mighty lord
سلام
این دو پیشنهادی که میگم فکر نکنم عملی شدنش کار سختی باشه . دو تا قابلیت پیش و پا افتاده ولی لازم هست
اولیش اینه که موقع وارد کردن اسم و رمز توی انجمن و لاگین شدن گزینه "مرا به خاطر بسپار" داشته باشه . (که اسم و رمزمون ذخیره بشه و موقع ورود دوباره رمز نزنیم) . این قابلیت توی بازی هست ولی متاسفانه توی انجمن وجود نداره . خیلی جاها این قابلیت رو دارند و به نظر من کار بعضیا راحت تر میشه اگه بزارید
-------------------------------------------------------
پیشنهاد دوم اینه که توی قسمت پیام های انجمن یک گزینه بزارید به نام " حذف کلیه پیام ها" ، که با زدن اون گزینه همه پیامهای خصوصی پاک بشن . چون با این قابلیت اونایی که پیام هاشون زیاد باشه و انباشته شده باشه پاک کردنشون خیلی راحت میشه تا اینکه طرف پیام ها رو صفحه به صفحه پاک کنه
مدیر انجمن امکانش هست این قابلیتها رو بزارید ؟
عنوان کاربری
سرچ توی پیام ها
پروفایل کامل
به نظر اگه امکان استفاده از ویبولتین رو ندارن.میتونن خودشون انجمن های وی بی رو نگاه کنن و هر چی اونجا میبینن اضافه کنن
البته فکر نمیکنم این کار هم عملی بشه.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]سلام
این دو پیشنهادی که میگم فکر نکنم عملی شدنش کار سختی باشه . دو تا قابلیت پیش و پا افتاده ولی لازم هست
اولیش اینه که موقع وارد کردن اسم و رمز توی انجمن و لاگین شدن گزینه "مرا به خاطر بسپار" داشته باشه . (که اسم و رمزمون ذخیره بشه و موقع ورود دوباره رمز نزنیم) . این قابلیت توی بازی هست ولی متاسفانه توی انجمن وجود نداره . خیلی جاها این قابلیت رو دارند و به نظر من کار بعضیا راحت تر میشه اگه بزارید
پیشنهاد دوم اینه که توی قسمت پیام های انجمن یک گزینه بزارید به نام " حذف کلیه پیام ها" ، که با زدن اون گزینه همه پیامهای خصوصی پاک بشن . چون با این قابلیت اونایی که پیام هاشون زیاد باشه و انباشته شده باشه پاک کردنشون خیلی راحت میشه تا اینکه طرف پیام ها رو صفحه به صفحه پاک کنه
مدیر انجمن امکانش هست این قابلیتها رو بزارید ؟ [/div][/quote]
عنوان کاربری
سرچ توی پیام ها
پروفایل کامل
به نظر اگه امکان استفاده از ویبولتین رو ندارن.میتونن خودشون انجمن های وی بی رو نگاه کنن و هر چی اونجا میبینن اضافه کنن :mrgreen:
البته فکر نمیکنم این کار هم عملی بشه.