[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]چرا اپل رو نذاشتی [/div][/quote]
یعنی اپل داری؟:lol::lol:[/div][/quote]
من اپل ندارم ..ولی اپل رو دوست دارم:lol::lol::lol:
[quote][div][b]کوروش00[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]hadi fatemipor[/b][/div][div]چرا اپل رو نذاشتی [/div][/quote]
یعنی اپل داری؟:lol::lol:[/div][/quote]
من اپل ندارم ..ولی اپل رو دوست دارم:lol::lol::lol:[/div][/quote]
آورین
ارزون ترین گوشی که آندروید داشته باشه چیه؟و چند تومنه؟
به نظرم xperia mini
قیمت هم نمیدونم چنده الان
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]ارزون ترین گوشی که آندروید داشته باشه چیه؟و چند تومنه؟[/div][/quote]
به نظرم xperia mini
به نظرم xperia mini
حداقل 400تومان هست
inera@att.net
[quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]ارزون ترین گوشی که آندروید داشته باشه چیه؟و چند تومنه؟[/div][/quote]
به نظرم xperia mini
قیمت هم نمیدونم چنده الان[/div][/quote]
حداقل 400تومان هست:mrgreen:
به نظرم xperia mini
حداقل 400تومان هست
یه زمون 300 بود
hiiiiis jangjo khabide
[quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div][quote][div][b]hossein shabani[/b][/div][div][quote][div][b]mighty lord[/b][/div][div]ارزون ترین گوشی که آندروید داشته باشه چیه؟و چند تومنه؟[/div][/quote]
به نظرم xperia mini
قیمت هم نمیدونم چنده الان[/div][/quote]
حداقل 400تومان هست:mrgreen:[/div][/quote]
یه زمون 300 بود:roll:
برا من هم زیاد خوب نیست.لمسی هست ولی بدرد نمیخوره:sony ericsson mix walkman wt13i.تازه 2هفته پیش خریدم.قبل اون sony ericsson k770i و قبل از اون هم sony ericsson w580i داشتم.
این مطلب در 1391/10/01 12:51:51 نوشته شده است و در 1391/10/01 12:52:37 ویرایش شده است .
inera@att.net
برا من هم زیاد خوب نیست.لمسی هست ولی بدرد نمیخوره:sony ericsson mix walkman wt13i.تازه 2هفته پیش خریدم.قبل اون sony ericsson k770i و قبل از اون هم sony ericsson w580i داشتم.
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.