داداش منظور اینه که راههای دیگه همه هست...
مثلا اینکه شما مینه معدن اهنت سطح ١٤ باشه اما با غارت جوری منابع به دست بیاری که انگار سطحش ٢٠ هستش...
و کلا فقط گندمزاره که لزوما بهتره ٢٠ باشه
آبادی من می تونم با منابع سطح 10 تولید سطح 30 رو داشته باشم
فقط باید تو آبادی متخصص پر کنی
عادت ها میتوانند انسان را نابود کنند کافیست انسان به زیر ستم بودن و رنج کشیدن و گشنگی عادت کند تا هرگز به رهایی فکر نکند
[quote][div][b]armita taban[/b][/div][div]داداش منظور اینه که راههای دیگه همه هست...
مثلا اینکه شما مینه معدن اهنت سطح ١٤ باشه اما با غارت جوری منابع به دست بیاری که انگار سطحش ٢٠ هستش...
و کلا فقط گندمزاره که لزوما بهتره ٢٠ باشه[/div][/quote]
آبادی من می تونم با منابع سطح 10 تولید سطح 30 رو داشته باشم
فقط باید تو آبادی متخصص پر کنی
اینو آره راست میگی ته سرور فول میشه
به خاطر همینه میگم باید زمانو کم تر کرد دیگه 10 روز کم زمانی نیست
خب سکه بخر
چه کاریه زمان رو کم کنن
چی می گی سکه بخر مگه با یکی دوتا سکه حل می شه گنده های سرور واسه هر اکانتشون کم کم حداقل 300 هزار تومن خرج می کنن
با 300 تومن که نمیشه برنده شد
حداقل 800 خرج داره.اگه بخوای برنده بشی
arash_s
[quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]sarsabz123[/b][/div][div][quote][div][b]techno[/b][/div][div]اینو آره راست میگی ته سرور فول میشه
به خاطر همینه میگم باید زمانو کم تر کرد دیگه 10 روز کم زمانی نیست[/div][/quote]
خب سکه بخر
چه کاریه زمان رو کم کنن[/div][/quote]
چی می گی سکه بخر مگه با یکی دوتا سکه حل می شه گنده های سرور واسه هر اکانتشون کم کم حداقل 300 هزار تومن خرج می کنن[/div][/quote]
اینو آره راست میگی ته سرور فول میشه
به خاطر همینه میگم باید زمانو کم تر کرد دیگه 10 روز کم زمانی نیست
خب سکه بخر
چه کاریه زمان رو کم کنن
چی می گی سکه بخر مگه با یکی دوتا سکه حل می شه گنده های سرور واسه هر اکانتشون کم کم حداقل 300 هزار تومن خرج می کنن
دادا 500 کافیه ؟؟ الکی زیادش نکن
[quote][div][b]sarsabz123[/b][/div][div][quote][div][b]arashs2[/b][/div][div][quote][div][b]sarsabz123[/b][/div][div][quote][div][b]techno[/b][/div][div]اینو آره راست میگی ته سرور فول میشه
به خاطر همینه میگم باید زمانو کم تر کرد دیگه 10 روز کم زمانی نیست[/div][/quote]
خب سکه بخر
چه کاریه زمان رو کم کنن[/div][/quote]
چی می گی سکه بخر مگه با یکی دوتا سکه حل می شه گنده های سرور واسه هر اکانتشون کم کم حداقل 300 هزار تومن خرج می کنن[/div][/quote]
حداقل 800 خرج داره.اگه بخوای برنده بشی[/div][/quote]دادا 500 کافیه ؟؟ الکی زیادش نکن:twisted:
منو یاد دو هفته پیش انداختین.فیسبوک یک ماهی میشه یه بازی آنلاین استراتژیک راه انداخته. آقا ما هم که حساب بین المللی نداشتیم تا الماس بخریم یه ساعتی با بازی ور رفتیم یه باگ پیدا کردم اصلا دهنم وا موند آره سه ساعت نکشیده شدم نفر اول بازی و زدم بازی رو ترکوندم تا الان هم ادمین بازی گیج و ویج مونده من چیکار کردم ولی هنوزم باگ هست .اصلا یه وضعیه
ما که پولدار نبودیم و مهمتر از این دلار نداشتم تا الماس بخرم ولی سه ساعت شهرمو فول کردم با یه عالمه سرباز
Подумайте + богатства = мощность
منو یاد دو هفته پیش انداختین.فیسبوک یک ماهی میشه یه بازی آنلاین استراتژیک راه انداخته. آقا ما هم که حساب بین المللی نداشتیم تا الماس بخریم یه ساعتی با بازی ور رفتیم یه باگ پیدا کردم اصلا دهنم وا موند آره سه ساعت نکشیده شدم نفر اول بازی و زدم بازی رو ترکوندم تا الان هم ادمین بازی گیج و ویج مونده من چیکار کردم ولی هنوزم باگ هست .اصلا یه وضعیه
ما که پولدار نبودیم و مهمتر از این دلار نداشتم تا الماس بخرم ولی سه ساعت شهرمو فول کردم با یه عالمه سرباز
داداش چطوری آخه؟؟؟؟؟؟
یه فسیل از سال 92
سایتی پر از اس ام اس و جوک
www.4funs.ir
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]منو یاد دو هفته پیش انداختین.فیسبوک یک ماهی میشه یه بازی آنلاین استراتژیک راه انداخته. آقا ما هم که حساب بین المللی نداشتیم تا الماس بخریم یه ساعتی با بازی ور رفتیم یه باگ پیدا کردم اصلا دهنم وا موند آره سه ساعت نکشیده شدم نفر اول بازی و زدم بازی رو ترکوندم تا الان هم ادمین بازی گیج و ویج مونده من چیکار کردم ولی هنوزم باگ هست .اصلا یه وضعیه
ما که پولدار نبودیم و مهمتر از این دلار نداشتم تا الماس بخرم ولی سه ساعت شهرمو فول کردم با یه عالمه سرباز[/div][/quote]
داداش چطوری آخه؟؟؟؟؟؟
داداش چطوری آخه؟؟؟؟؟؟
دادا سورس بازی قابل دسترسی بود که تونستم دستکاری کنم.خیلی برنامه نویسیش داغون بود چون همه چی دست من بود حتی میتونستم کارایی بکنم که حتی ادمین نمیتونست انجام بده
Подумайте + богатства = мощность
[quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]منو یاد دو هفته پیش انداختین.فیسبوک یک ماهی میشه یه بازی آنلاین استراتژیک راه انداخته. آقا ما هم که حساب بین المللی نداشتیم تا الماس بخریم یه ساعتی با بازی ور رفتیم یه باگ پیدا کردم اصلا دهنم وا موند آره سه ساعت نکشیده شدم نفر اول بازی و زدم بازی رو ترکوندم تا الان هم ادمین بازی گیج و ویج مونده من چیکار کردم ولی هنوزم باگ هست .اصلا یه وضعیه
ما که پولدار نبودیم و مهمتر از این دلار نداشتم تا الماس بخرم ولی سه ساعت شهرمو فول کردم با یه عالمه سرباز[/div][/quote]
داداش چطوری آخه؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
دادا سورس بازی قابل دسترسی بود که تونستم دستکاری کنم.خیلی برنامه نویسیش داغون بود چون همه چی دست من بود حتی میتونستم کارایی بکنم که حتی ادمین نمیتونست انجام بده
داداش چطوری آخه؟؟؟؟؟؟
آفرین بابا
یه فسیل از سال 92
www.4funs.ir
[quote][div][b]alireza200[/b][/div][div][quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]alireza200[/b][/div][div]منو یاد دو هفته پیش انداختین.فیسبوک یک ماهی میشه یه بازی آنلاین استراتژیک راه انداخته. آقا ما هم که حساب بین المللی نداشتیم تا الماس بخریم یه ساعتی با بازی ور رفتیم یه باگ پیدا کردم اصلا دهنم وا موند آره سه ساعت نکشیده شدم نفر اول بازی و زدم بازی رو ترکوندم تا الان هم ادمین بازی گیج و ویج مونده من چیکار کردم ولی هنوزم باگ هست .اصلا یه وضعیه
داداش چطوری آخه؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
دادا سورس بازی قابل دسترسی بود که تونستم دستکاری کنم.خیلی برنامه نویسیش داغون بود چون همه چی دست من بود حتی میتونستم کارایی بکنم که حتی ادمین نمیتونست انجام بده[/div][/quote]
آفرین بابا
به نظر من بهتره زمان و منابع ساخت و ارتقاع ساختمان ها کاهش پیدا کنه یعنی چی یک ارتقاع 14 ساعت طول میکشه !!!!فوق 3 ساعت باید طول بکشه نه؟! 14 ساعت تازه شاید در سطح های بالا تر به 24 ساعت هم برسه
نظر شما چیه؟
مدت زمان ساخته شدن و ارتقا یک ساختمان به نوع سرور بستگی داره و با توجه به سرعت سرور این مدت زمان کم یا زیاد میشه ...نمیشه برای یک سرور 300 روزه سرعت سرور 60 روزه اعمال کرد که !!!
احترام به دیگران، اعم از کاربران و اعضای تیم عصرپادشاهان و "رعایت قوانین حاکم بر انجمن" مهمترین اصول انجمن میباشند.
[quote][div][b]شاهدی[/b][/div][div]به نظر من بهتره زمان و منابع ساخت و ارتقاع ساختمان ها کاهش پیدا کنه یعنی چی یک ارتقاع 14 ساعت طول میکشه !!!!فوق 3 ساعت باید طول بکشه نه؟! 14 ساعت تازه شاید در سطح های بالا تر به 24 ساعت هم برسه
نظر شما چیه؟[/div][/quote]
مدت زمان ساخته شدن و ارتقا یک ساختمان به نوع سرور بستگی داره و با توجه به سرعت سرور این مدت زمان کم یا زیاد میشه ...نمیشه برای یک سرور 300 روزه سرعت سرور 60 روزه اعمال کرد که !!!
به نظر من بهتره زمان و منابع ساخت و ارتقاع ساختمان ها کاهش پیدا کنه یعنی چی یک ارتقاع 14 ساعت طول میکشه !!!!فوق 3 ساعت باید طول بکشه نه؟! 14 ساعت تازه شاید در سطح های بالا تر به 24 ساعت هم برسه
نظر شما چیه؟
مگه 60 روزه خیلی کمه زمانش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه فسیل از سال 92
www.4funs.ir
[quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div][quote][div][b]شاهدی[/b][/div][div]به نظر من بهتره زمان و منابع ساخت و ارتقاع ساختمان ها کاهش پیدا کنه یعنی چی یک ارتقاع 14 ساعت طول میکشه !!!!فوق 3 ساعت باید طول بکشه نه؟! 14 ساعت تازه شاید در سطح های بالا تر به 24 ساعت هم برسه
مدت زمان ساخته شدن و ارتقا یک ساختمان به نوع سرور بستگی داره و با توجه به سرعت سرور این مدت زمان کم یا زیاد میشه ...نمیشه برای یک سرور 300 روزه سرعت سرور 60 روزه اعمال کرد که !!![/div][/quote]
نظر شما چیه؟
نم نمای بارون
میریزه رو گیتار
یه شب آرومُ
دوتا چشمِ بیدار
نسبت به کلاسیک آره [quote][div][b]techno[/b][/div][div][quote][div][b]مدیرانجمن[/b][/div][div][quote][div][b]شاهدی[/b][/div][div]به نظر من بهتره زمان و منابع ساخت و ارتقاع ساختمان ها کاهش پیدا کنه یعنی چی یک ارتقاع 14 ساعت طول میکشه !!!!فوق 3 ساعت باید طول بکشه نه؟! 14 ساعت تازه شاید در سطح های بالا تر به 24 ساعت هم برسه
مدت زمان ساخته شدن و ارتقا یک ساختمان به نوع سرور بستگی داره و با توجه به سرعت سرور این مدت زمان کم یا زیاد میشه ...نمیشه برای یک سرور 300 روزه سرعت سرور 60 روزه اعمال کرد که !!![/div][/quote]
مگه 60 روزه خیلی کمه زمانش؟؟؟؟؟؟؟؟؟[/div][/quote]
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.