من تا به حال دو بار بازی کردم ولی جایی که تیکن باشه اون به چشم نمیاد.فقط یوشی مات سو.
نسخه های قدیمیش به درد بخور نبود.الان نسخه های جدیدش اومده.تیکن بازنشسته شده.
راستی تیکن رو ولش.اصلا مورتال کجا تیکن کجا.مثلا کیتانا رو بردار دو تا کومبوبزن بعد با یه فاتالیتی کار حریفتو تموم کن.شانگ تسونگ رو بردار به حریفت جمجمه آتشین بده.اسکارلت رو بردار با فاتالیتیش حال کن.
راهبان همیشه می گفتند انتقام مثل یک مارموش دو سره!وقتی دشمنت رو میبینی که داره سقوط میکنه خودت رو مسموم میکنی.)آواتارآنگ
[quote][div][b]آرمان خان[/b][/div][div]من تا به حال دو بار بازی کردم ولی جایی که تیکن باشه اون به چشم نمیاد.فقط یوشی مات سو.:mrgreen:[/div][/quote]
نسخه های قدیمیش به درد بخور نبود.الان نسخه های جدیدش اومده.تیکن بازنشسته شده.
راستی تیکن رو ولش.اصلا مورتال کجا تیکن کجا.مثلا کیتانا رو بردار دو تا کومبوبزن بعد با یه فاتالیتی کار حریفتو تموم کن.شانگ تسونگ رو بردار به حریفت جمجمه آتشین بده.اسکارلت رو بردار با فاتالیتیش حال کن.:lol:
این تاپیک واسه طرفداری کامبته. توش سوال میپرسیم.سوال جواب میدیم و... اولین سوال:محبوب ترین شخصیت کامبتی شما دومین سوال:تا چه حد با کامبت آشنای دارید؟ یه سورپریز واستون دارم ها.پس تا آخرش همراهم باشین
میشه یکم درمورد کامبتی توضیح بدی؟
مورتال کامبت یه بازی مبارزه ای هست که با تمامی بازی های مبارزه ای دنیا فرق میکنه.مبارزات زیاد-جنگجوهای قدرتمند.داستانی زیبا-اندینگ-ضربات ایکس ری-قدرت های ماورا-و ازهمه مهمتر و جالب تر فاتالیتی های خشن و بابالیتی و بروتالیتی و انیمالیتی های زیباو...کلا با همه فرق میکنه.پیشنهاد میکنم نسخه 9 شو بازی کنی
راهبان همیشه می گفتند انتقام مثل یک مارموش دو سره!وقتی دشمنت رو میبینی که داره سقوط میکنه خودت رو مسموم میکنی.)آواتارآنگ
[quote][div][b]amir h m n[/b][/div][div][quote][div][b]popa[/b][/div][div]این تاپیک واسه طرفداری کامبته. توش سوال میپرسیم.سوال جواب میدیم و... اولین سوال:محبوب ترین شخصیت کامبتی شما دومین سوال:تا چه حد با کامبت آشنای دارید؟:mrgreen: یه سورپریز واستون دارم ها.پس تا آخرش همراهم باشین[/div][/quote] میشه یکم درمورد کامبتی توضیح بدی؟[/div][/quote]
مورتال کامبت یه بازی مبارزه ای هست که با تمامی بازی های مبارزه ای دنیا فرق میکنه.مبارزات زیاد-جنگجوهای قدرتمند.داستانی زیبا-اندینگ-ضربات ایکس ری-قدرت های ماورا-و ازهمه مهمتر و جالب تر فاتالیتی های خشن و بابالیتی و بروتالیتی و انیمالیتی های زیباو...کلا با همه فرق میکنه.پیشنهاد میکنم نسخه 9 شو بازی کنی
به نظر من بهترین سوپرایز قراردادن لینک دانلود نسخه های متفاوت این بازی از 1 تا .... هست.
اگه بشه با اطلاعات خوبی که شما داری عالی میشه
موفق باشید
سلام دوست عزیز
به نظر من بهترین سوپرایز قراردادن لینک دانلود نسخه های متفاوت این بازی از 1 تا .... هست.
اگه بشه با اطلاعات خوبی که شما داری عالی میشه
موفق باشید
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.