تماس داشتم با آرش و از طرف کاربران انجمن و تیم عصرپادشاهان تسلیت گفتم بهش ...
از صمیم قلب از خدا میخوام که پدر ایشون رو مورد رحمت و مغفرت خودش قرار بده و به آرش عزیز و خانوادش هم صبر بده ...
از کاربران عزیزی هم که ابراز همدردی کردن با ایشون و رسم رفاقت رو بجا میارن تشکر میکنم.
"اللهم صلعلی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
تماس داشتم با آرش و از طرف کاربران انجمن و تیم عصرپادشاهان تسلیت گفتم بهش ...
از صمیم قلب از خدا میخوام که پدر ایشون رو مورد رحمت و مغفرت خودش قرار بده و به آرش عزیز و خانوادش هم صبر بده ...
از کاربران عزیزی هم که ابراز همدردی کردن با ایشون و رسم رفاقت رو بجا میارن تشکر میکنم.
"اللهم صلعلی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"
من به ایشون تسلیت می گم و از خدا می خواهم بهشون صبر بده و پدرشان را مورد امرزش قرار بده و هم چنین غم اخرشون باشه .
در معنی جمله قرآن خدا که می گه: انا الیه اونا الیه ارجعون . از سمت خودت امدیم و به سمت خودت هم باز می گردیم .
این مطلب در 1392/07/10 10:39:57 نوشته شده است و در 1392/07/10 10:43:42 ویرایش شده است .
بنده در خدمت شما هستم
دیکه هیچ کی با ایدی من نمیاد
ایشون هم که می امد کارش درست شد دیگه با ایدی خودش میاد.
من به ایشون تسلیت می گم و از خدا می خواهم بهشون صبر بده و پدرشان را مورد امرزش قرار بده و هم چنین غم اخرشون باشه .
در معنی جمله قرآن خدا که می گه:
[b]انا الیه اونا الیه ارجعون[/b] .
[i]از سمت خودت امدیم و به سمت خودت هم باز می گردیم [/i].
برادر ارش
فقدان پدر بزرگوارتان ما را سخت اندوهگین ساخت.
غفران و رحمت الهی برای ان عزیز از دست رفته و سلامتی و طول عمر با عزت برای جنابعالی از پروردگار متعال خواهانیم
نه لایک میخوام نه مرحبا
اسپم نده تو رو بخدا...
اولش نمیدونستم اسپم چیه!
تو ویکیپدیا نوشته (هرزنامه)!
در شان ما هست!؟
برادر ارش
فقدان پدر بزرگوارتان ما را سخت اندوهگین ساخت.
غفران و رحمت الهی برای ان عزیز از دست رفته و سلامتی و طول عمر با عزت برای جنابعالی از پروردگار متعال خواهانیم
سلام به همه رفقای عزیز
از طرف خودم و همه بچه های عصر پادشاهان به ارش ( arash_0611) برنده کتیبه سرور 6 درگذشت پدر مهربانشون رو تسلیت میگم.
ارش در حرکتی نمادین جایزه رو به موسسه محک هدیه داد برای بیماران سرطانی.
الان خیلی ها دلیل کار بزرگ ارش رو متوجه میشن.پدر ایشون هم به بر اثر همین بیماری به رحمت خدا رفتن
خداوند روح ایشان را شاد بفرماید
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]eehsan[/b][/div][div]سلام به همه رفقای عزیز
از طرف خودم و همه بچه های عصر پادشاهان به ارش ( arash_0611) برنده کتیبه سرور 6 درگذشت پدر مهربانشون رو تسلیت میگم.
الان خیلی ها دلیل کار بزرگ ارش رو متوجه میشن.پدر ایشون هم به بر اثر همین بیماری به رحمت خدا رفتن
[/div][/quote]
خدا بیامرزه
غم اخرت باشه آرش
انشالله هیچکس غم نبینه
سلام به همه رفقای عزیز
.
روحش شاد
خدا بیامرزش[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]:o:cry:[quote][div][b]eehsan[/b][/div][div]سلام به همه رفقای عزیز
[/div][/quote]
[/div][/quote]
همسفر در راه ماند.....زندگی سخت است…..لیک.....در سفر باید بود..…همراهتان از سفر ماند سیلی سهمگین باور شاید نه ..سختی راه را مینماید که بایستی تنها رفت صبری باید تا آرامشی زاید.....
آرش جان تسلیت واژه کوچکیست در برابر غم بزرگ شما از خداوند صبر برای شما و خانواده محترم خواهانم امیدوارم که غم آخر زندگیتان باشد
(دوستدار شما پوریا)
این مطلب در 1392/07/10 18:35:12 نوشته شده است و در 1392/07/10 23:25:11 ویرایش شده است .
هر وقت دیدی حریف داره برنده میشه یه لبخند بزن تا به بردش شک کنه
همسفر در راه ماند.....زندگی سخت است…..لیک.....در سفر باید بود..…همراهتان از سفر ماند سیلی سهمگین باور شاید نه ..سختی راه را مینماید که بایستی تنها رفت صبری باید تا آرامشی زاید.....
آرش جان تسلیت واژه کوچکیست در برابر غم بزرگ شما از خداوند صبر برای شما و خانواده محترم خواهانم امیدوارم که غم آخر زندگیتان باشد
(دوستدار شما پوریا)
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.