گراندل
من تو شهرام هم صف سزباز خونه رو پر میکنم هم از اون طرف کماندار فقط میسازم
باید هدف مشخص بشه اگه تو کار دفاع هستی باید نیز دار کماندار ساخته شه اگه هجومب یازی میکنی باید کماندار شمشیر زن ساخت
اگه منابع بالا و صف ساخت پر هست اینجا مهم نیست چی میسازی چون صف پر اما اگه هدف داشته باشی به نظر من از 10 شهر 4 شهر اول بازی هجومی بساز »»»» کماندار شوالیه >>> چون هر دو در دفاع حمله عالی غارت خوبی هم دارن خوب وقتی هجومی بازی کنی صددرصد دشمن زیاد پیدا میکنی اینجست که شهر دیگت نقش پیدا میکنن برا دفاع در کل ساخت بعضی ساختمان اول بازی اشتباه هست طرف شهر هزار جمعیت لشکرش به 200 هزار نمیرسه منابع کردی فول یک فرد قدرتمند با یه همر خفن جمعیت پایین میاد انبارتو صاف صوف میکنه برات میزاره
[quote][div][b]گراندل[/b][/div][div]من تو شهرام هم صف سزباز خونه رو پر میکنم هم از اون طرف کماندار فقط میسازم[/div][/quote]
باید هدف مشخص بشه اگه تو کار دفاع هستی باید نیز دار کماندار ساخته شه اگه هجومب یازی میکنی باید کماندار شمشیر زن ساخت
اگه منابع بالا و صف ساخت پر هست اینجا مهم نیست چی میسازی چون صف پر اما اگه هدف داشته باشی به نظر من از 10 شهر 4 شهر اول بازی هجومی بساز »»»» کماندار شوالیه >>> چون هر دو در دفاع حمله عالی غارت خوبی هم دارن خوب وقتی هجومی بازی کنی صددرصد دشمن زیاد پیدا میکنی اینجست که شهر دیگت نقش پیدا میکنن برا دفاع در کل ساخت بعضی ساختمان اول بازی اشتباه هست طرف شهر هزار جمعیت لشکرش به 200 هزار نمیرسه منابع کردی فول یک فرد قدرتمند با یه همر خفن جمعیت پایین میاد انبارتو صاف صوف میکنه برات میزاره:D