جناب مدیر انجمن به نظر شما انگیزه تیم طراحی بازی از اعمال قوانین بازی چی بوده؟خب اینجوری هر کی فارم شه به مهاجم دف میده و مهاجم دگه نمیتونه اونو غارت کنه.ازتون خواهش میکنم پاسخگو باشید.
با تشکر
امضا بلد نیستم
بجاش انگشت میزنم
جناب مدیر انجمن به نظر شما انگیزه تیم طراحی بازی از اعمال قوانین بازی چی بوده؟:?::!:خب اینجوری هر کی فارم شه به مهاجم دف میده و مهاجم دگه نمیتونه اونو غارت کنه.ازتون خواهش میکنم پاسخگو باشید.
با تشکر
من متوجه نشدم داداش...
من امروز این رو امتحان کردم ولی میشد حمله زد...
دیروز به جانشینم دف دادم امروز گفتمش جانشینی ها رو حذف کن و بهم حمله کن حمله اومد کنسلش کرد!!!
نه لایک میخوام نه مرحبا
اسپم نده تو رو بخدا...
اولش نمیدونستم اسپم چیه!
تو ویکیپدیا نوشته (هرزنامه)!
در شان ما هست!؟
من متوجه نشدم داداش...
دیروز به جانشینم دف دادم امروز گفتمش جانشینی ها رو حذف کن و بهم حمله کن حمله اومد کنسلش کرد!!!
من متوجه نشدم داداش...
من امتحان نکردم
شاید دیدن اعتراضات خیلی زیاده حذفش کردن و دوباره به حالت قبلی بر گشته
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]armita taban[/b][/div][div]من متوجه نشدم داداش...
دیروز به جانشینم دف دادم امروز گفتمش جانشینی ها رو حذف کن و بهم حمله کن حمله اومد کنسلش کرد!!![/div][/quote]
من امتحان نکردم
شاید دیدن اعتراضات خیلی زیاده حذفش کردن و دوباره به حالت قبلی بر گشته
جناب مدیر انجمن به نظر شما انگیزه تیم طراحی بازی از اعمال قوانین بازی چی بوده؟خب اینجوری هر کی فارم شه به مهاجم دف میده و مهاجم دگه نمیتونه اونو غارت کنه.ازتون خواهش میکنم پاسخگو باشید.
با تشکر
به نظر من که مشکل نداره به جملات نگاه کن .با دقت اینجوری.
در لشکرکشی ها، اگر در روزهای گذشته مدافع برای مهاجم نیروی پشتیبان ارسال کرده است و همچنین به اکانت یکدیگر سر زده اند، به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود.
در لشکرکشی ها، اگر در روزهای گذشته مدافع برای مهاجم منابع ارسال کرده است و همچنین به اکانت یکدیگر سر زده اند، به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود.
این مطلب در 1392/07/15 20:41:25 نوشته شده است و در 1392/07/15 21:01:06 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[quote][div][b]sajigoodboy[/b][/div][div]جناب مدیر انجمن به نظر شما انگیزه تیم طراحی بازی از اعمال قوانین بازی چی بوده؟:?::!:خب اینجوری هر کی فارم شه به مهاجم دف میده و مهاجم دگه نمیتونه اونو غارت کنه.ازتون خواهش میکنم پاسخگو باشید.
با تشکر[/div][/quote]
[b]به نظر من که مشکل نداره به جملات نگاه کن .با دقت اینجوری:shock:.[/b]
در لشکرکشی ها، اگر در روزهای گذشته مدافع برای مهاجم نیروی پشتیبان ارسال کرده است و [b]همچنین به اکانت یکدیگر سر زده اند[/b]، به این دلیل [u]لشکرکشی بدون غارت[/u] انجام میشود.
در لشکرکشی ها، اگر در روزهای گذشته مدافع برای مهاجم منابع ارسال کرده است و [b]همچنین به اکانت یکدیگر سر زده اند[/b]، به این دلیل[u] لشکرکشی بدون غارت[/u] انجام میشود.
با تشکر
در لشکرکشی ها، اگر در روزهای گذشته مدافع برای مهاجم نیروی پشتیبان ارسال کرده است و همچنین به اکانت یکدیگر سر زده اند، به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود.
در لشکرکشی ها، اگر در روزهای گذشته مدافع برای مهاجم منابع ارسال کرده است و همچنین به اکانت یکدیگر سر زده اند، به این دلیل لشکرکشی بدون غارت انجام میشود.
خوب خیلی از ما برای فارمامون دف میفرستیم ببینیم کی داره لاشخوری میکنه
http://s1.picofile.com/file/7923947311/d.bmp
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]sajigoodboy[/b][/div][div]جناب مدیر انجمن به نظر شما انگیزه تیم طراحی بازی از اعمال قوانین بازی چی بوده؟:?::!:خب اینجوری هر کی فارم شه به مهاجم دف میده و مهاجم دگه نمیتونه اونو غارت کنه.ازتون خواهش میکنم پاسخگو باشید.
با تشکر[/div][/quote]
در لشکرکشی ها، اگر در روزهای گذشته مدافع برای مهاجم نیروی پشتیبان ارسال کرده است و [b]همچنین به اکانت یکدیگر سر زده اند[/b]، به این دلیل [u]لشکرکشی بدون غارت[/u] انجام میشود.
در لشکرکشی ها، اگر در روزهای گذشته مدافع برای مهاجم منابع ارسال کرده است و [b]همچنین به اکانت یکدیگر سر زده اند[/b]، به این دلیل[u] لشکرکشی بدون غارت[/u] انجام میشود.[/div][/quote]
با تشکر
لاشخوری....چقدرم خوشمزست....
صفر را بستند تا ما به بیرون زنگ نزنیم...
از شما چه پنهان ما از درون زنگ زدیم...
[quote][div][b]amiramirq[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]sajigoodboy[/b][/div][div]جناب مدیر انجمن به نظر شما انگیزه تیم طراحی بازی از اعمال قوانین بازی چی بوده؟:?::!:خب اینجوری هر کی فارم شه به مهاجم دف میده و مهاجم دگه نمیتونه اونو غارت کنه.ازتون خواهش میکنم پاسخگو باشید.
با تشکر[/div][/quote]
در لشکرکشی ها، اگر در روزهای گذشته مدافع برای مهاجم منابع ارسال کرده است و [b]همچنین به اکانت یکدیگر سر زده اند[/b]، به این دلیل[u] لشکرکشی بدون غارت[/u] انجام میشود.[/div][/quote]
[/div][/quote]
لاشخوری....چقدرم خوشمزست....
با تشکر
من 2 هفته پیش که فارم بودم این کار رو کردم ولی نشد ینی هنوز می تونست حمله کنه
درود بر شرفت
[quote][div][b]sajigoodboy[/b][/div][div]جناب مدیر انجمن به نظر شما انگیزه تیم طراحی بازی از اعمال قوانین بازی چی بوده؟:?::!:خب اینجوری هر کی فارم شه به مهاجم دف میده و مهاجم دگه نمیتونه اونو غارت کنه.ازتون خواهش میکنم پاسخگو باشید.
با تشکر[/div][/quote]
من 2 هفته پیش که فارم بودم :D این کار رو کردم ولی نشد ینی هنوز می تونست حمله کنه
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.