این کارا چیه بچه که بودم شنیده بودم هر چقد کمک کنی 10برابرشو میگیری یه هزاری میدم 10هزاری میگیرم اونو میدم 100 تومن 100 تومنو میدم وی 1میلیون 1 میلیونو میدم........ خلاصه جیبم پر پول میشه
پس تو به من 1 میلیارد بده پولام حدود 3 میلیارد میشه من میدم به یک نفر بعد 30 میلیارد میگیرم
If Ya Smell ! ... What Saske ... Is ... Cookin
Id Line : ooosalehooo
8 مدیر ؟
? Where Is Ofogh
[quote][div][b]درانا[/b][/div][div]این کارا چیه بچه که بودم شنیده بودم هر چقد کمک کنی 10برابرشو میگیری یه هزاری میدم 10هزاری میگیرم اونو میدم 100 تومن 100 تومنو میدم وی 1میلیون 1 میلیونو میدم........:lol: خلاصه جیبم پر پول میشه :geek:[/div][/quote]
:| پس تو به من 1 میلیارد بده پولام حدود 3 میلیارد میشه من میدم به یک نفر بعد 30 میلیارد میگیرم
این کارا چیه بچه که بودم شنیده بودم هر چقد کمک کنی 10برابرشو میگیری یه هزاری میدم 10هزاری میگیرم اونو میدم 100 تومن 100 تومنو میدم وی 1میلیون 1 میلیونو میدم........ خلاصه جیبم پر پول میشه
دروغه اگه کمک کنی ... فرضت میکنن ازت میکنن
[quote][div][b]درانا[/b][/div][div]این کارا چیه بچه که بودم شنیده بودم هر چقد کمک کنی 10برابرشو میگیری یه هزاری میدم 10هزاری میگیرم اونو میدم 100 تومن 100 تومنو میدم وی 1میلیون 1 میلیونو میدم........:lol: خلاصه جیبم پر پول میشه :geek:[/div][/quote]
هه جدی گرفتی
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]این کارا چیه بچه که بودم شنیده بودم هر چقد کمک کنی 10برابرشو میگیری یه هزاری میدم 10هزاری میگیرم اونو میدم 100 تومن 100 تومنو میدم وی 1میلیون 1 میلیونو میدم........:lol: خلاصه جیبم پر پول میشه :geek:[/div][/quote]
دروغه اگه کمک کنی ... فرضت میکنن ازت میکنن [/div][/quote]
هه جدی گرفتی :lol:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.