سلام
آقایون اگه ما تو نبرد افکار یه بازی اومد که خوشمون نیومد چطور میتونیم اون بازی رو ول کنیم بدون اینکه امتیاز هوش بره؟؟؟
مدل جدید هیچکی آتللو بازی نمیکنه میزاره میره
[quote][div][b]techno[/b][/div][div]سلام
آقایون اگه ما تو نبرد افکار یه بازی اومد که خوشمون نیومد چطور میتونیم اون بازی رو ول کنیم بدون اینکه امتیاز هوش بره؟؟؟[/div][/quote]
مدل جدید هیچکی آتللو بازی نمیکنه میزاره میره:lol:
حرکت اول رو انجام نده
اگه یه حرکت بکنی باید بازی کنی اما اگه کلا حرکت نکنی مینوسه
به دلیل عدم شروع کامل بازی هیچ امتیاز یا منبعی رد و بدل نشد
این مطلب در 1392/06/30 13:08:02 نوشته شده است و در 1392/06/30 13:08:35 ویرایش شده است .
arash_s
[quote][div][b]techno[/b][/div][div]خب چطوری ما هم بزاریم بریم؟[/div][/quote]
حرکت اول رو انجام نده
اگه یه حرکت بکنی باید بازی کنی اما اگه کلا حرکت نکنی مینوسه
به دلیل عدم شروع کامل بازی هیچ امتیاز یا منبعی رد و بدل نشد
آقا از راه کار های برد بازی دوز بگین
کار هایی که واقعا به پیروزی برسیم من شاید کلا 500 تا اینا بازی کردم ولی هنوزم تو دوز میبازم فرمولی چیزی داره؟
این مطلب در 1392/06/30 14:12:50 نوشته شده است و در 1392/06/30 14:22:26 ویرایش شده است .
یه فسیل از سال 92
سایتی پر از اس ام اس و جوک
www.4funs.ir
کار هایی که واقعا به پیروزی برسیم من شاید کلا 500 تا اینا بازی کردم ولی هنوزم تو دوز میبازم فرمولی چیزی داره؟:lol:
کار هایی که واقعا به پیروزی برسیم من شاید کلا 500 تا اینا بازی کردم ولی هنوزم تو دوز میبازم فرمولی چیزی داره؟
آره باید تو هر بازی ببینی طرفت چیکار میکنه بازی های بعدی جلوه بگیر ,, هر شکست تجربه ای برای پیروزی بعدیست,,
[quote][div][b]techno[/b][/div][div]آقا از راه کار های برد بازی دوز بگین
کار هایی که واقعا به پیروزی برسیم من شاید کلا 500 تا اینا بازی کردم ولی هنوزم تو دوز میبازم فرمولی چیزی داره؟:lol:[/div][/quote]
آره باید تو هر بازی ببینی طرفت چیکار میکنه بازی های بعدی جلوه بگیر ,, هر شکست تجربه ای برای پیروزی بعدیست,,
500 تا بازی کردم ولی بازم میبازم انگار این شکست ها برام تمومی نداره
خوب دیگه اون مشکل خودته من که نمیتونم تو انجمن بهت یاد بدم
[quote][div][b]techno[/b][/div][div]500 تا بازی کردم ولی بازم میبازم انگار این شکست ها برام تمومی نداره[/div][/quote]
خوب دیگه اون مشکل خودته من که نمیتونم تو انجمن بهت یاد بدم:ugeek:
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.