سلام دوستان به خاطر داشتن کسانی زیاد که دوست داشتن شرکت کنن این دور هم راه افتاد برای افراد جدید یا اواتار های جدید و قهرمان و نایب قهرمان این دوره در نیمه نهایی با قهرمانان دور های قبل به سوی رقابت میپردازند کسانی که دوست دارن در دور سوم شرکت کنن بگویند.
نظرسنجی
i.am.rex
amin142142
مغلی
king armin
این مطلب در 1392/07/11 20:19:59 نوشته شده است و در 1392/07/12 00:25:35 ویرایش شده است .
سلام دوستان به خاطر داشتن کسانی زیاد که دوست داشتن شرکت کنن این دور هم راه افتاد برای افراد جدید یا اواتار های جدید و قهرمان و نایب قهرمان این دوره در نیمه نهایی با قهرمانان دور های قبل به سوی رقابت میپردازند کسانی که دوست دارن در دور سوم شرکت کنن بگویند.
من من من
منو بنویس دوباره
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]سلام دوستان به خاطر داشتن کسانی زیاد که دوست داشتن شرکت کنن این دور هم راه افتاد برای افراد جدید یا اواتار های جدید و قهرمان و نایب قهرمان این دوره در نیمه نهایی با قهرمانان دور های قبل به سوی رقابت میپردازند کسانی که دوست دارن در دور سوم شرکت کنن بگویند.[/div][/quote]
من من من
منو بنویس دوباره
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]سلام دوستان به خاطر داشتن کسانی زیاد که دوست داشتن شرکت کنن این دور هم راه افتاد برای افراد جدید یا اواتار های جدید و قهرمان و نایب قهرمان این دوره در نیمه نهایی با قهرمانان دور های قبل به سوی رقابت میپردازند کسانی که دوست دارن در دور سوم شرکت کنن بگویند.[/div][/quote]
منننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن
[quote][div][b]aliasghar1378[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]سلام دوستان به خاطر داشتن کسانی زیاد که دوست داشتن شرکت کنن این دور هم راه افتاد برای افراد جدید یا اواتار های جدید و قهرمان و نایب قهرمان این دوره در نیمه نهایی با قهرمانان دور های قبل به سوی رقابت میپردازند کسانی که دوست دارن در دور سوم شرکت کنن بگویند.[/div][/quote]
منننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن[/div][/quote]
شما قبلاً بودید
من من من
منو بنویس دوباره
شما هم قبلاً بودید ولی بخاطره حذف شدن یک شانس دیگه به شما داده می شود
[quote][div][b]i.am.rex[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]سلام دوستان به خاطر داشتن کسانی زیاد که دوست داشتن شرکت کنن این دور هم راه افتاد برای افراد جدید یا اواتار های جدید و قهرمان و نایب قهرمان این دوره در نیمه نهایی با قهرمانان دور های قبل به سوی رقابت میپردازند کسانی که دوست دارن در دور سوم شرکت کنن بگویند.[/div][/quote]
من من من
منو بنویس دوباره[/div][/quote]
شما هم قبلاً بودید ولی بخاطره حذف شدن یک شانس دیگه به شما داده می شود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.