من نمیفهمم شما منو نمیبینید اره شما فقط هر کی این تاپیکو دیده یکی بگه چجوری برای پروفایلم عکس بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div]عکسو داری:D[/div][/quote]
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
من نمیفهمم شما منو نمیبینید اره شما فقط هر کی این تاپیکو دیده یکی بگه چجوری برای پروفایلم عکس بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به سختی
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div]عکسو داری:D[/div][/quote]
نههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
من نمیفهمم شما منو نمیبینید اره شما فقط هر کی این تاپیکو دیده یکی بگه چجوری برای پروفایلم عکس بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
:mrgreen::mrgreen:به سختی
به سختی
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ..
دوستای خوب...
انجمن فعال...
ولی اون روزا دیگه برنمیگرده
[quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div]عکسو داری:D[/div][/quote]
من نمیفهمم شما منو نمیبینید اره شما فقط هر کی این تاپیکو دیده یکی بگه چجوری برای پروفایلم عکس بزارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
:mrgreen::mrgreen:به سختی[/div][/quote]
:|
به سختی
شوخی ندارم مارو بگو از اینایی که فقط بلدن اسپم بدن سوال می کنیم یکی بلد نیست بگه
نام کاربری و رمزتو میزنی.میری تو تنظیمات اکانت.نوشته اپلود عکس.BROWSE بزن.عکستو انتخاب کن.اعمال تغییر رو بزن.به همین راحتی
00
---
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div]عکسو داری:D[/div][/quote]
شوخی ندارم مارو بگو از اینایی که فقط بلدن اسپم بدن سوال می کنیم یکی بلد نیست بگه:x[/div][/quote]
نام کاربری و رمزتو میزنی.میری تو تنظیمات اکانت.نوشته اپلود عکس.BROWSE بزن.عکستو انتخاب کن.اعمال تغییر رو بزن.به همین راحتی
به سختی
شوخی ندارم مارو بگو از اینایی که فقط بلدن اسپم بدن سوال می کنیم یکی بلد نیست بگه
منظور از تنظیماته اکانت همون پروفایل من است توش فقط یه جای سفیده همین که امضا تو بزنی
برو kingsera.ir اینچیزایی که گفتم انجام بده
اهان باشه ممنون
ادامه تاپیک>>>>>>>>>
[quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]امیر دود[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div][quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div]عکسو داری:D[/div][/quote]
شوخی ندارم مارو بگو از اینایی که فقط بلدن اسپم بدن سوال می کنیم یکی بلد نیست بگه:x[/div][/quote]
نام کاربری و رمزتو میزنی.میری تو تنظیمات اکانت.نوشته اپلود عکس.BROWSE بزن.عکستو انتخاب کن.اعمال تغییر رو بزن.به همین راحتی[/div][/quote]
منظور از تنظیماته اکانت همون پروفایل من است توش فقط یه جای سفیده همین که امضا تو بزنی[/div][/quote]
برو kingsera.ir اینچیزایی که گفتم انجام بده[/div][/quote]
اهان باشه ممنون
ادامه تاپیک>>>>>>>>>
سلام
یه پست گذاشتم واسه اونا که بهترین عکسه پروفایلو دارن(البته فک میکنن دارن )
عکسه پروفایل خودمو شانسی گیر آوردم و خیلی عکسه با خاطره ایه واسم
حالا شاید قشنگ نباشه که هست
امیدوارم هر کی که فک میکنه بهترین عکسه کامنت بذاره
ممنون
مال منه
دوربین مخفیه:arro
[quote][div][b]mohammadmhd[/b][/div][div]سلام
یه پست گذاشتم واسه اونا که بهترین عکسه پروفایلو دارن(البته فک میکنن دارن:twisted: )
عکسه پروفایل خودمو شانسی گیر آوردم و خیلی عکسه با خاطره ایه واسم
حالا شاید قشنگ نباشه که هست8-)
امیدوارم هر کی که فک میکنه بهترین عکسه کامنت بذاره
ممنون[/div][/quote]
مال منه
مرسی ولی دفعه بعد فقط همینو بزار
من به اواتارت 2 رای میدم
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]http://upcity.ir/images2/08066853692525935109.jpg
[/div][/quote]
مرسی ولی دفعه بعد فقط همینو بزار
من به اواتارت 2 رای میدم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.