یکی به من حمله میکنه ببین تو بیا نیروهاتو سرش خالی کن من هواتو دارم
..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div]من یک یارویی بم ح میزنه کسی نی بمن ک کنه[/div][/quote]
بابا تو چی میگی زورت میاد بنویسی مث ادم بنویس حالیمون شه [/div][/quote]
یکی به من حمله میکنه ببین تو بیا نیروهاتو سرش خالی کن من هواتو دارم
من که فقط ثبت نام کردم جمعیتم 9 هست می خوام 10 تا سکه ها را بگیرم هر وقت 4 تا سرباز داد میدم بهت
این مطلب در 1392/07/09 20:43:44 نوشته شده است و در 1392/07/09 20:43:58 ویرایش شده است .
دنیا به من مدیون هست من به مادرم ادیسون
❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div]من یک یارویی بم ح میزنه کسی نی بمن ک کنه[/div][/quote]
میگه یکی به من حمله میزنه کسی نیست کمکم کنه[/div][/quote]
:|:|:|
من که فقط ثبت نام کردم جمعیتم 9 هست می خوام 10 تا سکه ها را بگیرم هر وقت 4 تا سرباز داد میدم بهت :lol::lol::lol:
من که فقط ثبت نام کردم جمعیتم 9 هست می خوام 10 تا سکه ها را بگیرم هر وقت 4 تا سرباز داد میدم بهت
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div]من یک یارویی بم ح میزنه کسی نی بمن ک کنه[/div][/quote]
من که فقط ثبت نام کردم جمعیتم 9 هست می خوام 10 تا سکه ها را بگیرم هر وقت 4 تا سرباز داد میدم بهت :lol::lol::lol:[/div][/quote]
:lol:
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div]من یک یارویی بم ح میزنه کسی نی بمن ک کنه[/div][/quote]
من که فقط ثبت نام کردم جمعیتم 9 هست می خوام 10 تا سکه ها را بگیرم هر وقت 4 تا سرباز داد میدم بهت :lol::lol::lol:[/div][/quote]
خسته نباشی:|
4تا خیلیه ها برا خودت نگه دار کتیبرو قطعا میزنی
داداش از جمعیت 9 چه انتظاری داری بازم جای شکرش باقی هست که هنوز فارم نشدم
این مطلب در 1392/07/09 20:47:04 نوشته شده است و در 1392/07/09 20:47:25 ویرایش شده است .
دنیا به من مدیون هست من به مادرم ادیسون
❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣
[quote][div][b]fvvf[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div]من یک یارویی بم ح میزنه کسی نی بمن ک کنه[/div][/quote]
4تا خیلیه ها برا خودت نگه دار کتیبرو قطعا میزنی[/div][/quote]
داداش از جمعیت 9 چه انتظاری داری بازم جای شکرش باقی هست که هنوز فارم نشدم :lol::lol::lol:
داداش از جمعیت 9 چه انتظاری داری بازم جای شکرش باقی هست که هنوز فارم نشدم
خب منم نشدم که ببین بعد اتفاق سهیل کسی پلیر نمیخواد داداش
..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div]من یک یارویی بم ح میزنه کسی نی بمن ک کنه[/div][/quote]
4تا خیلیه ها برا خودت نگه دار کتیبرو قطعا میزنی[/div][/quote]
داداش از جمعیت 9 چه انتظاری داری بازم جای شکرش باقی هست که هنوز فارم نشدم [/div][/quote]
خب منم نشدم که ببین بعد اتفاق سهیل کسی پلیر نمیخواد داداش
کسی نیست ای بابا مث این که باید برم سر اک ساغر عذاب بکشم
کا بیا رو اک من امروز شروع کردم.
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div]کسی نیست ای بابا مث این که باید برم سر اک ساغر عذاب بکشم :lol::lol::lol:[/div][/quote]
کسی نیست ای بابا مث این که باید برم سر اک ساغر عذاب بکشم
برو رو اک ارمان..جانشین منم هستش
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div]کسی نیست ای بابا مث این که باید برم سر اک ساغر عذاب بکشم :lol::lol::lol:[/div][/quote]
کا بیا رو اک من امروز شروع کردم.[/div][/quote]
برو رو اک ارمان..جانشین منم هستش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.