برادر چاره این است شما با مرورگر دیگه وارد شوی برادر اگه نشد با یکی دیگر ونشد بازم با یکی دیگر اگر نشد به جنابه پشتیبانی عرضتونو بفرمایید
در این صورت عرض مینمایند که مشکل از بازی نیست و مرورگرتون رو عوض نمایید.
[quote][div][b]fvvf[/b][/div][div]برادر چاره این است شما با مرورگر دیگه وارد شوی برادر اگه نشد با یکی دیگر ونشد بازم با یکی دیگر اگر نشد به جنابه پشتیبانی عرضتونو بفرمایید[/div][/quote]
در این صورت عرض مینمایند که مشکل از بازی نیست و مرورگرتون رو عوض نمایید.
من نمیتوانم وارد ساختمانها برای ارتقا انها شوم و همین طور وارد امار و گزارش چاره چیست ؟
ریلود.
کنترل+ اف 5
[quote][div][b]saeid248[/b][/div][div]من نمیتوانم وارد ساختمانها برای ارتقا انها شوم و همین طور وارد امار و گزارش چاره چیست ؟[/div][/quote]
ریلود.
کنترل+ اف 5
من نمیتوانم وارد ساختمانها برای ارتقا انها شوم و همین طور وارد امار و گزارش چاره چیست ؟
ریلود.
کنترل+ اف 5
اری مشود گفت مرورگرهم ایراد ممکن است داشته باشد
..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]saeid248[/b][/div][div]من نمیتوانم وارد ساختمانها برای ارتقا انها شوم و همین طور وارد امار و گزارش چاره چیست ؟[/div][/quote]
ریلود.
کنترل+ اف 5[/div][/quote]
اری مشود گفت مرورگرهم ایراد ممکن است داشته باشد
ریلود.
کنترل+ اف 5
فکر نکنیم ری لد چاره کار باشد شما چه فک میکنی برادر
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]saeid248[/b][/div][div]من نمیتوانم وارد ساختمانها برای ارتقا انها شوم و همین طور وارد امار و گزارش چاره چیست ؟[/div][/quote]
ریلود.
ریلود.
کنترل+ اف 5
در هر صورت پشتیبانی میگه مشکل از شما هست و مرورگر و ممنون که با واحد پشتیبانی احوال پرسی کردین بای
[quote][div][b]fvvf[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]saeid248[/b][/div][div]من نمیتوانم وارد ساختمانها برای ارتقا انها شوم و همین طور وارد امار و گزارش چاره چیست ؟[/div][/quote]
ریلود.
[/div][/quote]
در هر صورت پشتیبانی میگه مشکل از شما هست و مرورگر و ممنون که با واحد پشتیبانی احوال پرسی کردین بای:lol:
ریلود.
کنترل+ اف 5
در هر صورت پشتیبانی میگه مشکل از شما هست و مرورگر و ممنون که با واحد پشتیبانی احوال پرسی کردین بای
ا
اینطظور نگویید درباره ی جناب پشتیبانی
[quote][div][b]عشق حال[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]saeid248[/b][/div][div]من نمیتوانم وارد ساختمانها برای ارتقا انها شوم و همین طور وارد امار و گزارش چاره چیست ؟[/div][/quote]
ریلود.
[/div][/quote]
در هر صورت پشتیبانی میگه مشکل از شما هست و مرورگر و ممنون که با واحد پشتیبانی احوال پرسی کردین بای:lol:[/div][/quote] ا
اینطظور نگویید درباره ی جناب پشتیبانی
دوست عزیز اصلا این مسئله نیست که چه کارایی نمی تونی بکنی که باقی می تونن انجام بدم مسئله اینکه مشکل از ماست و نه هیچ چیز دیگه حتی شاید مجبور بشی مادربرد تو یا هاردتو عوض کنی اگه درست نشد بازم مشکل از تو شماست
من خودم به پشتیباتی تیکت زدم که اقا من اتمام انی زدم سکه ازم کم شده ولی ساختمان هام هنوز به اتمام نرسیده دیگه هیچی ویندوزم عوض کردم ولی هنوز ساختمان هام در حال ساخت بود و مشکل از من بود
ترس داداش منه
دوست عزیز اصلا این مسئله نیست که چه کارایی نمی تونی بکنی که باقی می تونن انجام بدم مسئله اینکه مشکل از ماست و نه هیچ چیز دیگه حتی شاید مجبور بشی مادربرد تو یا هاردتو عوض کنی اگه درست نشد بازم مشکل از تو شماست
من خودم به پشتیباتی تیکت زدم که اقا من اتمام انی زدم سکه ازم کم شده ولی ساختمان هام هنوز به اتمام نرسیده دیگه هیچی ویندوزم عوض کردم ولی هنوز ساختمان هام در حال ساخت بود و مشکل از من بود
ریلود.
کنترل+ اف 5
اینو موافقم. از نظر پشتیبانی در هر صورت مشکل از شماس. منم مشکل مشابه شما داشتم که خودش خود به خود بعد چند هفته برطرف شد. الان هم چاره کار همون ctrl+F5 هست که دوستان گفتن فقط مشکلش اینه که دو سه برابر همیشه اینترنتت مصرف میشه.
[quote][div][b]عشق حال[/b][/div][div][quote][div][b]fvvf[/b][/div][div][quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div][quote][div][b]saeid248[/b][/div][div]من نمیتوانم وارد ساختمانها برای ارتقا انها شوم و همین طور وارد امار و گزارش چاره چیست ؟[/div][/quote]
ریلود.
[/div][/quote]
در هر صورت پشتیبانی میگه مشکل از شما هست و مرورگر و ممنون که با واحد پشتیبانی احوال پرسی کردین بای:lol:[/div][/quote]
اینو موافقم. از نظر پشتیبانی در هر صورت مشکل از شماس. منم مشکل مشابه شما داشتم که خودش خود به خود بعد چند هفته برطرف شد. الان هم چاره کار همون ctrl+F5 هست که دوستان گفتن فقط مشکلش اینه که دو سه برابر همیشه اینترنتت مصرف میشه.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.