منم با اجازه و پس از بزرگتر ها استراتژی خودم
معولا منطقه ای ×ثبت نام میکنم که بیشترین نفرات ثبت نام کرده باشند ..واسه غارت
شهر های رو با فاصله 4 خونه میسازم و شهرهای فردم رو هجومی میسازم مانند 1و3و5و7و9و11و13و15(البته فقط 10تا شهر هجومی میشن) و شهر های دیگم رو دف واسه دفاع از هجومی ها و گنجینه...
این خلاصه ای بود ...چون هیچ وقت ادم عاقل...
اگه اونجا که بازیکناش واسه غارت زیاد بودند خودت غارت شدی چی؟!
معمولا استراتژی من صلحه
حداقل صلحه موقت
بعدش از اتحادم کمک میگرم و دوستام
حالا اگه یکی صلح حالیش نبود؟!
یادش بخیر سرور 5 اولاش که بودم یه پیرمرده بود 65 سالش بود آلزایمر داشت بهش میگفتم حمله نزن فردا دوباره 2000تا حمله میزد!
اگه شرایط اینجوری باشه باید حذف کنی!
درضمن تو جاهای شلوغ سریع اردوگاه هارو رو هوا میزنند!
گفتم اگه حالیش نبود از از نبیوری به نام رفقا و اتحاد استفاده میکنیم و جلوشو دف میزاریم تا خسته شه..چند وقت بعد هم میزنمیش با یاری رفقا
وخته رفتنه
[quote][div][b]پویا n[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]پویا n[/b][/div][div][quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div]منم با اجازه و پس از بزرگتر ها استراتژی خودم
معولا منطقه ای ×ثبت نام میکنم که بیشترین نفرات ثبت نام کرده باشند ..واسه غارت
شهر های رو با فاصله 4 خونه میسازم و شهرهای فردم رو هجومی میسازم مانند 1و3و5و7و9و11و13و15(البته فقط 10تا شهر هجومی میشن) و شهر های دیگم رو دف واسه دفاع از هجومی ها و گنجینه...
این خلاصه ای بود ...چون هیچ وقت ادم عاقل...[/div][/quote]
اگه اونجا که بازیکناش واسه غارت زیاد بودند خودت غارت شدی چی؟!:lol:[/div][/quote]
معمولا استراتژی من صلحه
حداقل صلحه موقت
بعدش از اتحادم کمک میگرم و دوستام :mrgreen:[/div][/quote]
حالا اگه یکی صلح حالیش نبود؟!
یادش بخیر سرور 5 اولاش که بودم یه پیرمرده بود 65 سالش بود آلزایمر داشت بهش میگفتم حمله نزن فردا دوباره 2000تا حمله میزد!
اگه شرایط اینجوری باشه باید حذف کنی!
درضمن تو جاهای شلوغ سریع اردوگاه هارو رو هوا میزنند!:|:|:|[/div][/quote]
:lol:گفتم اگه حالیش نبود از از نبیوری به نام رفقا و اتحاد استفاده میکنیم و جلوشو دف میزاریم تا خسته شه..چند وقت بعد هم میزنمیش با یاری رفقا:mrgreen:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.