اقا میگم لایکم بکنین
رضا005 هستم
ایدی ریدکال:7172504
ایدی ریدکال:7172504
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/07/01 15:51:27
اقا میگم لایکم بکنین
رضا005 هستم
ایدی ریدکال:7172504 |
|
1392/07/02 15:33:25
مهدی هستم همون لاو کتیبه را با شهر 13 زدم انتقال دادم به 7 حملات روش زیاد شد انتقال دا م 10...2باره برگردوندم به 7..به 7 دیگه منجنیق نمی رسید راحت ارشیو شد..
ممد دراگون داداش بنده هست کتیبه را زدم زنگ زدم به دراگون خواب بود طفلک اومد رو اک اگه دراگون نبود فک نمی کردم بتونیم ارشیو کنیم.خیلی زحمت کشید..منم از ایشون کتیبه و کاراشو یاد گرفتم دانته چی شد قرار بود اسم اتحاد دراگون شه نشد ضایع شدی؟ وووو مرکزی لاو دسته من نیست یکی دیگه هست هر سروری لاو باشه من نیستم. demon warrior Mehdi Love Team
|
|
1392/07/02 15:36:06
دو سال از بهترین سالای عمرم اینجا گذشت
تابستونای شلوغ.. دوستای خوب... انجمن فعال... ولی اون روزا دیگه برنمیگرده |
|
1392/07/02 16:11:42
|
|
1392/07/02 18:19:36
سلام
هوشنگ هستم همون جسی جمز الان رفتم رو اکانت دیدم دیگه تمومه خواستم یه تاپیکی بزنم یادگاری بمونه. سرور 15 سرور خوبی بود هر چند سخت گذشت اما همکاری اعضای اتحاد این کار رو برامون آسون کردن. این اولین سرو بعد * که دوسال بود رهاش کرده بودم بود اوایل میخاستم بدونم قدرت این عصر پادشاهان تو چه حدی داشتم نیروهاش رو تست میکردم کم کم عادت کردی و موندم سر اکانت بعد با محمد (soshiant masih) رفیق شدیم و رفتیم بالا اوایل اسم اتحاد رو خاستیم اتحاد جنوب غرب بزاریم south west با علامت اختصاری SW اما یه مدت دیگه ata turk اومد و دو سه نفر دیگه که بحث تغیر اسم رو به دره گرگها راه انداختن و اسم شد valley of the wolves . دیگه این اتحاد اوج گرفت تا اینکه دوستان دیگه رضا(parse bozog) و مجتبی(cruser) وارد اتحاد شدن و اتحاد رفت بالا و بحث اول شدن اتحاد تو سرور اولین هدفمون شد . بیشتر نقطه قوت اتحاد همرهی دفاعی اتحاد بود که در دو هفته اول ساختیم این تجربه من از روسها بود که این روش رو توی فینال 2012 مقابل کشورهای دیگه استفاده کردند البته ما هم این کار رو انجام میدادیم اما روش اونها همرهای آماده دفاعی بود که اکانتهای با هجومیهای قوی رو با این کارشون میکشیدند پایین آخر سرو هم طبق معمول اول شدند. حالا بگذریم من از دوستان خوبم که توی اتحاد دره گرگها به خاطر همکاری خوبی که با اتحاد داشتند از جمله همرهای دفاعی اتحاد که اسامیشون رو لیست کرده بودم متاسفانه تو سرو جا موندcruser و czar8 , rezaonline و خیلی های دیگه که زحمات زیادی رو در اوایل و آخر سرور انجام دادن ممنونم.واقعا برنده شدن حق اعضای اتحاد ما بود. اما یه واقیت آخر سرور ایجاد شد و اونم در مورد بیرون آوردن اعضای قدیمی که آخرین سرباز رو هم برای کتیبه فرستاده بود و آمدن دو سه نفر دیگه که اگه جانشین میگرفتم ازشون حتی یه سرباز هم راهی کتیبه نکرده بودن معلوم بود واسه خودنمای اودن اتحاد من خودم به عنوان لیدر دفاعی آمارشون رو داشتم 90 درصد حفاظت از کتیبه رو تا 6 ساعت مانده به آرشیو کتیبه همین اعضای قدیمی اتحاد انجام داده بودند و هیچ وقت از یاد هیچ کی نمیره. از دوستان خوبم محمد و مجتبی و سیامک و مرتضی و رضا که واقعا با معرفت بودن به خاطر این معرفتی که داشتن ممنونم . در آخر به همه کسانی که میخان در این راه به موفقیت برسند عرض کنم که احترام به دوستان و حتی همسایه که 500 جمعیت داره مهمترین عامل پیشرفته. یه حرفم به love بزنم داداش مهدی و بابک جان شما که برنده شدی جایزه هم گرفتین ما رو از یاد نبرین به هر کدوممون یه جفت کفش اصل چین بدهکاری داداش هر جا ببینمتون میکشمتون کفش فروشی ما فعلا رفتیم اما بازم میام اگه خدا بخاد انشاالله. فدای همه دوستان که من اونها رو شناختم و اونا هم ما رو شناختند به امید موفقیت همتون در زندگی واقعی.
این مطلب در 1392/07/02 18:19:36 نوشته شده است و در 1392/07/02 18:23:44 ویرایش شده است .
|
|
1392/07/02 23:45:28
اخی کپک. من با سیروس حرف زدم گفت اینا رو بگی مهدی کپک از لج تو این کارو نمیکنه دمش گرم ترفند سیروس جواب داد |
|
1392/07/03 00:01:20
دانته ما نامرد نبودیم اتحادی که کمک کرده بهش نامردی کنیم ..مثل شما نیستیم....قصم خورده بودی بزنی از ما چی شد؟
این مطلب در 1392/07/03 00:01:20 نوشته شده است و در 1392/07/03 00:02:05 ویرایش شده است .
Love Team
|
|
1392/07/03 07:40:07
تموم شد دیگه
|
منوی کاربری
|
||