hossein shabanilord.kazemپویا nkont.drakolaبهترین رو که نمیدونم چون هفته های آخر رفتم تو ولی کتیبه و آمار میگه وفاداران و کردان هرچند اگر غولها مولتی نشده بودند هیچکس جلودارشون نبود تو 8 .
به نظر من شاهزادگان پارسی بهترین اتحاد بودند!
agh1367
کلید و صندوقچه هاشو فرستاد تا تو خزانه های فرزاد آرشیو بشه
8 تا شهر براش مونده بود 7 تارو که پر کرد کتیبه معلوم شد کجاست ولی آخرش ارشیو شد!
هم گنجینه هاش پرید هم کتیبه!خودشم زدند!!!
داداش فرزاد هستم منو agh1367 قرار بود با هم کار کنیم یعنی کتیبه را بزنیم
اما اون یه مدت ناپدید شد نه به تلفنها جواب میداد نه به پیام هایی که میدادم به اکانتش مجبورم کرد من با کمک دوستم halivod و abi6300
دست به کار شم که اخرشم گرفتم در ظمن بابت اینکه علیرضا agh1367 میخواست خزانه های منو پر کنه خبر داشتم همون لحظه که دیدم
کلید هاش در حال انتقاله میدونستم داره برای من میفرسته واسه همون هم کتیبه را به اون شهرایی که اون کلید را انتقال میداد فرستادم که صندوقچش برگشت خورد و تونست 2 تا از خزانه های شهرای منو پر کنه دمش گرم که الان پول کلید ها هم میگیرم ولی اون به من که بهترین دوستش بودم نامردی کرد جوابه نامردی هم گرفت
شهر 5 بود ؟ نه من آمار داشتم کی میزدت کی نمیزدت حتی آمار نیروهاتم داشتم لینکش رو هم گزاشته بودم قهرمان ها هم شهر 5 بودند منظورم سطح 1000 ها بود که نیزه دارو استراحت داده بودی کماندار دفاع میکرد من اوایل دف 5 تایی میدادم بر میگردوندی ولی بلاخره اون زیر میرا ارسال کردم خدایشش سرور هم سرور نبود همه پاپ باز بودند اون نیروهایی هم که دفاع کرده بیشترش نیزه دار بود اگه اینا مزرعتو میزدند جلو بودند ولی اشتباه کردند صفر کردند مزرعه و انبار رو میزدند کافی بود نیازی نبود صفر کنند
خزانه هم باید میزدند
server 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14