دنه د
حذف اکانت چرا!؟؟؟؟اول دف جمع میکنی و تلفات رو بهش تحمیل میکنی بعد میدی یکی از همسایه های با مرام تمام منابع و انبارت رو بزنه با منجنیق تا همیشه اسمت مثل اینه دق جلو مهاجمت باشه
نه لایک میخوام نه مرحبا
اسپم نده تو رو بخدا...
اولش نمیدونستم اسپم چیه!
تو ویکیپدیا نوشته (هرزنامه)!
در شان ما هست!؟
دنه د
حذف اکانت چرا!؟؟؟؟اول دف جمع میکنی و تلفات رو بهش تحمیل میکنی بعد میدی یکی از همسایه های با مرام تمام منابع و انبارت رو بزنه با منجنیق تا همیشه اسمت مثل اینه دق جلو مهاجمت باشه:mrgreen:
دنه د
حذف اکانت چرا!؟؟؟؟اول دف جمع میکنی و تلفات رو بهش تحمیل میکنی بعد میدی یکی از همسایه های با مرام تمام منابع و انبارت رو بزنه با منجنیق تا همیشه اسمت مثل اینه دق جلو مهاجمت باشه
مگه مرض داری من وقتی میبینم کاریش نمیشه کرد طرف ول کن نی مثله چی ازم منبع میگیره حذف اکانت میکنم
..Zende Miminam Age Khosh Shans Basham
[quote][div][b]armita taban[/b][/div][div]دنه د
حذف اکانت چرا!؟؟؟؟اول دف جمع میکنی و تلفات رو بهش تحمیل میکنی بعد میدی یکی از همسایه های با مرام تمام منابع و انبارت رو بزنه با منجنیق تا همیشه اسمت مثل اینه دق جلو مهاجمت باشه:mrgreen:[/div][/quote]
مگه مرض داری من وقتی میبینم کاریش نمیشه کرد طرف ول کن نی مثله چی ازم منبع میگیره حذف اکانت میکنم
هه اشتباه میکنی من گندم زار میزنم اول بعدش دیگه کی دف میده هههه
[quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div]از یه رفیقت دف بگیر کاره طرف حله :|[/div][/quote]
هه اشتباه میکنی من گندم زار میزنم اول بعدش دیگه کی دف میده هههه:D
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.