بهتره حمله نکنی به نفعته دیدی یه روز تلافی کرد یا سر خودت اومد
نمی تونه خیلی ازش قوی ترم
دوربین مخفیه
[quote][div][b]درانا[/b][/div][div]بهتره حمله نکنی به نفعته دیدی یه روز تلافی کرد یا سر خودت اومد[/div][/quote]
نمی تونه خیلی ازش قوی ترم :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
چه ربطی داره یه دوست گنده پیدا میکنه تو مشخصاتش گنده مینویسه تحت حمایت .......... حمله به من یعنی خداحافظی با عصر پادشاهان بعد به رفیقش میگه میاد...................... خودت میدونی
[quote][div][b]پوریا0[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]بهتره حمله نکنی به نفعته دیدی یه روز تلافی کرد یا سر خودت اومد[/div][/quote]
نمی تونه خیلی ازش قوی ترم :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
چه ربطی داره یه دوست گنده پیدا میکنه تو مشخصاتش گنده مینویسه تحت حمایت .......... حمله به من یعنی خداحافظی با عصر پادشاهان بعد به رفیقش میگه میاد...................... خودت میدونی:roll:
چه ربطی داره یه دوست گنده پیدا میکنه تو مشخصاتش گنده مینویسه تحت حمایت .......... حمله به من یعنی خداحافظی با عصر پادشاهان بعد به رفیقش میگه میاد...................... خودت میدونی
مشخصات خودمو گفتم
[quote][div][b]درانا[/b][/div][div][quote][div][b]پوریا0[/b][/div][div][quote][div][b]درانا[/b][/div][div]بهتره حمله نکنی به نفعته دیدی یه روز تلافی کرد یا سر خودت اومد[/div][/quote]
نمی تونه خیلی ازش قوی ترم :twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:[/div][/quote]
چه ربطی داره یه دوست گنده پیدا میکنه تو مشخصاتش گنده مینویسه تحت حمایت .......... حمله به من یعنی خداحافظی با عصر پادشاهان بعد به رفیقش میگه میاد...................... خودت میدونی:roll:[/div][/quote]
مشخصات خودمو گفتم:mrgreen:
حمله کن حمله حملههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه
باختن توی طبیعت من نیست
حمله کن حمله حملههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.