خونه ی ما تاریکه
باورتون می شه
اگه می خواین دلیلشو بدونین خصوصی بدین
دلیل داره
پرده ها رو کشیدید خوب
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]king armin[/b][/div][div]خونه ی ما تاریکه 8-)
باورتون می شه :shock:
اگه می خواین دلیلشو بدونین خصوصی بدین:mrgreen:
دلیل داره;)[/div][/quote]
پرده ها رو کشیدید خوب
[quote][div][b]omidchek[/b][/div][div]:lol::lol::lol::lol::بچه ها امیدوارم روح مان در آرامش به سر ببره:lol::lol::lol::lol:[/div][/quote]
با کفش رفتی رو فرش؟؟؟؟:shock::shock::shock::shock::shock::D
دوستا اینکه روز نشه یه حرف مزخرف بود وقتی میگیم روز نشه یعنی داریم میگیم زمین نچرخه یا ماه هم زمان با زمین به دور خورشید بچرخه یا خورشید خاموش شه که هیچ کدو از اینها امکان نداره حد اق الان اگر درست فهمیده باشم انسان حدود 2/5 میلیارد سال دیگه زندس البته اگر به دست خودش نابود نشه
دشت بی فرهنگی ما هرزه تموم علفاش
خوب اگه خوب بد اگه بد برده دلای ادماش
یار دبستانی کجای .....
اون ور آب
دوستا اینکه روز نشه یه حرف مزخرف بود وقتی میگیم روز نشه یعنی داریم میگیم زمین نچرخه یا ماه هم زمان با زمین به دور خورشید بچرخه یا خورشید خاموش شه که هیچ کدو از اینها امکان نداره حد اق الان اگر درست فهمیده باشم انسان حدود 2/5 میلیارد سال دیگه زندس البته اگر به دست خودش نابود نشه:mrgreen:
حالا جالبی اش اینجا است که همسایه ی ما یه عالمه کمپوت ذغال و...... خریده از همه حلالیت طلبید بعد که فهمید روز شد تا دو روز نمی یومد بیرون
تو نمیتونی مث من باشی
حالا جالبی اش اینجا است که همسایه ی ما یه عالمه کمپوت ذغال و...... خریده از همه حلالیت طلبید بعد که فهمید روز شد تا دو روز نمی یومد بیرون:lol::lol::lol::lol:
[quote][div][b]bingo55521[/b][/div][div]کمپوتو ذغال به چه دردش میخوره وقتی دنیا تموم شه؟:shock::shock::shock::oops::oops::oops::oops:[/div][/quote]
فکر کرده فقط سه روز تاریکی :lol::lol:
زی بی سی یه دهکده رو نشون داد که شایعه شده علاوه برای ن که دنیا تموم میشه تنها جایی که دنیا تموم نمیشه اون دهکدس.تازه کشتی نوح ظاهر میشه و اهالیه اونجارو با خودش میبره.فکر کنم تو یو توب سرچ کنی پیدا کنی.
البته خارج بود فکر کنم ترکیه بود
این مطلب در 1391/10/04 17:39:21 نوشته شده است و در 1391/10/04 17:39:49 ویرایش شده است .
بد خاها تا صبح؟
چی بگویند؟
یه سریا ما بودیم دهنشون بسته بود مار رفتیم بلبل شدن.چنگیز من اینارو دوست داره
زی بی سی یه دهکده رو نشون داد که شایعه شده علاوه برای ن که دنیا تموم میشه تنها جایی که دنیا تموم نمیشه اون دهکدس.تازه کشتی نوح ظاهر میشه و اهالیه اونجارو با خودش میبره.فکر کنم تو یو توب سرچ کنی پیدا کنی.:lol:
البته خارج بود فکر کنم ترکیه بود
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.