آقا جان .... جان .... آقا جان .....جان ....آقا جان .....جان درد آقا جان زهر مار آقا جان اسم فیلمشم .......
شهاب حسینی ـ جدایی نادر از سیمین
hiiiiis jangjo khabide
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/07/01 08:32:06
آقا جان .... جان .... آقا جان .....جان ....آقا جان .....جان درد آقا جان زهر مار آقا جان اسم فیلمشم .......
|
|
1392/07/01 11:32:57
من زندگیمو باختم حاج آقا ، منو از حبس می ترسونی ؟ برو از خدا بترس!
شهاب حسینی ـ جدایی نادر از سیمین hiiiiis jangjo khabide |
|
1392/07/01 11:33:26
حجت(شهاب حسینی) خطاب به معلم ترمه:آخه شما خانم معلم این مملکتی خجالت نمی کشی؟ رفتی نشستی زیر پای دختر من که بابات مامانتو زده؟
(معلم)مریلا زارعی: من کی همچین حرفی زدم؟ حجت(شهاب حسینی): بند کردی به نقاشی بچه 4 ساله که بابات مامانتو زده بچش افتاده. آخه این دلیله؟چرا تا چشتون به ما میفته فکر میکنین ما از صب تا شب مث حیوون داریم می زنیم تو سر زن و بچه مون. بابا به همین قرآن به ولله مام هم آدمیم مث شما. شهاب حسینی ، مریلا زارعی ـ جدایی نادر از سیمین hiiiiis jangjo khabide |
|
1392/07/01 11:35:42
عباس آقا: یه زمانی که قد شما بودم یه روزی معلمه اومد تو کلاس گفت آقا میخوایم یه تیاتر راه بندازیم، کی میخواد نقش گوسفندو بازی بکنه؟… آقا به حرضت عباس ، به حرضت عباس کل کلاس ایجوری دستاشونو گرفتن، همه جز حاجیت… بعد گفت کی میخواد نقش گرگو
بازی بکنه؟ ما گفتیم آقا ببخشید نقش جک و جونور دیگه ای، الاغی، فیلی،شیری، پلنگی، چیزی نداری بدی به ما؟ گفت نه، یا بایست گوسفند باشی یا گرگ؛ بعد از اون بود که ما تو زندگیمون فهمیدیم آقا یا بایست گرگ باشی یا گوسفند، یا بایست بزنی یا می زننت، یا بایست بخوری یا می خورنت، یا بایست بمالی یا می مالنت. حالا ما اشتباه کردیم ولی از یه گرگ بارون دیده به شما نصیحت، یعنی گرگم شدین جهنم، بشین ولی این تن بمیره، جون هر چی مرده گوسفند نباشید تو زندگیتون hiiiiis jangjo khabide |
|
1392/07/01 11:39:33
«حاجی»(حمید فرخ نژاد) در جواب«سعید»(ساعد سهیلی) :
حروم اون آمپولیه که دونه ای 220 هزار تومن پولشه و تو باید ماهی سه تاشو بزنی... حروم زندگی این بدبخته که حسرت یه عروسی به دلش مونده..زده بالا ، متوسل شده به تابلوی کائنات... حروم اون نزول خوره که اگه سر ماه پول با اسکونتش حاضر نباشه ، اسباب و اثاثیه پدر و مادر من رو بعد از 30 سال کار تو آموزش و پرورش این مملکت میزیزه سر کوچه... حروم اون ماشینی که آیینه بغلش ، دیه ما سه نفره hiiiiis jangjo khabide |
|
1392/07/01 13:12:13
استوپفای
فیلم هری پاتر |
|
1392/07/02 13:39:22
لووووووووووووووووووووووووووووووووول دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ.. دوستای خوب... انجمن فعال... ولی اون روزا دیگه برنمیگرده |
|
1392/08/04 20:40:21
جومونگ
گوموعا همون امپراطور ساخت لباس ورزشی از بین 32تیم جام جهانی