میگم شماها چقد درس میخونین مگه!؟؟؟؟
والله ما پشت کنکوری بودیم نوبت کامپیوتر و سگا به برادرام نمیرسید که اونا هم بازی کنن...
شما خیلی خیلی بچه های درس خونی هستین دیگه...
برای این که اگه درس نخونم مامانم میاد کامپیترو از برق می کشه
باید اول درسمو کامل بخونمو بنویسمو تمرین کنم تا آزاد بشم
مامانت حق داره اما ازنظرمن باید هر سه ربع ساعتی به بچه استراحت داد یا مثلا شرط گذاشت که تا ساعت ٩ باید همه کارات تموم شده باشه دیگه خودت برنامه ریزی کن!!!
من که اینجوری سیر میکنم اگه بچه حدود خودش رو رعایت نکرد بعد یه فکر دیگه میکنم اما زور و اجبار ممنوع!!!
آفرین به خواطر این حرف خوبی که زدی به گیر لایکو
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]armita taban[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]armita taban[/b][/div][div]میگم شماها چقد درس میخونین مگه!؟؟؟؟
والله ما پشت کنکوری بودیم نوبت کامپیوتر و سگا به برادرام نمیرسید که اونا هم بازی کنن...
شما خیلی خیلی بچه های درس خونی هستین دیگه...:mrgreen:[/div][/quote]
برای این که اگه درس نخونم مامانم میاد کامپیترو از برق می کشه:lol:
باید اول درسمو کامل بخونمو بنویسمو تمرین کنم تا آزاد بشم :lol:[/div][/quote]
مامانت حق داره اما ازنظرمن باید هر سه ربع ساعتی به بچه استراحت داد یا مثلا شرط گذاشت که تا ساعت ٩ باید همه کارات تموم شده باشه دیگه خودت برنامه ریزی کن!!!
من که اینجوری سیر میکنم اگه بچه حدود خودش رو رعایت نکرد بعد یه فکر دیگه میکنم اما زور و اجبار ممنوع!!![/div][/quote]
آفرین به خواطر این حرف خوبی که زدی به گیر لایکو:lol:
میدونی من باید به فکر نوه های اینده ام هم باشم...
اگه میبینی الان بیخیالی دارم سیر میکنم برا اینه مه پدر و مادر سختگیری داشتم...
اون قضیه کامپیوتر و سگا هم مال صب تا ظهر بود که هر دو سر کار بودن
نه لایک میخوام نه مرحبا
اسپم نده تو رو بخدا...
اولش نمیدونستم اسپم چیه!
تو ویکیپدیا نوشته (هرزنامه)!
در شان ما هست!؟
اون قضیه کامپیوتر و سگا هم مال صب تا ظهر بود که هر دو سر کار بودن:mrgreen:
اینو برادرانه بهت میگم
اگه اصولا ادم با جنبه ای هستی
دانشگاهتو بنداز بیرون شهرت
ولی اگه ادم بی جنبه ای هستی و هرچی رفیقات بگن گوش میکنی و نمیتونی نه بگی دانشگاه داخل شهرتو انتخاب کن
این اولین توصیه بازم خواستی درخدمتیم
این مطلب در 1392/07/01 12:06:45 نوشته شده است و در 1392/07/01 12:07:36 ویرایش شده است .
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div]من که دانشجوام
ازاده ازادم:mrgreen: [/div][/quote]
خوش به حالت منم سه سال دیگه مثل تو به آزادی میرسم:lol:[/div][/quote]
اینو برادرانه بهت میگم
دانشگاهتو بنداز بیرون شهرت
ولی اگه ادم بی جنبه ای هستی و هرچی رفیقات بگن گوش میکنی و نمیتونی نه بگی دانشگاه داخل شهرتو انتخاب کن
اون قضیه کامپیوتر و سگا هم مال صب تا ظهر بود که هر دو سر کار بودن
تو چه قدر هر فای قشنگ می زنی
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]armita taban[/b][/div][div]میدونی من باید به فکر نوه های اینده ام هم باشم...
اون قضیه کامپیوتر و سگا هم مال صب تا ظهر بود که هر دو سر کار بودن:mrgreen:[/div][/quote]
تو چه قدر هر فای قشنگ می زنی:lol:
اینو برادرانه بهت میگم
دانشگاهتو نداز بیرون شهرت
ممنون از تو صیه های خوبت
[quote][div][b]رموو[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]رموو[/b][/div][div]من که دانشجوام
ازاده ازادم:mrgreen: [/div][/quote]
خوش به حالت منم سه سال دیگه مثل تو به آزادی میرسم:lol:[/div][/quote]
اینو برادرانه بهت میگم
دانشگاهتو نداز بیرون شهرت
این اولین توصیه بازم خواستی درخدمتیم[/div][/quote]
ممنون از تو صیه های خوبت
چه اوضاعی شده تو افتاب سر صف نگه مون میدارن هر زنگ این طوریه هر چی تو مهعزمونه بخار میشه
راس میگی امروز رفتم مدرسه دوستامو دیدم نیم ساعت سر صف نگه مون داشتن کمرمون شکست بعد گفتن تعطیل شدید همه به جای این که به طرف در حمله کنن به طرف یه جایی که بتونن بشینن حمله کردن 2دقیقه نشستیم بعد رفتیم
[quote][div][b]درانا[/b][/div][div] چه اوضاعی شده تو افتاب سر صف نگه مون میدارن هر زنگ این طوریه هر چی تو مهعزمونه بخار میشه:lol:[/div][/quote]
راس میگی امروز رفتم مدرسه دوستامو دیدم نیم ساعت سر صف نگه مون داشتن کمرمون شکست بعد گفتن تعطیل شدید همه به جای این که به طرف در حمله کنن به طرف یه جایی که بتونن بشینن حمله کردن 2دقیقه نشستیم بعد رفتیم:lol:
همیشه همین طوری بوده
اخ یاد زمانی میوفتم که به موهام گیر میدادن
بچه ساکتی بودم
ولی رو موهام حســـــــــــــــاس
تفلکیا میخواستن تنبیه کنن حال اساسی میدادن
میگفتن امروز اخراجـــــــــــــــــــــی
برو خونه
منم قیافه مظلوم میگرفتم نه ترو خدا عقب میوفتم ولی تا میزدم بیرون
رفتنی یا باید برن
من فراموشتون نمیکنم شما هم فراموشم نکنید
همتونو دوس دارم
کامد
[quote][div][b]درانا[/b][/div][div]نمیدونم چرا انقدر روز اول بد اخلاقی میکنن :([/div][/quote]
همیشه همین طوری بوده
اخ یاد زمانی میوفتم که به موهام گیر میدادن
بچه ساکتی بودم
ولی رو موهام حســـــــــــــــاس
تفلکیا میخواستن تنبیه کنن حال اساسی میدادن
میگفتن امروز اخراجـــــــــــــــــــــی
برو خونه
منم قیافه مظلوم میگرفتم نه ترو خدا عقب میوفتم :( ولی تا میزدم بیرون :lol::mrgreen::D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.