یکی ب من بگه آخه این چ وضعشه؟؟؟؟؟؟من بازرس اتحاد بهشت پادشاهان ایران اتحادی که داشته کتیبه رو ارشیو میکرده بودم.چجوری گنگیز از میون 20میلیون دف تونست کتیبه رو بکشه از شهرمون بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟جالب تر از همه اینه که برادران گنگیز اصلا حمله ای ب شهری که کتیبه توش نبوده نداشتن.تعجب نکن.این حقیقته.نامردی پشت نامردی.من دیگه این بازی رو انجام نمیدم.2ماه بازی ما رو بردن زیر سوال.جالب تر از همه اینه نوشته اتحادی که کتیبه دستش بوده توانایی دفاع از کتیبه رو نداشته..اتحاد کتیبه روز اخر 20میلیون دف داشت پس چرندیات ننویسید خواهشا.نمیخواید برنده رو اعلام کنید و براتون افت کلاس داره که اتحاد بهشت پادشاهان ایران کتیبه بگیره خواهشا چرت ننویسید.
احسان عینییکی ب من بگه آخه این چ وضعشه؟؟؟؟؟؟من بازرس اتحاد بهشت پادشاهان ایران اتحادی که داشته کتیبه رو ارشیو میکرده بودم.چجوری گنگیز از میون 20میلیون دف تونست کتیبه رو بکشه از شهرمون بیرون؟؟؟؟؟؟؟؟؟جالب تر از همه اینه که برادران گنگیز اصلا حمله ای ب شهری که کتیبه توش نبوده نداشتن.تعجب نکن.این حقیقته.نامردی پشت نامردی.من دیگه این بازی رو انجام نمیدم.2ماه بازی ما رو بردن زیر سوال.جالب تر از همه اینه نوشته اتحادی که کتیبه دستش بوده توانایی دفاع از کتیبه رو نداشته..اتحاد کتیبه روز اخر 20میلیون دف داشت پس چرندیات ننویسید خواهشا.نمیخواید برنده رو اعلام کنید و براتون افت کلاس داره که اتحاد بهشت پادشاهان ایران کتیبه بگیره خواهشا چرت ننویسید.
داداش قبول کن سرور حاشیه زیاد داشت من خودمم با اینکه هیچکدومتون نمیشناختم دف دادم بهش شهر اول منم دوست داشتم آرشیو کنید اما از بس این سرور حاشیه داشت یه جوری سرور تموم کردن هرکیبرنده میشد اون گروه به باد انتقاد میگرفت تو پروفایل ها همدیگه هم سر میزدم از بس تیکه بهم مینداختن بعدش هر دو گروه خوراکتون مولتی بازی شده بود یه جورایی خواستن اینجوری حال هر دو گروه بگیرن بله منم قبول دارم نخواستن برنده داشته باشه