خوب بسه دیگه فهمیدیم که بهترین آواتارو داره(دیگه نپرس کی)
تاپیکو عدم بزن
درود بر شرفت
من
[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]کی برنده شد[quote][div][b]saske[/b][/div][div]خوب بسه دیگه فهمیدیم که بهترین آواتارو داره(:mrgreen:دیگه نپرس کی)
تاپیکو عدم بزن[/div][/quote]
[/div][/quote]
درست صحبت کن اون فعلا شاد ترین فرد روی زمین ینی با یه ماهی به اندازه تمام دنیا خوشحال شده این دو تا پکیده که چیزی نیست
amin142142
اگه اون دوتا پکیده خوبن این توپه
.
ببخشید[quote][div][b]aliasghar1378[/b][/div][div]درست صحبت کن اون فعلا شاد ترین فرد روی زمین ینی با یه ماهی به اندازه تمام دنیا خوشحال شده این دو تا پکیده که چیزی نیست[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]اگه اون دوتا پکیده خوبن این توپه[/div][/quote]
[/div][/quote]
درست صحبت کن اون فعلا شاد ترین فرد روی زمین ینی با یه ماهی به اندازه تمام دنیا خوشحال شده این دو تا پکیده که چیزی نیست
amin142142
برو باو الان من برم هویج بقل کنم
این کجاش خوبه
تو به این میگی شادترین ادم رو زیمن منو ببینی چیمیگی
[quote][div][b]aliasghar1378[/b][/div][div]درست صحبت کن اون فعلا شاد ترین فرد روی زمین ینی با یه ماهی به اندازه تمام دنیا خوشحال شده این دو تا پکیده که چیزی نیست[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]اگه اون دوتا پکیده خوبن این توپه[/div][/quote]
[/div][/quote]
:x:x:x:xاین کجاش خوبه
:xتو به این میگی شادترین ادم رو زیمن منو ببینی چیمیگی
اقا نامردیه من عکس بهتر از اینم دارم ولی قبول نمیکنه میزنه حجمش زیاده
i am rex
ghost7629
evil.king
[quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]اگه اون دوتا پکیده خوبن این توپه[/div][/quote]
برا تو از همه بهتره[/div][/quote]
amin142142
این کجاش خوبه
تو به این میگی شادترین ادم رو زیمن منو ببینی چیمیگی
این مطلب در 1392/07/09 18:04:05 نوشته شده است و در 1392/07/09 18:04:33 ویرایش شده است .
.
زمین = زیمن :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:[quote][div][b]سیب12[/b][/div][div][quote][div][b]aliasghar1378[/b][/div][div]درست صحبت کن اون فعلا شاد ترین فرد روی زمین ینی با یه ماهی به اندازه تمام دنیا خوشحال شده این دو تا پکیده که چیزی نیست[quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]اگه اون دوتا پکیده خوبن این توپه[/div][/quote]
[/div][/quote]
:x:x:x:xاین کجاش خوبه
:xتو به این میگی شادترین ادم رو زیمن منو ببینی چیمیگی [/div][/quote]
درود بر شرفت
اوفیش دلم خنک شد :)[quote][div][b]mehran7629[/b][/div][div][quote][div][b]moein4321[/b][/div][div][quote][div][b]amin142142[/b][/div][div]اگه اون دوتا پکیده خوبن این توپه[/div][/quote]
برا تو از همه بهتره[/div][/quote]
اقا نامردیه من عکس بهتر از اینم دارم ولی قبول نمیکنه میزنه حجمش زیاده[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.