devil loveمتوجه نشدم
داداش مارو گیر آوردیا؟؟
من وقتی خوندم این پست آخرشو نزدیک بود اشکم دربیاد
رضا نقل قول نکن
نویسنده | پیغام |
---|---|
|
1392/06/27 20:01:03
من وقتی خوندم این پست آخرشو نزدیک بود اشکم دربیاد رضا نقل قول نکن
|
|
1392/06/27 20:01:17
کلید فقط یکبار تسخیر میشه و اسم کسی که تسخیر کرده ثبت میشه و دراخر هم فقط کسی که تو شهراش آرشیو بشه توی لیست محافظین میاد اسمش بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟ یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره |
|
1392/06/27 20:10:42
دوستان عزیز من گفتم شمایک کلید رو زدید اسم شما باید در خزانه اعلام شود یا نه
من به شما حمله میکنم نمیتوانم کلید را دریافت کنم ، شما ارشیو میکنید ، در پایان بازی ارشیو شده ها و ارشیو نشده ها اعلام میشود 12 تا ارشیو اعلام میشود ( یک عدد هم ارشیو نشده اعلام میشود ) اون یک عدد از کجا امده است ؟ درصورتی که 12 تا ارشیو شده و هیچ کلیدی باقی نمانده است پس ان یک عدد که ارشیو نشده است از کجا امده من بشما گفتم 12 - 10 = 2 یعنی 12 کلید 10 ارشیو شده 2 تا ارشیو نشده پس گزینه 3 که ارشیو نشده از کجا امده |
|
1392/06/28 00:50:51
گزینه 3 که ارشیو نشده از کجا امده این گزینه 3 رو دارم از شما میشنوم |
|
1392/06/28 10:43:21
دوستان عزیز mr.garsha کلید طلا رو از اردوگاه کنگیزها غارت کرده و مثلا کماندار از این بازیکن کلید رو غارت کرده و بعد از 7 روز ارشیو شده !
سوال این است وقتی اسم بازیکن mr.garsha در خزانه ثبت نشده کماندار چطوری فهمیده کلید طلا دسته این بازی کن است در صورتی که در خزانه اسم بازی کن ثبت نشده و در اخر بازی امده است ؟ |
|
1392/06/28 11:27:43
دوست عقل کل من ببین وقتی یه نفر کلیدو میزنه داخل خزانه میزنه فعاله یا آرشیوه بعدش ایشون که شما میگی کلید داخل خزانش فعال بوده و کمانددار بهش حمله کرده و ازش گرفته کلیدو پس الان اون کلید برای کمانداره نه اون آقا پس باید اسم کماندار توی خزانه باشه چون اون آقا دیگه گنجینه ی توی شهراش نداره رضا نقل قول نکن
|
|
1392/06/28 11:45:42
اسم اونی که شما میگی تو خزانه بوده ولی بعد اینکه کماندار ازش گرفته دیگه کلید نداره که نمایش بده.اونموقع که کماندار ازش نگرفته بوده که تو خزانه نوشته بوده arash_s
|
|
1393/05/26 05:46:48
دوستان عزیز سلام: این پست رو من هم اتفاقی امشب دیدم و از اونجایی که اسم بنده رو آوردین لازم دیدم یک توضیح مختصری بدم
من در سرور 16 حدودأ 43 دقیقه بعد از آزادسازی مرحله اول جوایز، کلید طلا رو از اردوگاه غارت (تسخیر) کردم و تا ساعت 11:30 صبح ازش محافظت کردم ولی از اونجایی که گینگیز هر 1 ساعت حدود 100 هزار همر میکوبید بهم احساس کردم کلید رو با اکانت بفروشم خیلی به نفعمه و ریسک کمتری هم داره و اکانت رو با 320 هزار نیرو و کلید طلا به مبلغ 350 هزار تومان فروختم بهدوست عزیزم بهرام که رو اکانت vampire center آرشیو کرد. (مدارک موجوده اگه خواستین پیام خصوصی بدین تا لینکش کنم) لینکشو اینجا نمیزارم که اسپم نشه نه کسی از من غارتش کرد نه میتونست غارتش کنه اکانت k a m a n d a r که متعلق به پویا و هیوای عزیز بود هم 1 ساعت بعد از من کلید طلای دوم رو در منطقه شمال شرق تسخیر کرد. یاحق. توی 5 تا چیز هرگز نکن ادعا ... توی عرق و موتور و زن و بنگ و دعوا
|
منوی کاربری
|
||