بابا افرادی که میخوان برن کتیبه بگیرن و به کتیبه گیرا حمله کنن به افرادی که میخوان کیف کنن کاری نداشته باشن.مثله خودم.الکی حله میکنن.
اگه انتقادی دارین بگین.
نظر یادتون نره.
نظرسنجی
فقط به کتیبه گیر حمله بشه
به هرکی خواستیم حمله بشه
هیچکدام
هیچ وقت من خرس قهوه ای،alissam77،rosel weed،مرگ13،بیتذار،،coral،abite7،spartan3 روفراموش نخواهم کرد.
یاران با وفای من
بابا افرادی که میخوان برن کتیبه بگیرن و به کتیبه گیرا حمله کنن به افرادی که میخوان کیف کنن کاری نداشته باشن.مثله خودم.الکی حله میکنن.:(
اگه انتقادی دارین بگین.;)
نظر یادتون نره.:P
بابا افرادی که میخوان برن کتیبه بگیرن و به کتیبه گیرا حمله کنن به افرادی که میخوان کیف کنن کاری نداشته باشن.مثله خودم.الکی حله میکنن.
اگه انتقادی دارین بگین.
نظر یادتون نره.
داداش بازیکن که همینجوری بازیکن نمیشه باید فارم بشه تا راه فارم کردن رو یاد بگیره
80 درصد بازیکن فارم بودن
خودتم قوی بشی می فهمی
اگه فارمت رو ول کنی دردسره
[quote][div][b]mahedi[/b][/div][div]بابا افرادی که میخوان برن کتیبه بگیرن و به کتیبه گیرا حمله کنن به افرادی که میخوان کیف کنن کاری نداشته باشن.مثله خودم.الکی حله میکنن.:(
نظر یادتون نره.:P[/div][/quote]
داداش بازیکن که همینجوری بازیکن نمیشه باید فارم بشه تا راه فارم کردن رو یاد بگیره
80 درصد بازیکن فارم بودن
خودتم قوی بشی می فهمی
اگه فارمت رو ول کنی دردسره
اگه انتقادی دارین بگین.
نظر یادتون نره.
راستی برای اینکه فارم نشی می تونی 3-4 روز دیر وارد بازی بشی مثلا سرور شنبه شروع میشه تو پنج شنبه ثبت نام کن دیگه کنار گنده ها نمی افتی
[quote][div][b]mahedi[/b][/div][div]بابا افرادی که میخوان برن کتیبه بگیرن و به کتیبه گیرا حمله کنن به افرادی که میخوان کیف کنن کاری نداشته باشن.مثله خودم.الکی حله میکنن.:(
راستی برای اینکه فارم نشی می تونی 3-4 روز دیر وارد بازی بشی مثلا سرور شنبه شروع میشه تو پنج شنبه ثبت نام کن دیگه کنار گنده ها نمی افتی
اگه انتقادی دارین بگین.
نظر یادتون نره.
منم اینطوری این کارو میکنم ولی فارمرم
.When it's real ,you can't walk away
[quote][div][b]zsedcl[/b][/div][div][quote][div][b]mahedi[/b][/div][div]بابا افرادی که میخوان برن کتیبه بگیرن و به کتیبه گیرا حمله کنن به افرادی که میخوان کیف کنن کاری نداشته باشن.مثله خودم.الکی حله میکنن.:(
راستی برای اینکه فارم نشی می تونی 3-4 روز دیر وارد بازی بشی مثلا سرور شنبه شروع میشه تو پنج شنبه ثبت نام کن دیگه کنار گنده ها نمی افتی[/div][/quote]
منم اینطوری این کارو میکنم ولی فارمرم
[quote][div][b]عشق حال[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]سکه خرج کن منابع بخر اول بازی تا کسی فارمت نکنه[/div][/quote]
اشو چوکو ابادان
خوبی کا[/div][/quote]
خوبم کا
کا دمت گرم یه جنوبی پیدا شد باهاش عشق کنیم قربون اون چشات میخوام شدید شدید
خوبم کا
با دم
[quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div][quote][div][b]عشق حال[/b][/div][div][quote][div][b]سارگن کبیر[/b][/div][div]سکه خرج کن منابع بخر اول بازی تا کسی فارمت نکنه[/div][/quote]
اشو چوکو ابادان
خوبی کا[/div][/quote]
کا دمت گرم یه جنوبی پیدا شد باهاش عشق کنیم قربون اون چشات میخوام شدید شدید
خوبم کا[/div][/quote]
با دم
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.