راست میگه بینگو ۱۲۰ تا شهر داشت منم بودم تو اون سرور ولی نفر دوم دو برابرش نیرو داشت اچیلیک فقط پاپ بازی میکرد برای اینکه نبازه این سرور رو اکانت های بقیه رو خرید و نفر دوم رو زد ولی ۵۰ هزارتا نیرو مونده بود بعدا سطح دفاعی قهرمانشو داد بالا شد ۱۰۰۰۰ بعد هر کی حمله میزد نیرو هاش به فنا میرفت تو اون سرور اچیلیک دو برابر جایزه پول خرج کرده بود نمیدونم واسه چی اون کارو کرد
ولی فکر کنم تنها بود نه؟یه نفری بازی میکرد.چون فقط اسم خودشو همه جا مینوشت.
[/div][/quote]
نه اتفاقا اینو یکی از مدیرا بهم گفت طرز بازی کردنشو
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]karen[/b][/div][div]راست میگه بینگو ۱۲۰ تا شهر داشت منم بودم تو اون سرور ولی نفر دوم دو برابرش نیرو داشت اچیلیک فقط پاپ بازی میکرد برای اینکه نبازه این سرور رو اکانت های بقیه رو خرید و نفر دوم رو زد ولی ۵۰ هزارتا نیرو مونده بود بعدا سطح دفاعی قهرمانشو داد بالا شد ۱۰۰۰۰ بعد هر کی حمله میزد نیرو هاش به فنا میرفت تو اون سرور اچیلیک دو برابر جایزه پول خرج کرده بود نمیدونم واسه چی اون کارو کرد
[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
راست میگه بینگو ۱۲۰ تا شهر داشت منم بودم تو اون سرور ولی نفر دوم دو برابرش نیرو داشت اچیلیک فقط پاپ بازی میکرد برای اینکه نبازه این سرور رو اکانت های بقیه رو خرید و نفر دوم رو زد ولی ۵۰ هزارتا نیرو مونده بود بعدا سطح دفاعی قهرمانشو داد بالا شد ۱۰۰۰۰ بعد هر کی حمله میزد نیرو هاش به فنا میرفت تو اون سرور اچیلیک دو برابر جایزه پول خرج کرده بود نمیدونم واسه چی اون کارو کرد
نه اتفاقا اینو یکی از مدیرا بهم گفت طرز بازی کردنشو[/div][/quote]
ولی تو سرور 2 معروف بود به افشین آچیلیک .که بعدا با i63 رفتن تو سرورای بعدی.من نشنیده بودم تا حالا.
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]karen[/b][/div][div]راست میگه بینگو ۱۲۰ تا شهر داشت منم بودم تو اون سرور ولی نفر دوم دو برابرش نیرو داشت اچیلیک فقط پاپ بازی میکرد برای اینکه نبازه این سرور رو اکانت های بقیه رو خرید و نفر دوم رو زد ولی ۵۰ هزارتا نیرو مونده بود بعدا سطح دفاعی قهرمانشو داد بالا شد ۱۰۰۰۰ بعد هر کی حمله میزد نیرو هاش به فنا میرفت تو اون سرور اچیلیک دو برابر جایزه پول خرج کرده بود نمیدونم واسه چی اون کارو کرد
[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
ولی تو سرور 2 معروف بود به افشین آچیلیک .که بعدا با i63 رفتن تو سرورای بعدی.من نشنیده بودم تا حالا.:mrgreen:
ولی تو سرور 2 معروف بود به افشین آچیلیک .که بعدا با i63 رفتن تو سرورای بعدی.من نشنیده بودم تا حالا.[/div][/quote]
دیگه نمیگم کدوم مدیر میگفت ولی من اصلا اون سرور نبودم ولی داستانشو ایشون برام تعریف کردند
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div][quote][div][b]karen[/b][/div][div]راست میگه بینگو ۱۲۰ تا شهر داشت منم بودم تو اون سرور ولی نفر دوم دو برابرش نیرو داشت اچیلیک فقط پاپ بازی میکرد برای اینکه نبازه این سرور رو اکانت های بقیه رو خرید و نفر دوم رو زد ولی ۵۰ هزارتا نیرو مونده بود بعدا سطح دفاعی قهرمانشو داد بالا شد ۱۰۰۰۰ بعد هر کی حمله میزد نیرو هاش به فنا میرفت تو اون سرور اچیلیک دو برابر جایزه پول خرج کرده بود نمیدونم واسه چی اون کارو کرد
[/div][/quote]
[/div][/quote]
[/div][/quote]
ولی تو سرور 2 معروف بود به افشین آچیلیک .که بعدا با i63 رفتن تو سرورای بعدی.من نشنیده بودم تا حالا.:mrgreen:[/div][/quote]
دیگه نمیگم کدوم مدیر میگفت ولی من اصلا اون سرور نبودم ولی داستانشو ایشون برام تعریف کردند
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.