پچه ها همه برین توسرور(١٧) برین تو نقشه بزنین٥٠٠/٥٠٠حدس بزنید چیه تشکر یادتون نره.
من که نفهمیدم اونجا چیکار می کنند یا چی هست شما میدونید بگید
سرور 16 هم همین طوریه آخر دنیاست
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]پچه ها همه برین توسرور(١٧) برین تو نقشه بزنین٥٠٠/٥٠٠حدس بزنید چیه تشکر یادتون نره.
من که نفهمیدم اونجا چیکار می کنند یا چی هست شما میدونید بگید:?:[/div][/quote]
سرور 16 هم همین طوریه آخر دنیاست:lol:
اون جا قسمتی از بازی هست که قبلا تو انجمن در موردش بحث شده.قراره به بازی امکانات جدیدی افزوده شه مثل تربیت اژدها و غیره که فعلا اضافه نشده و معلوم نیست کی فعال میشه.
این مطلب در 1392/06/24 21:25:56 نوشته شده است و در 1392/06/24 21:26:18 ویرایش شده است .
اون جا قسمتی از بازی هست که قبلا تو انجمن در موردش بحث شده.قراره به بازی امکانات جدیدی افزوده شه مثل تربیت اژدها و غیره که فعلا اضافه نشده و معلوم نیست کی فعال میشه.
پچه ها همه برین توسرور(١٧) برین تو نقشه بزنین٥٠٠/٥٠٠حدس بزنید چیه تشکر یادتون نره.
از سرورو 10 هستش
اغده بزرگ و کوچیک نمیشناسه
مـــــرگ بر اسرائــــــــــــیل
[quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]پچه ها همه برین توسرور(١٧) برین تو نقشه بزنین٥٠٠/٥٠٠حدس بزنید چیه تشکر یادتون نره.
از سرورو 10 هستش
از سرورو 10 هستش
از 9 ...
S
H
A
R
V
[quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]پچه ها همه برین توسرور(١٧) برین تو نقشه بزنین٥٠٠/٥٠٠حدس بزنید چیه تشکر یادتون نره.
از سرورو 10 هستش[/div][/quote]
از 9 ...
سرور 16 هم همین طوریه آخر دنیاست
درنا جان سرور 16 نه سرور 17
[quote][div][b]درانا[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]پچه ها همه برین توسرور(١٧) برین تو نقشه بزنین٥٠٠/٥٠٠حدس بزنید چیه تشکر یادتون نره.
سرور 16 هم همین طوریه آخر دنیاست:lol:[/div][/quote]
درنا جان سرور 16 نه سرور 17
از سرورو 10 هستش
از 9 ...
8....
[quote][div][b]sharv 5[/b][/div][div][quote][div][b]grobs[/b][/div][div][quote][div][b]مغلی[/b][/div][div]پچه ها همه برین توسرور(١٧) برین تو نقشه بزنین٥٠٠/٥٠٠حدس بزنید چیه تشکر یادتون نره.
از سرورو 10 هستش[/div][/quote]
از 9 ...[/div][/quote]
8....
انجمن عصرپادشاهان قسمتی از باشگاه بازیکنان عصرپادشاهان است. از این جهت دارای ثبت نام مجزا نمی باشد. هر بازیکنی که عضو عصرپادشاهان است، می تواند با نام کاربری و رمز مرکزی خود در انجمن نیز لاگین نماید.