رکوردم می دونی چی بود
من از اول ابتدایی تا الان نمره ام بین 19 و 20 بود فقط کلاس سوم 20 شدم حیف نشد این هم بالای 19 بگیرم ولی ترم اولو بالا تر از 19 گرفتم
موفق باشی..
وای با این معلمای دیونه چه جوری موفق باشم
اصلا بعضی از معلم ها جواب سوال رو یه جوری از تو میخوان که نویسنده کتاب هم اونطوری حفظ نیست.
رفیق های قدیمی پیام بدن
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div]رکوردم می دونی چی بود
من از اول ابتدایی تا الان نمره ام بین 19 و 20 بود فقط کلاس سوم 20 شدم حیف نشد این هم بالای 19 بگیرم ولی ترم اولو بالا تر از 19 گرفتم [/div][/quote]
موفق باشی..[/div][/quote]
:oops:
وای با این معلمای دیونه چه جوری موفق باشم [/div][/quote]
اصلا بعضی از معلم ها جواب سوال رو یه جوری از تو میخوان که نویسنده کتاب هم اونطوری حفظ نیست.
رکوردم می دونی چی بود
من از اول ابتدایی تا الان نمره ام بین 19 و 20 بود فقط کلاس سوم 20 شدم حیف نشد این هم بالای 19 بگیرم ولی ترم اولو بالا تر از 19 گرفتم
موفق باشی..
کاش مال ما این جوری بود
معلم ادبیات ما سر کلاس سوت میزد شعرو ور تعریف می کرد عاروق میزد
درس هم که میدادا کتابو ورق میزد درس میداد
دنیا به من مدیون هست من به مادرم ادیسون
❣♥✪✪❤☢☢♥ من به هر کی امضا نمیدم مگه الکیه ♥✪✪❤☢☢♥❣
[quote][div][b]په نه په[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div]رکوردم می دونی چی بود
من از اول ابتدایی تا الان نمره ام بین 19 و 20 بود فقط کلاس سوم 20 شدم حیف نشد این هم بالای 19 بگیرم ولی ترم اولو بالا تر از 19 گرفتم [/div][/quote]
اصلا بعضی از معلم ها جواب سوال رو یه جوری از تو میخوان که نویسنده کتاب هم اونطوری حفظ نیست. [/div][/quote]
کاش مال ما این جوری بود
معلم ادبیات ما سر کلاس سوت میزد شعرو ور تعریف می کرد عاروق میزد :lol::lol::lol::lol:
رکوردم می دونی چی بود
موفق باشی..
کاش مال ما این جوری بود
چه معلم خوبی خب معلم ریاضی ما هم هیچی بلد نبود . بعد یه علم داشتیم .همینطوری به همه نمره میداد. منم که دوست داشت.نمره کم میاوردم .سریع نمرم رو میبرد بالا . همه بهش میخندیدن .اصلا یه کارایی میکرد که باحال بود
رفیق های قدیمی پیام بدن
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]په نه په[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div]رکوردم می دونی چی بود
اصلا بعضی از معلم ها جواب سوال رو یه جوری از تو میخوان که نویسنده کتاب هم اونطوری حفظ نیست. [/div][/quote]
کاش مال ما این جوری بود
معلم ادبیات ما سر کلاس سوت میزد شعرو ور تعریف می کرد عاروق میزد :lol::lol::lol::lol:
[/div][/quote]
چه معلم خوبی :lol::lol: خب معلم ریاضی ما هم هیچی بلد نبود . بعد یه علم داشتیم .همینطوری به همه نمره میداد. منم که دوست داشت.نمره کم میاوردم .سریع نمرم رو میبرد بالا . همه بهش میخندیدن .اصلا یه کارایی میکرد که باحال بود
رکوردم می دونی چی بود
موفق باشی..
کاش مال ما این جوری بود
چه معلم خوبی خب معلم ریاضی ما هم هیچی بلد نبود . بعد یه علم داشتیم .همینطوری به همه نمره میداد. منم که دوست داشت.نمره کم میاوردم .سریع نمرم رو میبرد بالا . همه بهش میخندیدن .اصلا یه کارایی میکرد که باحال بود
معلم ریاضی ما سال دوم تدریسش بود مغز ما را بووووووووووووووووووووووووووووووق کرد
عصبانی میشد لکنت زبانی می گرفت دری وری می گفت
[quote][div][b]په نه په[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]په نه په[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div][quote][div][b]sa-gh-ar[/b][/div][div][quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div]رکوردم می دونی چی بود
کاش مال ما این جوری بود
[/div][/quote]
چه معلم خوبی :lol::lol: خب معلم ریاضی ما هم هیچی بلد نبود . بعد یه علم داشتیم .همینطوری به همه نمره میداد. منم که دوست داشت.نمره کم میاوردم .سریع نمرم رو میبرد بالا . همه بهش میخندیدن .اصلا یه کارایی میکرد که باحال بود[/div][/quote]
معلم ریاضی ما سال دوم تدریسش بود مغز ما را بووووووووووووووووووووووووووووووق کرد
عصبانی میشد لکنت زبانی می گرفت دری وری می گفت
گفتم که ترم اول این طوری بود ترم دوم درست می نوشتیم غلط می گرفت بر عکس بود همون باعث شد معدلم کم بشه خدا ازش نگزره
این مطلب در 1392/06/25 02:45:04 نوشته شده است و در 1392/06/25 02:45:21 ویرایش شده است .
[quote][div][b]constantin.[/b][/div][div]خوبه که معلم این طوری :lol:[/div][/quote]
گفتم که ترم اول این طوری بود ترم دوم درست می نوشتیم غلط می گرفت بر عکس بود همون باعث شد معدلم کم بشه خدا ازش نگزره
[quote][div][b]shirdel28[/b][/div][div]راستی ترم اول معلم ادبیاتمون می دونی ورقو چه جوری تصحیح کرد
این جوری میگفت
غلط
غلط
غلط
...
20 شدی افرین [/div][/quote]
پس این جوری هر سال 19-20 میشدی :mrgreen:
پیشاپیش سال نو تحصیلی را به همه دانش آموزان و دانشجویان تبریک عرض می کنم.
و از خداوند منان برای تمامی عزیزان توفیق روز افزون همراه با شکوفایی و سر بلندی را آرزومندم.
موفق و موید باشید
پیشاپیش سال نو تحصیلی را به همه دانش آموزان و دانشجویان تبریک عرض می کنم.
و از خداوند منان برای تمامی عزیزان توفیق روز افزون همراه با شکوفایی و سر بلندی را آرزومندم.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.