ولی خداییش اگه من میموند اکانتم همتون الان داشتیذ طرز فارم شدنتون رو تعریف میکردید
تو دیگه کی هستی!!! من دارم میگم بیاید تا با هم قوی بشیم ولی تو داری میگی فارمتون میکردم واقعا که...
مدرسان شریف
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div]ولی خداییش اگه من میموند اکانتم همتون الان داشتیذ طرز فارم شدنتون رو تعریف میکردید[/div][/quote]
تو دیگه کی هستی!!! من دارم میگم بیاید تا با هم قوی بشیم ولی تو داری میگی فارمتون میکردم واقعا که...
منم بودم اون موقع رتبه 6بودم ولی مسدود شدم ، اکانتم pishro_iran . تا 20مهر ماه فکر کنم باز بشه ولی دیگه چی فایده ، فارم نشده باشه صلوات
هههههههههه خودم فارمت کردم
بخشکی شانس ! نامردیه آقا من 1ماه مسدود شده بودم
خب تقصیر خودت بود دیگه. اخه چرا میرید مولتی میزنید؟ به مجازاتش کار ندارم. ولی خیلی نامردیه. صاف بشنید با بقیه رقابت کنید دیگه.
من مولتی نداشتم ، ولی پلیر دوم اکانت داشت ، البته حذفش کرد ، ولی دیر شده بود و آی پی اکانتش ثب تشده بود، واسه همین مولتی حساب شد و مسدود شدم
inera@att.net
[quote][div][b]amir h m n[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]amir h m n[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]منم بودم اون موقع رتبه 6بودم ولی مسدود شدم ، اکانتم pishro_iran . تا 20مهر ماه فکر کنم باز بشه ولی دیگه چی فایده ، فارم نشده باشه صلوات :ugeek:[/div][/quote]
هههههههههه خودم فارمت کردم:lol::lol::lol:[/div][/quote]
بخشکی شانس ! :cry: نامردیه آقا من 1ماه مسدود شده بودم [/div][/quote]
خب تقصیر خودت بود دیگه. اخه چرا میرید مولتی میزنید؟ به مجازاتش کار ندارم. ولی خیلی نامردیه. صاف بشنید با بقیه رقابت کنید دیگه. [/div][/quote]
من مولتی نداشتم ، ولی پلیر دوم اکانت داشت ، البته حذفش کرد ، ولی دیر شده بود و آی پی اکانتش ثب تشده بود، واسه همین مولتی حساب شد و مسدود شدم
با آیپی ایران رفتین بستنتون .سرور ایتالیا که نباید شاخاش از خارج باشن.
من هر 4 یا 5 دقیقه مولتی میزدم واسه منو نبستن.البته خسته شدم ول کردم.
ولی مدیر انجمن که گفت اشکالی نداره از ایران باشید!!! اگه اینجوری بود چرا ماله منو نبستن؟
مدرسان شریف
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]با آیپی ایران رفتین بستنتون .سرور ایتالیا که نباید شاخاش از خارج باشن.
من هر 4 یا 5 دقیقه مولتی میزدم واسه منو نبستن.البته خسته شدم ول کردم.:mrgreen:[/div][/quote]
ولی مدیر انجمن که گفت اشکالی نداره از ایران باشید!!! اگه اینجوری بود چرا ماله منو نبستن؟
البته اینکه اول خیلی منو زدند که فارمم کنن ولی همشون دیوار شدن و فارم شدند
وقتی هم رفتم غارت به دلیل استفاده نامناسب از اکانت بستند
hiiiiis jangjo khabide
عزیز من همون خسته بودم
البته اینکه اول خیلی منو زدند که فارمم کنن ولی همشون دیوار شدن و فارم شدند
وقتی هم رفتم غارت به دلیل استفاده نامناسب از اکانت بستند :mrgreen:
با آیپی ایران رفتین بستنتون .سرور ایتالیا که نباید شاخاش از خارج باشن.
من هر 4 یا 5 دقیقه مولتی میزدم واسه منو نبستن.البته خسته شدم ول کردم.
خوب از خودشون بپرس
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]amir h m n[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]با آیپی ایران رفتین بستنتون .سرور ایتالیا که نباید شاخاش از خارج باشن.
من هر 4 یا 5 دقیقه مولتی میزدم واسه منو نبستن.البته خسته شدم ول کردم.:mrgreen:[/div][/quote]
ولی مدیر انجمن که گفت اشکالی نداره از ایران باشید!!! اگه اینجوری بود چرا ماله منو نبستن؟[/div][/quote] خوب از خودشون بپرس :mrgreen: :ugeek:
الان اکانت های خیلی از شما بسته شده. چرا باهم جمع نمیشید 2 یا 3 نفره رو یه اکانت کار کنید؟
4 نفر رو یه اک بودیم که مارو بستن خیلی نامردن
واقعا دیگه اخرش بود
[quote][div][b]cabo[/b][/div][div][quote][div][b]amir h m n[/b][/div][div]الان اکانت های خیلی از شما بسته شده. چرا باهم جمع نمیشید 2 یا 3 نفره رو یه اکانت کار کنید؟[/div][/quote]
4 نفر رو یه اک بودیم که مارو بستن خیلی نامردن :lol:[/div][/quote]
:shock:
واقعا دیگه اخرش بود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.