سلام دوستان
کسی خبر داره که سرور ۲۰ طبق قرار و گفتههای مدیران قراره سرور قهرمانان باشه یا خیر ؟چون تو راهنما هم نوشته شده بعد هر ۲۰ سرور یک سرور قهرمانان برگزار میشه تو نمایشگاه هم که ما رفتیم گفتن که قراره به این شکل باشه
حالا از بچههای انجمن کسی خبر داره از این موضوع که به چه شکل هست؟
سلام دوستان
کسی خبر داره که سرور ۲۰ طبق قرار و گفتههای مدیران قراره سرور قهرمانان باشه یا خیر ؟چون تو راهنما هم نوشته شده بعد هر ۲۰ سرور یک سرور قهرمانان برگزار میشه تو نمایشگاه هم که ما رفتیم گفتن که قراره به این شکل باشه
حالا از بچههای انجمن کسی خبر داره از این موضوع که به چه شکل هست؟
از قهرمانهای سرورهای گذشته دعوت میکنن که تو این سرور شرکت کنن
البته من تا این حد اطلاع دارم درستو غلط و نمیدونم ولی قهرمانهای همهٔ سرورها دوره هم جمع میشن برای مبارزه
یعنی از سرور ۱ تا آخرین سرور
این مطلب در 1392/07/19 15:45:36 نوشته شده است و در 1392/07/19 15:46:25 ویرایش شده است .
از قهرمانهای سرورهای گذشته دعوت میکنن که تو این سرور شرکت کنن
البته من تا این حد اطلاع دارم درستو غلط و نمیدونم ولی قهرمانهای همهٔ سرورها دوره هم جمع میشن برای مبارزه
یعنی از سرور ۱ تا آخرین سرور
سرور قهرمانان فقط بازیکنایی که مدال دارن و تا یک رنک مشخص هستن وارد میشن.
اگه منظورت ازرنک مشخص جمعیته فکر کنم در اشتباهی چون امتیاز یک بازیکن به تعداد سرباز ها و مدال های غارت و هجوم و دفاع هست
کاراکتر باقیمانده: 120 this is it
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]bmxz[/b][/div][div]سرور قهرمان. چه جوریه[/div][/quote]
[/div][/quote]
اگه منظورت ازرنک مشخص جمعیته فکر کنم در اشتباهی چون امتیاز یک بازیکن به تعداد سرباز ها و مدال های غارت و هجوم و دفاع هست
اره (طبق گفته پشتیبانی)
[quote][div][b]jojo st[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]bmxz[/b][/div][div]سرور قهرمان. چه جوریه[/div][/quote]
[/div][/quote]
اگه منظورت ازرنک مشخص جمعیته فکر کنم در اشتباهی چون امتیاز یک بازیکن به تعداد سرباز ها و مدال های غارت و هجوم و دفاع هست[/div][/quote]
اره (طبق گفته پشتیبانی)
بازی از هیجان خودش داره میفته و خیلیها بازی و کنار میذارن مخصوصا کسانی که قهرمان میشن دیگه نمیان بازی کنن اگه دقت کنید هر سرور بازیکنهای جدید میاد
اگه یه سرور قهرمانان بزارن با شرایط ویژه مثلا یه جایزه خوب باعث میشه که هیجان به بازی برگرده
و بازیکنهای جدید تلاش کنن که جزو قهرمانهای آینده باشن تا تو سرورهای قهرمان آینده بتونن شرکت کنن
اینجوری هم برای بازی تبلیغ میشه هم خیلیها مشتاق به بازی و حتا خرج کردن میشن
اما به شرطی که واقعا سرور قهرمانها یه چیز خاص و نو باشه با شرایط ویژه و جوایز ویژه
واقعا برای این شرکت فکر نمیکنم که کار سختی باشه که فقط برای یه سرور قهرمانان یه جایزه ویژه بزارن مثلا بالای ۵ملیون واقعا این رقم برای یک سرور قهرمانان که باعث کلی سود میشه برای این شرکت فکر نمیکنم رقم بالایی باشه
یک جایزه واقعا ویژه
بازی از هیجان خودش داره میفته و خیلیها بازی و کنار میذارن مخصوصا کسانی که قهرمان میشن دیگه نمیان بازی کنن اگه دقت کنید هر سرور بازیکنهای جدید میاد
اگه یه سرور قهرمانان بزارن با شرایط ویژه مثلا یه جایزه خوب باعث میشه که هیجان به بازی برگرده
و بازیکنهای جدید تلاش کنن که جزو قهرمانهای آینده باشن تا تو سرورهای قهرمان آینده بتونن شرکت کنن
اینجوری هم برای بازی تبلیغ میشه هم خیلیها مشتاق به بازی و حتا خرج کردن میشن
اما به شرطی که واقعا سرور قهرمانها یه چیز خاص و نو باشه با شرایط ویژه و جوایز ویژه
واقعا برای این شرکت فکر نمیکنم که کار سختی باشه که فقط برای یه سرور قهرمانان یه جایزه ویژه بزارن مثلا بالای ۵ملیون واقعا این رقم برای یک سرور قهرمانان که باعث کلی سود میشه برای این شرکت فکر نمیکنم رقم بالایی باشه
یک جایزه واقعا ویژه
به نظر من کسانی که مدال گرفته باشن یا جایزه باافراد رتبه زیر هزار انتخواب شن
من یه اکانت داشتم رمزش رو فراموش کردم به پشتیبانی گفتم قضیه اینه رمز ایمیلم فراموش کردم شماره موبایلم تایید شده نمیشه به اون بفرستین
میگه نمیشه ،
پس این شماره به چه دردی میخوره
ال کاپو سرورهای
4.
5.6.7
به نظر من کسانی که مدال گرفته باشن یا جایزه باافراد رتبه زیر هزار انتخواب شن
من یه اکانت داشتم رمزش رو فراموش کردم به پشتیبانی گفتم قضیه اینه رمز ایمیلم فراموش کردم شماره موبایلم تایید شده نمیشه به اون بفرستین
میگه نمیشه ،
پس این شماره به چه دردی میخوره
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.