از دوستات یا هم اتحادیت و به اونو شخصی که بهت حمله می کنه بگو نکنه
[quote][div][b]وحید2015[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]درخواست نیروی کمکی , خواهش کردن از طرف[/div][/quote]
چه جوری ؟
[/div][/quote]
از دوستات یا هم اتحادیت و به اونو شخصی که بهت حمله می کنه بگو نکنه
اسم شهرتو بگو اگه نزدیکت بودم برات یه چیزی میفرستم خصوصی جی پیام ب ه
[quote][div][b]وحید2015[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]درخواست نیروی کمکی , خواهش کردن از طرف[/div][/quote]
چه جوری ؟
[/div][/quote]
شهریار سیتی
قشنگی روز به عصرش است که در آن هنگام پادشاهان نسشته اند
[
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]وحید2015[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]درخواست نیروی کمکی , خواهش کردن از طرف[/div][/quote]
چه جوری ؟
[/div][/quote]
اسم شهرتو بگو اگه نزدیکت بودم برات یه چیزی میفرستم خصوصی جی پیام ب ه[/div][/quote]
شهریار سیتی
اوه تو که هیچی نداری جمعیتتم کمه بههم پیام بده بگو کی بهت حمله می کنه. خودم بهش می گم نکنه
وحید2015
مغلی
وحید2015
درانا
درخواست نیروی کمکی , خواهش کردن از طرف
چه جوری ؟
شهریار سیتی
خب اسمه کسی که فارمت کرده رو بگو برام پیام بده
این مطلب در 1392/07/14 19:31:53 نوشته شده است و در 1392/07/14 20:06:00 ویرایش شده است .
اوه تو که هیچی نداری جمعیتتم کمه بههم پیام بده بگو کی بهت حمله می کنه. خودم بهش می گم نکنه[quote][div][b]وحید2015[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]وحید2015[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]درخواست نیروی کمکی , خواهش کردن از طرف[/div][/quote]
چه جوری ؟
[/div][/quote]
اسم شهرتو بگو اگه نزدیکت بودم برات یه چیزی میفرستم خصوصی جی پیام ب ه[/div][/quote]
شهریار سیتی
[/div][/quote]
خب اسمه کسی که فارمت کرده رو بگو برام پیام بده
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.