فک کنم شما کم زدی ولی احتملا جمعیتت 3-4 برابر من باید بوده باشه نه؟ تولید منابعتم 5 برابر یا بیشتر؟
من دقیقا یادم نمیاد ولی رتبم زیر 450 نمیره خودت حساب کن
معمولا تا اخر سرورو بدون تلفات نیرو بزنم شهر 1
یه 300000 شمشیر میشه با 100000 کمان
دید گفتم؟
این در حالیه که شما اگه مثلا رتبت 500 میشد
2000 شمشیر داشتی تازه من معمولا اولایه سرورو بازی میکنم بعدا بهم اک میدن ( معمولا هفته 2-3) اون اک میشه مولتی
اخه عزیزم کماندار برا غارت بهتره به نظرم مام مسافت دور غارت میکنیم کماندار بیشتر میسازی
اوکی :mrgreen:
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div]رتبه رو زیر 100 حساب کن ;)
هجومی بخوای بسازی 75 کیلو شوالیه بهتر از 100 کیلو کمانداره!
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div]خوب نیرو میسازی داداش
من یه بار 600 تا شمشیزن ساختم
2 تا جاسوس
:mrgreen:[/div][/quote]
:o:o:o:shock::shock::shock:
:):):)
فک کنم شما کم زدی ولی احتملا جمعیتت 3-4 برابر من باید بوده باشه نه؟ تولید منابعتم 5 برابر یا بیشتر؟:?
یه 300000 شمشیر میشه با 100000 کمان :twisted:
[/div][/quote]
[/div][/quote]
دید گفتم؟
2000 شمشیر داشتی تازه من معمولا اولایه سرورو بازی میکنم بعدا بهم اک میدن ( معمولا هفته 2-3) اون اک میشه مولتی
اخه عزیزم کماندار برا غارت بهتره به نظرم مام مسافت دور غارت میکنیم کماندار بیشتر میسازی:twisted:[/div][/quote]
فک کنم شما کم زدی ولی احتملا جمعیتت 3-4 برابر من باید بوده باشه نه؟ تولید منابعتم 5 برابر یا بیشتر؟
دید گفتم؟
2000 شمشیر داشتی تازه من معمولا اولایه سرورو بازی میکنم بعدا بهم اک میدن ( معمولا هفته 2-3) اون اک میشه اک دوم
و این اک دوم منه منه که اون همرو داره
اخه عزیزم کماندار برا غارت بهتره به نظرم مام مسافت دور غارت میکنیم کماندار بیشتر میسازی
کماندار یه جورایی بهترین نیرو تو بازیه مخصوصا سرعتش خیلی کاربرد داره
رضا نقل قول نکن
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div]رتبه رو زیر 100 حساب کن ;)
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div]خوب نیرو میسازی داداش
2 تا جاسوس
فک کنم شما کم زدی ولی احتملا جمعیتت 3-4 برابر من باید بوده باشه نه؟ تولید منابعتم 5 برابر یا بیشتر؟:?
[/div][/quote]
[/div][/quote]
دید گفتم؟
2000 شمشیر داشتی تازه من معمولا اولایه سرورو بازی میکنم بعدا بهم اک میدن ( معمولا هفته 2-3) اون اک میشه اک دوم
اخه عزیزم کماندار برا غارت بهتره به نظرم مام مسافت دور غارت میکنیم کماندار بیشتر میسازی:twisted:
[/div][/quote]
اره کماندار برا سرعتش خوبه مثلا برا کوبوندن به شهر کتیبه یا وقتی که میزنی به یه نفر برا گنجینه دید که قهرمانت نیاورد میتونی سریع با یه قهرمان کماندار و هرچی کماندار داری حمله بزنی
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
اره کماندار برا سرعتش خوبه :)مثلا برا کوبوندن به شهر کتیبه یا وقتی که میزنی به یه نفر برا گنجینه دید که قهرمانت نیاورد میتونی سریع با یه قهرمان کماندار و هرچی کماندار داری حمله بزنی :twisted:
دید گفتم؟
کماندار تقریبا تو همه ی زمینه ها مورد استفاده قرار میگیره
ولی بهتره ازش به عنوان دفاع و غارت استفاده کرد نه هجوم [quote][div][b]mahdi521[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]devil love[/b][/div][div]رتبه رو زیر 100 حساب کن ;)
2 تا جاسوس
[/div][/quote]
[/div][/quote]
دید گفتم؟
اخه عزیزم کماندار برا غارت بهتره به نظرم مام مسافت دور غارت میکنیم کماندار بیشتر میسازی:twisted:
[/div][/quote]
کماندار یه جورایی بهترین نیرو تو بازیه مخصوصا سرعتش خیلی کاربرد داره [/div][/quote]
شما سرور مایی با جاسوسم بزنی من میگم کل نیرو هام بمیرن برات
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من با نیزه دار حمله میکنم همیشه خیلی گوین
من خارجی بیدم :|[/div][/quote]
شما سرور مایی با جاسوسم بزنی من میگم کل نیرو هام بمیرن برات:D
شما سرور مایی با جاسوسم بزنی من میگم کل نیرو هام بمیرن برات
قربونت داداش
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]من با نیزه دار حمله میکنم همیشه خیلی گوین
من خارجی بیدم :|[/div][/quote]
شما سرور مایی با جاسوسم بزنی من میگم کل نیرو هام بمیرن برات:D[/div][/quote]
قربونت داداش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.