جای خیلی از دوستان خالیه ...
ولی بین اینا خودم ( Sharv ) و mighty lord چون نسبت به بقیه خیلی قدیمی تریم ...
S h a r v
حـسـیـن
[quote][div][b]alitheking[/b][/div][div]به نظرتون فعالترین فرد تو انجمن کیه؟؟[/div][/quote]
جای خیلی از دوستان خالیه ...
ولی بین اینا خودم ( Sharv ) و mighty lord چون نسبت به بقیه خیلی قدیمی تریم ...
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]alitheking[/b][/div][div]به نظرتون فعالترین فرد تو انجمن کیه؟؟[/div][/quote] ینی من بین این گزینه ها جا ندارم؟[/div][/quote]
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
نه جدا ملاک از فعال بودن چیه؟لایک و تعداد پست و تعداد نوشته چغندره؟
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]alitheking[/b][/div][div]به نظرتون فعالترین فرد تو انجمن کیه؟؟[/div][/quote] ینی من بین این گزینه ها جا ندارم؟[/div][/quote]
:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote]
+چند ساعت انلاین هستی+باچند تا اکانت
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]alitheking[/b][/div][div]به نظرتون فعالترین فرد تو انجمن کیه؟؟[/div][/quote] ینی من بین این گزینه ها جا ندارم؟[/div][/quote] :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote] نه جدا ملاک از فعال بودن چیه؟لایک و تعداد پست و تعداد نوشته چغندره؟[/div][/quote]
+چند ساعت انلاین هستی+باچند تا اکانت:ugeek::ugeek::ugeek:
+چند ساعت انلاین هستی+باچند تا اکانت
خو شاید الان کم ان باشم ولی تابستون ترکوندم.
[quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]mohadeseh33[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]alitheking[/b][/div][div]به نظرتون فعالترین فرد تو انجمن کیه؟؟[/div][/quote] ینی من بین این گزینه ها جا ندارم؟[/div][/quote] :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:[/div][/quote] نه جدا ملاک از فعال بودن چیه؟لایک و تعداد پست و تعداد نوشته چغندره؟[/div][/quote]
+چند ساعت انلاین هستی+باچند تا اکانت:ugeek::ugeek::ugeek:[/div][/quote]
خو شاید الان کم ان باشم ولی تابستون ترکوندم.8-)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.