الان دوسته تو سرور 9 نمیتونم بگم . اونم راست میگی کلید طلایی بود . شرمنده اشتباه نوشتم . حسین هم راست میگه شوالیه ها مطرح نبود
میگم نقره ای بود تو میگی طلایی!!!!!!!!!!!
خب نام کاربریش تو سرور4 رو بگو اگه راست میگی
server 3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14
[quote][div][b]gazmeh12[/b][/div][div]الان دوسته تو سرور 9 نمیتونم بگم . اونم راست میگی کلید طلایی بود . شرمنده اشتباه نوشتم . حسین هم راست میگه شوالیه ها مطرح نبود[/div][/quote]
میگم نقره ای بود تو میگی طلایی!!!!!!!!!!!
خب نام کاربریش تو سرور4 رو بگو اگه راست میگی
به خدا شرمنده دارم بازی میکنم گیج شدم اسمش tezerjan بود اکانت tezerj هم مال خودش بود مدیر پرشیا بود فکر کنم مدیر عضو گیری بود 16 هزار تا هم جمعیت داشت اخر سرور هم بهش حمله کردن
دشت بی فرهنگی ما هرزه تموم علفاش
خوب اگه خوب بد اگه بد برده دلای ادماش
یار دبستانی کجای .....
اون ور آب
به خدا شرمنده دارم بازی میکنم گیج شدم اسمش tezerjan بود اکانت tezerj هم مال خودش بود مدیر پرشیا بود فکر کنم مدیر عضو گیری بود 16 هزار تا هم جمعیت داشت اخر سرور هم بهش حمله کردن
کاملا یادمه هی درخواست محافظ میکرد از من!منم بهش نمیدادم هههههههههه
میگم اونی که غارت کردی رو بگو!و چه زمانی از بازی بود؟
[quote][div][b]gazmeh12[/b][/div][div]به خدا شرمنده دارم بازی میکنم گیج شدم اسمش tezerjan بود اکانت tezerj هم مال خودش بود مدیر پرشیا بود فکر کنم مدیر عضو گیری بود 16 هزار تا هم جمعیت داشت اخر سرور هم بهش حمله کردن[/div][/quote]
کاملا یادمه هی درخواست محافظ میکرد از من!منم بهش نمیدادم هههههههههه
میگم اونی که غارت کردی رو بگو!و چه زمانی از بازی بود؟
اخر بازی بود کتیبه دست تا اوکه بود اسمشو ازم نخواه شرمنده
آخر بازی کسی سرباز نداشت! همه زده بودند به تااوکه معلومه دیگه!!!!!
[quote][div][b]gazmeh12[/b][/div][div]اخر بازی بود کتیبه دست تا اوکه بود اسمشو ازم نخواه شرمنده[/div][/quote]
آخر بازی کسی سرباز نداشت! همه زده بودند به تااوکه معلومه دیگه!!!!!
پرشیا کجا نابود شد . من خودم به لورد کلوب حمله کردم 1 کیشونو داغون کردم و کسی هم بهم حمله نکرد
یادش بخیر سرور 4 من تا اون جایی که یادم میاو شوالیه ها زیاد مطرح نبود حتی قرار شد یه مدت با ما ادغام شن من اوایل که از لرد اومدم بیرون درخواست دادم به شوالیه ها ولی جانشین پویا منو پس زد
ولی دید که همه چی به جمعیت نبود (حالا خوبه اون موقع 14 هزارتا جمعیت داشتم)
ولی به نظر من بهترین اتحاد اتحاد هایی بودند که اصلا اسماشونو ننوشتی مثل ما و بهشت
شوالیه ها اتحاد 5 سرور بود! بهترین بازیکن ها توش بودند!
مخصوصا e11b11
بیشتر از این جا نداشت بزنم
عزیز من آخرین بار قشنگ یادمه آمارو دیدم لرد اول بود
اساسینس دوم البته بعد کلی ادغام و کلک
3 رادمردان کاویانی
4 محک بهشت ایران
5-`پیمان برادری
6 هم تازه ما بودیم فکر کنم
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]پویا n[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]gazmeh12[/b][/div][div]پرشیا کجا نابود شد . من خودم به لورد کلوب حمله کردم 1 کیشونو داغون کردم و کسی هم بهم حمله نکرد[/div][/quote]
یادش بخیر سرور 4 من تا اون جایی که یادم میاو شوالیه ها زیاد مطرح نبود حتی قرار شد یه مدت با ما ادغام شن من اوایل که از لرد اومدم بیرون درخواست دادم به شوالیه ها ولی جانشین پویا منو پس زد:D
ولی به نظر من بهترین اتحاد اتحاد هایی بودند که اصلا اسماشونو ننوشتی مثل ما و بهشت [/div][/quote]
مخصوصا e11b11
بیشتر از این جا نداشت بزنم[/div][/quote]
3 رادمردان کاویانی
4 محک بهشت ایران
5-`پیمان برادری
پرشیا کجا نابود شد . من خودم به لورد کلوب حمله کردم 1 کیشونو داغون کردم و کسی هم بهم حمله نکرد
یادش بخیر سرور 4 من تا اون جایی که یادم میاو شوالیه ها زیاد مطرح نبود حتی قرار شد یه مدت با ما ادغام شن من اوایل که از لرد اومدم بیرون درخواست دادم به شوالیه ها ولی جانشین پویا منو پس زد
ولی به نظر من بهترین اتحاد اتحاد هایی بودند که اصلا اسماشونو ننوشتی مثل ما و بهشت
مخصوصا e11b11
بیشتر از این جا نداشت بزنم
3 رادمردان کاویانی
4 محک بهشت ایران
5-`پیمان برادری
این اماری که تو میگی مال 3 هفته قبل بود!
اگه اینطوره باید اسم منو میذاشتند 8 مدافع بجای مرلین11-11
و 10 غارت!
البته نمیدونم چطور مرلین رو نوشتند تو مدافعین! اکانتش وسط بازی توسط سرور برا همیشه مسدود شد
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]پویا n[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]gazmeh12[/b][/div][div]پرشیا کجا نابود شد . من خودم به لورد کلوب حمله کردم 1 کیشونو داغون کردم و کسی هم بهم حمله نکرد[/div][/quote]
یادش بخیر سرور 4 من تا اون جایی که یادم میاو شوالیه ها زیاد مطرح نبود حتی قرار شد یه مدت با ما ادغام شن من اوایل که از لرد اومدم بیرون درخواست دادم به شوالیه ها ولی جانشین پویا منو پس زد:D
ولی به نظر من بهترین اتحاد اتحاد هایی بودند که اصلا اسماشونو ننوشتی مثل ما و بهشت [/div][/quote]
مخصوصا e11b11
بیشتر از این جا نداشت بزنم[/div][/quote]
3 رادمردان کاویانی
4 محک بهشت ایران
5-`پیمان برادری
6 هم تازه ما بودیم فکر کنم [/div][/quote]
این اماری که تو میگی مال 3 هفته قبل بود!
اگه اینطوره باید اسم منو میذاشتند 8 مدافع بجای مرلین11-11
و 10 غارت!
البته نمیدونم چطور مرلین رو نوشتند تو مدافعین! اکانتش وسط بازی توسط سرور برا همیشه مسدود شد:!:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.