیشنهاد دادم که این قسمت رو طوری کنن که قابل پنهان شدن باشه.یعنی وقتی پنهانش میکنی هیچکس نفهمه چند سرور بودی.اگه این اضافه بشه هم فاصله بین کسایی که یک سرور دارن و کسایی که 16 سرور دارن از بین میره.
چون خیلی وقتا خودم امتحان کردم به کسی که سابقه یک سرور داره حتی اگه حرف خوبی هم بزنه کسی محل نمیزاره و ...
این مطلب در 1392/07/23 12:56:30 نوشته شده است و در 1392/07/23 12:57:28 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]فکر کنم با زیاد شدن سرورها دیگه باید سابقه بازی کاربران انجمن رو حذف کرد. چون الان اگه bingoo بخواد یه پست یک خطی بزاره یه صفحه جا بهش اختصاص بده. میگم بجای سرور از ستاره یا درجه یا مدال استفاده بشه.دوستان اگه نظری دارن میتونن بزارن.
ممنون[/div][/quote]
آره
در حال حاظر توی انجمن اکانت من سروراش این تعداده( دو روز دیگه بیشتر اکانت ها تعداد سروراشون میشه 15 به بالا و این مورد خودشو بیشتر نشون میده).وقتی پست میزارم جای بیشتری میگیره.قبلا هم خودم پیشنهاد دادم که این قسمت رو طوری کنن که قابل پنهان شدن باشه.یعنی وقتی پنهانش میکنی هیچکس نفهمه چند سرور بودی.اگه این اضافه بشه هم فاصله بین کسایی که یک سرور دارن و کسایی که 16 سرور دارن از بین میره.
چون خیلی وقتا خودم امتحان کردم به کسی که سابقه یک سرور داره حتی اگه حرف خوبی هم بزنه کسی محل نمیزاره و ...
ممنون
باید یه کم جم و جور ترش کنن ...
یاحداقل
s10.kingsera.irاینجوری نزنن
فقط شماره ی سرورهاروکنارهم بزارن
نه لایک زیاددارم
نه پست زیاد
نه تعدادپاسخام زیاده
نه آواتاردرست حسابی دارم
ولی هرچی ندارم
یه دل دارم که خیلی بزرگه
[quote][div][b]spamer[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]فکر کنم با زیاد شدن سرورها دیگه باید سابقه بازی کاربران انجمن رو حذف کرد. چون الان اگه bingoo بخواد یه پست یک خطی بزاره یه صفحه جا بهش اختصاص بده. میگم بجای سرور از ستاره یا درجه یا مدال استفاده بشه.دوستان اگه نظری دارن میتونن بزارن.
ممنون[/div][/quote]
باید یه کم جم و جور ترش کنن ...[/div][/quote]
یاحداقل
s10.kingsera.irاینجوری نزنن
فقط شماره ی سرورهاروکنارهم بزارن
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.