mighty lord
hossein shabani
mighty lord
ولی اون مشکل اعمال نشدن آنی تغییرات که هنوز هست
نه حل شده شما کدوم بخشو میگی؟
من سرباز که اموزش میدم باید رفرش کنم تا تعداد سربازا زیاد بشه
خو این جوری که بهتره الکی رقرش نمیشه بازی
تازه من تو فکرم بود که یه پیشنهاد بدم این حالت نشون دادنه اتک ها هم به عهده خوده کار بر باشه چون شما فکر کنین
1500تا اتک در حاله رفت باشه 1500تا در حاله برگشت یعنی هر 10 ثانیه یه اتک میشینه یه اتک بر میگرده که هر بار هم صقحه رفرش میشه
اون وقت میدونینین چه بلای به سره ترافیکتون میاد با توجه به اینکه هرجای بازیم بری این اتک هارو نشون میده
من که مجبورم کارام رو اکانت تموم شذ کلا تب و ببندم 10 مین دیگه باز بازکنم چک کنم که این خوب نیست
حالا نظرتون چیه ؟
jahanami
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]ولی اون مشکل اعمال نشدن آنی تغییرات که هنوز هست:([/div][/quote]
نه حل شده شما کدوم بخشو میگی؟[/div][/quote]
من سرباز که اموزش میدم باید رفرش کنم تا تعداد سربازا زیاد بشه[/div][/quote]
خو این جوری که بهتره الکی رقرش نمیشه بازی
تازه من تو فکرم بود که یه پیشنهاد بدم این حالت نشون دادنه اتک ها هم به عهده خوده کار بر باشه چون شما فکر کنین
1500تا اتک در حاله رفت باشه 1500تا در حاله برگشت یعنی هر 10 ثانیه یه اتک میشینه یه اتک بر میگرده که هر بار هم صقحه رفرش میشه
اون وقت میدونینین چه بلای به سره ترافیکتون میاد با توجه به اینکه هرجای بازیم بری این اتک هارو نشون میده
من که مجبورم کارام رو اکانت تموم شذ کلا تب و ببندم 10 مین دیگه باز بازکنم چک کنم که این خوب نیست
حالا نظرتون چیه ؟