این طور که معلومه بعد تابستون تنهایی باید تو انجمن یه قول دو قول بزنم واسه خودم
موفق باشی داداش
بینگو همه میرن بیا ما هم بریم
rojin shah خب دیگه خنده بسه
:
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]این طور که معلومه بعد تابستون تنهایی باید تو انجمن یه قول دو قول بزنم واسه خودم:mrgreen:
موفق باشی داداش [/div][/quote]
بینگو همه میرن بیا ما هم بریم:?
موفق باشی داداش
ممنون
فک نکنم اینجورا هم باشه
Admin
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]این طور که معلومه بعد تابستون تنهایی باید تو انجمن یه قول دو قول بزنم واسه خودم:mrgreen:
ممنون
فک نکنم اینجورا هم باشه :D:D:D:D:D
[quote][div][b]rojin shah[/b][/div][div][quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]این طور که معلومه بعد تابستون تنهایی باید تو انجمن یه قول دو قول بزنم واسه خودم:mrgreen:
بینگو همه میرن بیا ما هم بریم:? [/div][/quote]
بابا اینجوری میگید مدیر فردا لینک انجمنو diactiveمیکنه اا:):lol::lol::lol::lol::lol:
موفق باشی داداش
میام با هم گل کوچیک بازی کنیم
خداحافظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظ داداشی
رضا نقل قول نکن
میام با هم گل کوچیک بازی کنیم :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
خداحافظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظظ داداشی
نهایتش اسپم و دعوا کمتر میشه دیگه وقتی کمتر بیان بچهها..چون اونقدر وقت ندارن که اسپم بدنو تاپیک بزنن و دعوا کنن
تا وقتی من زندم همرو به دعوا میندازم نگران نباش
Admin
[quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div]نهایتش اسپم و دعوا کمتر میشه دیگه وقتی کمتر بیان بچهها..چون اونقدر وقت ندارن که اسپم بدنو تاپیک بزنن و دعوا کنن:)[/div][/quote]
تا وقتی من زندم همرو به دعوا میندازم نگران نباش
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.