میخوای بری .... ثروتت به کی میرسه , من دیگه نه , کجایی , الوووووو , ای بابا رفت , آخر نگفت پولشو به کی میده , اه اه , نامرد * پول بود بچه هم نداره , زود رفت , خدا نیمرزتش تکلیف پولاشو معلوم نکرد , هی خدا به روز کسی نیار که نامرد ... , بهتره برم وسیعتشو بخونم ..... , این که پول نداره , اه بابا شانس نداریم
میخوای بری .... ثروتت به کی میرسه , من دیگه نه , کجایی , الوووووو , ای بابا رفت , آخر نگفت پولشو به کی میده , اه اه , نامرد خر پول بود بچه هم نداره , زود رفت , خدا نیمرزتش تکلیف پولاشو معلوم نکرد , هی خدا به روز کسی نیار که نامرد ... , بهتره برم وسیعتشو بخونم ..... , :oاین که پول نداره , اه بابا شانس نداریم:(:(
میخوای بری .... ثروتت به کی میرسه , من دیگه نه , کجایی , الوووووو , ای بابا رفت , آخر نگفت پولشو به کی میده , اه اه , نامرد * پول بود بچه هم نداره , زود رفت , خدا نیمرزتش تکلیف پولاشو معلوم نکرد , هی خدا به روز کسی نیار که نامرد ... , بهتره برم وسیعتشو بخونم ..... , این که پول نداره , اه بابا شانس نداریم
چرا 2 تا زدی؟
.
.
روحت شاد و یادت گرامی
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]درانا[/b][/div][div]میخوای بری .... ثروتت به کی میرسه , من دیگه نه , کجایی , الوووووو , ای بابا رفت , آخر نگفت پولشو به کی میده , اه اه , نامرد خر پول بود بچه هم نداره , زود رفت , خدا نیمرزتش تکلیف پولاشو معلوم نکرد , هی خدا به روز کسی نیار که نامرد ... , بهتره برم وسیعتشو بخونم ..... , :oاین که پول نداره , اه بابا شانس نداریم:(:([/div][/quote]
چرا 2 تا زدی؟
.
.
:| روحت شاد و یادت گرامی
چرا 2 تا زدی؟
.
.
روحت شاد و یادت گرامی
نمیدونم بعضی وقتا 2تا میاد
[quote][div][b]saske[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]میخوای بری .... ثروتت به کی میرسه , من دیگه نه , کجایی , الوووووو , ای بابا رفت , آخر نگفت پولشو به کی میده , اه اه , نامرد خر پول بود بچه هم نداره , زود رفت , خدا نیمرزتش تکلیف پولاشو معلوم نکرد , هی خدا به روز کسی نیار که نامرد ... , بهتره برم وسیعتشو بخونم ..... , :oاین که پول نداره , اه بابا شانس نداریم:(:([/div][/quote]
چرا 2 تا زدی؟
.
.
:| روحت شاد و یادت گرامی[/div][/quote]
نمیدونم بعضی وقتا 2تا میاد
چون زیاد از تازه واردتا خوشم نمیاد چون زیاد اسپم میدن
خودم قاتلشون میشم و میگم راه بازه جاده دراز
بنده در خدمت شما هستم
دیکه هیچ کی با ایدی من نمیاد
ایشون هم که می امد کارش درست شد دیگه با ایدی خودش میاد.
[quote][div][b]soheil.mardani[/b][/div][div]بای بای[/div][/quote]
چون زیاد از تازه واردتا خوشم نمیاد چون زیاد اسپم میدن
خودم قاتلشون میشم و میگم راه بازه جاده دراز :mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.